moyo Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 igram sad turnir late faza uskoro prize pool. Ja short stack na blidnu AK lik sa utg all in. On 9 8 off 6 K K 5 7 Rus naravno. Zelim da tog coveka zgazi auto. Samo da ne ragujem i da se ovakve stvari ne desavaju sve bi bilo lepo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 ja sam u ove dve veceri imao jedno 3-4 situacije za povracanje, bas mi se kenja trenutno od pokera Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ja short stack na blidnu AK lik sa utg all in. On 9 8 off 6 K K 5 7 Na pokerstarsu kad vidis ovaj turn, odmah pogodis koja je river karta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 A4 na dealeru, Q44 5, tu se ide all in (oko 130bb deep sa likom), river K on KK 66, J62, all in, turn nebitan, river A, lik AA stekuje me 97o protiv mojih AA ispizdim maksimalno, odem iskuliram se jedno pola sata, vratim se nekako sa planom da samo ocistim jebeni bonus i to je sve JJ, set over set na flopu protiv QQ onda me stekuje A7, ja QQ, izlazi A na riveru cisto zbog fore kao... osecam se kao da mi je ukljucen doomswitch, i da mi svi calluju sa svim i svacim i da im svima izlazi, kao da im je receno, sa ciljem da poludim najgore je sto ni rec nisam slagao, povlacim sad pare dok imam neki profit i dok nije kasno mrs jebem ti mater Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 daj da vidim taj party poker set,ako su lepi,interesovalo bi me,a mrzi me da odem da palim komp gde imam instaliran party poker:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) ako ipak bude nesto od toga postavicu, za sad tesko jer ne znam da li cu nastaviti, sjeba me ovo vece skroz Edited July 26, 2011 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 POSTAVI PROKLET BIO! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 www.partypoker.com/store/poker/chipset Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURNe grujore, ajde da vidimo za taj rur poker... malo ozbiljnije da popricamo, mislim, da vidimo jel ima zainteresovanih i tako to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 vlado,jebacu te ajde,ajde,moze da krene spika,ja ovaj vikend ne mogu nikako:)a i ruzno je vreme:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Pa onda sledeci. Ja bih igrao ako me primate. Ako treba da pokazem koliki sam shark fish, okacicu stats sa sharkscopea :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Jel to sam oza ljude iz BG-a i okoline ili mozemo i mi pilici ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Pa onda sledeci. Ja bih igrao ako me primate. Ako treba da pokazem koliki sam shark fish, okacicu stats sa sharkscopea :D Ako ti Gruja i mendži traže sharkscope kako bi mogao da dođeš, ja ću da ih držim a ti udaraj do mile volje :D Okupljanje, zezanje, home game... Nema šta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 retovi jedni,pa ja sam najveca donkara,uvericete se vrlo brzo:) otvoreno je za sve,znaci samo ciljamo lepo vreme i vikend kad svi mogu:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ma sprdao sam se za sharkscope :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 (edited) Bio sinoc sa dva drugara u Leoneu. 1.5k + R bez adona. U pocetku me fino islo. Izbacio dva lika, jednog naterao na rebuy. Na final tablu stala karta a svi se stisli. 2-3 igraca za sat ipo nisu odigrali apsolutno nijednu ruku tako da, posto sam bio najslabiji sa cipovima, nije bilo poente da se shtekam. All in dve desetke protiv AK i izgubim. Ispadnem 8. Edited July 28, 2011 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 180e pot ja najjacu boju on ubode full na riveru sto da pricam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0mGe-hnSWjY Kako ga je soulridovao :tf: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 grujore, kacemo na diparu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 jedva cekam da se preselim u bg, poker na dohvat ruke uvek Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 mendzi sutra dipara,idem da i cetvrti uzastopni put ispadnem od dva keca:) @vlada nije poker,nego pokenj na dohvat ruke! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 prebacujte se ljudi na pokerstars! :) http://www.pokerstars.com/poker/promotions/vip-club-month/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 taman kad ja idem za ameriku gde cu morati da quitujem poker oni uvode nuts ponude. Prvo poker liga a sad i ovo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Poceo ove 9-man sng da igram mnogo slabi igraci igraju ovo, rekao bi da je na nivou Zinge... btw, ovaj downswing je od retardiranih 180-man sng, gde posle par levela average chipova bude 8 bb-a. Najjaci mi je ovaj zadnji sng, gde sam slucajno usao u 15$ sng, sav sam se tresao jebote, bio u fazonu ode 30% bankrola kad ono bink 60$ [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts