Tofz Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 bez monster ...nikako ...a poznato mi je to kad nece karta ...mozes samo da se nerviras ...sto nije preporucljivo :) Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 samo strpljenje i nuts po mom misljenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 igrash nuts, a sa kasnih preflop ( sb,bb ) pozicija igrash i suited konektore ukoliko se zamastio pot...Ne mogu tachno reci kad jer zavisi od broja igracha,tvoje kolichine para i josh jedno 6 faktora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 kad jednostavno ne mozes dobiti kartu,onda to veche gledas da ne odes broke,i to je to:>Takve vecheri moraju da se dogadjaju,meni nazalost jako dug vremenski period,poceo sam da slowrollujem sve ruke koje sam jak od straha. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 igrash nuts, a sa kasnih preflop ( sb,bb ) pozicija igrash i suited konektore ukoliko se zamastio pot...Ne mogu tachno reci kad jer zavisi od broja igracha,tvoje kolichine para i josh jedno 6 faktora late pozicije su cutoff i button a ne SB i BB :) i ako bude cekao nuts da bi naplatio ruku bolje da im odma preda pare i ode kuci... izbegavaj konektore osim ako nisi u poziciji i igras protiv vise ljudi, igraj karte koje flopuju lepe top parove (sa dobrim kikerom), ne blefiraj ako ne znaju da bace, sacekaj da nabodes i naplati... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 ^----- Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 late pozicije su cutoff i button a ne SB i BB :) i ako bude cekao nuts da bi naplatio ruku bolje da im odma preda pare i ode kuci... izbegavaj konektore osim ako nisi u poziciji i igras protiv vise ljudi, igraj karte koje flopuju lepe top parove (sa dobrim kikerom), ne blefiraj ako ne znaju da bace, sacekaj da nabodes i naplati... prochitaj ponovo "kasnih preflop" pozicija pa mi se izvini, o , doktore ove igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 omg, kakvi pro pokerasi, jel igrate sa metom dejmonom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 igramo u rakiju os sa nama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 prochitaj ponovo "kasnih preflop" pozicija pa mi se izvini, o , doktore ove igre preflop postflop isti k**** Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 igramo u rakiju os sa nama? ne pijem dok igram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 preflop postflop isti k**** razmisli malo, nemoj samo citati knjige i lose pamtiti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 i meni nisi bas jasan fato :) covek kaze preflop, preflop su small i big late sta prdis :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ja najvise volim utg kad dobijem jak par i limpujem i niko ne digne,to obozavam. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 razmisli malo, nemoj samo citati knjige i lose pamtiti :) nemaju knjige veze sa tim nego cista logika. ako prvi stavis pare u pot bez da vidis karte kako to moze da bude late? :) i meni nisi bas jasan fato :) covek kaze preflop, preflop su small i big late sta prdis :) to sto poslednji pitas pre flopa ne znaci da si late :) zato su button i cutoff majka mara (vise button nego co) i pre i posle flopa! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Podrzao bih Fatu. SB i BB nikako nisu kasne pozicije, niti su to pozicije u kojima vam treba akcija. CO i BTN su najbolje pozicije za igru protiv bilo koje vrste igracha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 napisali smo PREFLOP 20 puta :) malo predaha, jennifer tilly u epizodi : "i thought you had pocket kings" - Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) http://content.usatoday.com/communities/gameon/post/2010/07/its-the-real-deal-as-wsops-main-event-gets-underway/1 wsop main event krece! idemo negreanu :) @jenifer donk au kako su je pogledali jenifer i ivey :D pomislili su kakva je ovo dementirana zena ovde :D Edited July 5, 2010 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 cekam da krenu sa emisijama da nahvatam an netu negde espn, gde vec ide... navijam za durrra i ivey-a :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 necemo vishe raspravljati o tim pozicijama definitivno, igrajte vi na svoj nachin. Ja sam rekao choveku koji je pitao svoje skromno mishljenje, a vi ste me ispravili svojim. Nadam se da imate uspeha sa svojim stilom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 brate ne moze neko da ima misljenje o tome, cutoff i dealer su naravno late pozicije, ali posle flopa, small i big blind su late pozicije pre flopa... ako svi limpuju pre flopa, a ti si na big blindu, i npr uradis position raise, nisi late preflop? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 pazi to stoji da se blajndovi pitaju poslednji pre flopa, ali to znaci da su oni late to sam vec napisao... akcije na stolu odredjuju to ko je late a ko early itd... ono sto SB i BB cini early pozicijama pre flopa jeste to sto prvi stavljaju pare u POT bez da vide karte i ostale konstatacije nisu bitne. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 to ih chini early u tvojoj glavi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Preflop late pozicije ne postoje... pozicije su uvek iste... Bez obzira shto se pre flopa SB i BB pitaju poslednji. To im ne daje nikakvu prednost zato shto se posle flopa prvi pitaju i pojma nemaju na chemu su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 kako im ne daje prednost? skolski primer: ti si BU i svi pre tebe foldovali, ti naravno raisujes sa te pozicije sa ogromnim rangeom karata, ako ti BB 3betuje ili ide allin, ti ces foldovati u vecini slucajeva, osim ako nisi dizao zbog karata, a ne zbog pozicije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts