Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

Ja danas plesem omahu, nisam hteo warm up, pa prekosutra idemo da osvojimo taj main :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ako se nadjemo za istim stolom, 3way all in pa kome izadje???

I imamo po 33% kod tog sto odnese (obv ja nemam sta da trazim pored vas dva talicna talibana ahahahahahahah :DDDDDDDDDDDDDD)

:*

inace, juce sam na omahi tako misklikovao, da mi je neprijatno bilo :))))

Obv repotujem AJccK5hh, plati me matori tafer, pada AQ9ss i on donk pot u mene i ja snap repot misleci da imam K5ss kombinaciju :DDD Matori tafer okrece AJ94 jebo ga otac i padaju dva blanka

Valjda ce mi se vratiti vise u picku materinu :D

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

zavrsio 15ti, probili babl i u istoj ruci ispadnemo short i ja, a ja imao vise chipova i uzeo lovu...u principu, smorio sam se do jaja, da je bilo malo srece, bili bismo na finalnom...Aca je ispao pred lovu isto, a Petra sam ja eliminisao na pocetku drugog dana :c

RUR POKER KRU

_MG_0477_600x400_zpscbc21416.jpg

Edited by gruja
  • Upvote (+1) 2

gruja novi alen

Ja nisam mogao dalje kapiram, nije krenulo ni u jednom trenutku kako treba... Onto the next one. :)

Gg Grujo, jbg sto nije pala bar finalna... Igras HR?

ma imao sam jedan spewy call protiv Kovaca, sb na bb nisam hteo da mu bacim AJ, hteo sam da isflipujem i da ili predjem igricu, ili da ostanem sa nekih sigurnih 35bb, ali nisam racunao da cu sledecu ruku da sa AQss uletim u AK i izgubim jos 20bb :) A protiv Kovaca sam bio AJ < 88, flop kq77k, blaaaaaah.

HR me ne interesuje, za te pare ima mnogo boljih turova po Evropi, tako da ne, ali ako ti igras, gl! :)

gruja novi alen

Sva sreca pa sam malo citao sinoc "transitioning from NLH to PLO" i to je bio jedan od prvih saveta, tako da cu ipak sacekati leto i jesen, pa uz edukaciju krenuti po malo. Glavni razlog mi je taj da je na Pwinu situacija sa Omahom kao sa Holdemom 2008-e, ima fish regova koji igraju 90/10/0  sa 100BB i auto topom , totalni fish sa 100 BB i auto topom se sve redje vidja na holdemu. 

To je istina, npr. PLO25 ili jos bolje zoom PLO25 na Starsima je kao italijanski nl2/5, bukvalno. Svi misle da znaju da igraju PLO, a generalno ne znaju... Cak i regovi su jako losi. Ali, PLO je prilicno zajebana igra, i mora dosta da se radi kad prelazis sa NLH na PLO, ali mislim da mozes da budes realno profitabilan prilicno brzo. Samo jedan savet, ako resis da predjes, stvarno se drzi toga, ima vise para u PLO trenutno i mozes brzo da napredujes, to je cinjenica.

Edited by Green

novi zakon stupio na snagu... ortak ne moze da uplati lovu ni na tilt ni na starse... jedino sto mi je palo napamet je da otvori skrill i prebavi pare na drugi acc, pa da mu taj neko vrati... tako se "opere" novac, pa moze da se trosi na gambling... muka mi je da kucam sa tudjeg fona... dajte vi iskusniji neki predlog...

jedino resenje je da se nikada ne bastuje :D

Neteler i skrill rade, ali ne mozes da uplatis pare sa nasih virtuonki i online kartica, za sada koliko vidim ljudima uglavnom radi intesa online, ostale banke cao-cao...

Edited by gruja

gruja novi alen

neteler nije probao... prenecu mu... ty...

inace danas sam dobio oko 20 puta keceve... (igrao sam 4xfast)... imam 50% prolaz... posto su se otrpilike toliko puta bacili preflop-a... :D

a pre 10ak dana... preflop all in posle opipavanja...

AA vs KK

flop: T T T

turn: A

river: T

trebalo mi je oko 20 sekundi da shvatim sta mi se desilo... :D

• 3 weeks later...

Vec 2-3 nedelje nevidjeno lose runujem na zabarima. Izvruno zglob pa igram po ceo dan a karta prodaje. Nisam se usetovao 4-5 dana, AA dobijem jednom u ~3k ruku, AK mi ruse sa 2 5 off. Flip ne mogu da prodjem u kljucnim fazam a nedo bog da se kupim ja nekom. Na maniji ko uklet ispadam na 7. mestu zadnja 3-4 final tabla. A turnire osvajaju bingo retardi sa profitom -2k. Bice bolje

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"