ArktickaLubenica Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Roll mu je bio 500$, gde si gledao :D Pa ja sam u tripu da mu je roll 0 a da je on depozitovao 500 da bi odigrao taj HU :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 ruka nikako ne moze da bude standardna, al' ajde da ne ulazimo u raspravu posto jos nekog mozda stavis na ignore.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) standardno je sne lik odigrao za hu hajpere a ti si mi na ignore zato sto si bezobrazan i to je to Edited October 4, 2013 by Pobednik- Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 na moj kontra kviz klip si me iskomentarisao da sam 50-70 i lupio mi minus bez i jednog argumenta, a onda kad sam ja iskomentarisao da si ti 25-50 na izjavu da je ferguson najveca slina od trenera u pl (opet bez i jednog jedinog argumenta, nego po tvojoj slobodnoj proceni) si poceo da places da sam bezobrazna tinejdzerka i da ti idem u ignore. ako znas da prozivas onda matori i istrpi prozivku a ne da se ponasas ko zena.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) pomesao si, nisam ja napisao da si ti 50-70 nikad, niti sam ti dao minus (upravo sam proverio). dao sam ti plus na k1 mma topicu, to bi bilo to od pluseva i minusa koje sam ti dao. a da li je fergie slina ili ne, nije za ovaj topic :), i ignorisao sam te jer si bio bezobrazan sa 25-50 postom i to je to. ne moram ja bas svacije postove da citam na ovom forumu Edited October 5, 2013 by Pobednik- Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 upravu si za 50-70 pomesao sam te sa drvetom koje se odaziva na alfa, ali stoji da si me nesto iscimao za taj klip samo ti je obrisan post pa ne mogu da se setim sta. da te nisam pobrkao sa alfom verovatno bih prokomentarisao kako dolikuje, al jbg pogresi covek, i naravno da ne moras da citas svacije postove na forumu tome i sluzi skrol ili ignore Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 mislim da je u tebi problem ako mi juris postove po forumu da bi napisao "25-50" i da mi dajes minuse. jer si istripovao ko zna sta. a to da mi je izbrisan post gde sam te "nesto iscimao za taj klip" mi deluje kao da si izmislio. al ako ti je stalo pitaj admine da provere. odo da spavam, smorili smo topic bez potrebe. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 meni deluje da je malo pomešao viktore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 koji viktor ovo je diego? a sto se tice jurenja po forumu i minuseva ne mogu mariti manje, i rekoh malo pre vezano za tripovanje da je greska ta sto sam te pomesao sa aflom pa je onda 25-50 post upucen pogresnoj osobi. fato, reko ti komsa da si degen! opet konfuzija sa vitjama kad ga sledeci put vidim na bajsu ici ce kuci peske! evo kvota na konto klipa (nije u pitanu viktor), al na kraju nije ni bitno, bilo mi jje samo ineresantno to sto posle "proizvke" nisi mogao da istrpis "prozivku" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Мене само занима зашто си прочитао његов пост, кад ти је већ на игноре. :D Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 guys, pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 10. na mainu u grandu, smorio sam se kao jezero... :/ Bustout ruka: Bacid sada otvara SB i Petar gura allin sa BB. Bacid calluje sa a8, A Petar ima 33. Flop je 832,turn je 4, a River petica i Petar je out na 10 mestu i nagradom od 150.000. Sada cemo izbaciti stackove za finalni sto i nastavljamo sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Šteta... da si dogurao do finalnog, mogao sam da te oblepim i sredim paket za Maltu. GG u svakom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 10. na mainu u grandu, smorio sam se kao jezero... :/ Bustout ruka: Bacid sada otvara SB i Petar gura allin sa BB. Bacid calluje sa a8, A Petar ima 33. Flop je 832,turn je 4, a River petica i Petar je out na 10 mestu i nagradom od 150.000. Sada cemo izbaciti stackove za finalni sto i nastavljamo sutra. To samo na zabarima ima Anyway bravo za plasman ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 (edited) Nikako da me pusti u tom grandu ceo jedan turnir kako treba, bas me deprimira... Na kraju prvog dana sam pao ogromnu ruku AA vs 55 AIPF, pa sam u drugi usao sa 20bb, krenulo dobro, na kraju opet taj kljucni flip. Na finalnom onog njihovog turnira za 5 godina kazina naletim SB vs BB AK na AA. I struktura je bas sranje, finalni uvek bude cista turbina, ne znam sto nista ne preduzmu povodom toga. /kukanje off Hvala Vitjso, mada ne mogu na tu Maltu, ne mogu sad da uzimam odmor na poslu do kraja decembra... Novi plan, osvajam high roller. o/ Edited October 6, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 to danas? daj da te pratimo na pokerasima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Sutra je HR, danas je bounty, to necu igrati... Bice izvestavanje na pokerasima, ostavicu link ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 I struktura je bas sranje, finalni uvek bude cista turbina, ne znam sto nista ne preduzmu povodom toga.Istina. Trebalo bi recimo za finalni sto da vrate dva levela nazad. To bi bilo neko rešenje na brzinu.Igram ja bounty, pratite mene :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 (edited) Ja mislim da treba drasticno da regulisu ante i da uvedu medjulevele / da povecaju starting stack / stave 60 min level. Najveci apsurd mi je sto npr. ide 2500/5000/500, pa ide 3000/6000/1000(?!)... Gl danas Vitjso! :) Edited October 6, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Da. Malo je suludo da ante skoči sa 500 na 1000 tek tako. Mislim da zna šta je. Kad ante dođe do 500, oni odrade chip race i izbace žetone od 100 iz kombinacije i onda nema drugog izbora nego da u nekom trenutku grunu na 1000, pošto 600, 700 i takve cifre više nisu opcija.Jedna stvar me još interesuje. Igra li se hand for hand kada ostane 10 igrača? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Pa da, bas je lose to sa anteom, ne vidim problem da se ostave chipovi od 100 u igri, a dosta je bitno... Igrao se hand for hand za svaki payjump i na 10 ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Da li se i vreme zaustavljalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Ne, sto to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Ja kontam da kad god je hand for hand za finalni da bi trebalo i vreme da se zaustavi. I to bi mogao da bude jedan od razloga zašto je FT turbo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 (edited) Nije nesto dugo trajao h4h, Andrija i ja smo ispali 11. i 10. ruku za rukom. Dosta se cak brzo stiglo od 20. do 10., proslih puta je bilo jos gore... Ante je osnovni problem, i taj nepotrebni chip race. Edited October 6, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts