Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

na moj kontra kviz klip si me iskomentarisao da sam 50-70 i lupio mi minus bez i jednog argumenta, a onda kad sam ja iskomentarisao da si ti 25-50 na izjavu da je ferguson najveca slina od trenera u pl (opet bez i jednog jedinog argumenta, nego po tvojoj slobodnoj proceni) si poceo da places da sam bezobrazna tinejdzerka i da ti idem u ignore. ako znas da prozivas onda matori i istrpi prozivku a ne da se ponasas ko zena..

prevelik ti avatar m8

pomesao si, nisam ja napisao da si ti 50-70 nikad, niti sam ti dao minus (upravo sam proverio). dao sam ti plus na k1 mma topicu, to bi bilo to od pluseva i minusa koje sam ti dao.

a da li je fergie slina ili ne, nije za ovaj topic :), i ignorisao sam te jer si bio bezobrazan sa 25-50 postom i to je to. ne moram ja bas svacije postove da citam na ovom forumu

Edited by Pobednik-

I see by your outfit, that you are a cowboy.

upravu si za 50-70 pomesao sam te sa drvetom koje se odaziva na alfa, ali stoji da si me nesto iscimao za taj klip samo ti je obrisan post pa ne mogu da se setim sta. da te nisam pobrkao sa alfom verovatno bih prokomentarisao kako dolikuje, al jbg pogresi covek, i naravno da ne moras da citas svacije postove na forumu tome i sluzi skrol ili ignore 

prevelik ti avatar m8

mislim da je u tebi problem ako mi juris postove po forumu da bi napisao "25-50" i da mi dajes minuse. jer si istripovao ko zna sta. 

a to da mi je izbrisan post gde sam te "nesto iscimao za taj klip" mi deluje kao da si izmislio. al ako ti je stalo pitaj admine da provere.

odo da spavam, smorili smo topic bez potrebe.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

koji viktor ovo je diego?

a sto se tice jurenja po forumu i minuseva ne mogu mariti manje, i rekoh malo pre vezano za tripovanje da je greska ta sto sam te pomesao sa aflom pa je onda 25-50 post upucen pogresnoj osobi.

fato, reko ti komsa da si degen!

opet konfuzija sa vitjama

kad ga sledeci put vidim na bajsu ici ce kuci peske!

evo kvota na konto klipa (nije u pitanu viktor), al na kraju nije ni bitno, bilo mi jje samo ineresantno to sto posle "proizvke" nisi mogao da istrpis "prozivku"

prevelik ti avatar m8

10. na mainu u grandu, smorio sam se kao jezero... :/

Bustout ruka:

Bacid sada otvara SB i Petar gura allin sa BB. Bacid calluje sa a8, A Petar ima 33. Flop je 832,turn je 4, a River petica i Petar je out na 10 mestu i nagradom od 150.000. Sada cemo izbaciti stackove za finalni sto i nastavljamo sutra.

10. na mainu u grandu, smorio sam se kao jezero... :/

Bustout ruka:

Bacid sada otvara SB i Petar gura allin sa BB. Bacid calluje sa a8, A Petar ima 33. Flop je 832,turn je 4, a River petica i Petar je out na 10 mestu i nagradom od 150.000. Sada cemo izbaciti stackove za finalni sto i nastavljamo sutra.

To samo na zabarima ima  :tf: 

Anyway bravo za plasman !

Nikako da me pusti u tom grandu ceo jedan turnir kako treba, bas me deprimira... Na kraju prvog dana sam pao ogromnu ruku AA vs 55 AIPF, pa sam u drugi usao sa 20bb, krenulo dobro, na kraju opet taj kljucni flip. Na finalnom onog njihovog turnira za 5 godina kazina naletim SB vs BB AK na AA. I struktura je bas sranje, finalni uvek bude cista turbina, ne znam sto nista ne preduzmu povodom toga. /kukanje off

Hvala Vitjso, mada ne mogu na tu Maltu, ne mogu sad da uzimam odmor na poslu do kraja decembra...

Novi plan, osvajam high roller. o/

Edited by Green

Da. Malo je suludo da ante skoči sa 500 na 1000 tek tako. Mislim da zna šta je. Kad ante dođe do 500, oni odrade chip race i izbace žetone od 100 iz kombinacije i onda nema drugog izbora nego da u nekom trenutku grunu na 1000, pošto 600, 700 i takve cifre više nisu opcija.

Jedna stvar me još interesuje. Igra li se hand for hand kada ostane 10 igrača?