Pekarman Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Znao sam da si zena :) ali baba zakeralo :) to nisam :D :D :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 a i masno je! i goji! i lose je za ten! i kancerogeno je! i ubijaju zivotinje da bi to napravili! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) A jok? Po meni osoba koja se bavi gastronomijom tj. gastronom je neko ko proba svu hranu i sve vezno za nju. Kulturu te hrane, nacin pripreme, sta ide uz dato jelo, kako je do toga doslo, da li ima neka adekvatna zamena za zacine pri pripremi tj. sta mozes da menjas a da smisao samog jela ostane isti, ako nekom planiras to da pripremis koja bi trebalo da bude prilika *ne prilika >> jelo relacija tj. sad je rodjendan i ima da pravim tortu vec jelo >> prilika tj. video sam recept za neko mesiste, sigurno necu da zovem devojku od 60kg da ga jede. Da li ti vidis o kakvoj je hrani rec, ta hrana nema nikakvu gastronomsku vrednost... Obican trash food. Studiram gastronomiju, i znam da je mnogo kompleksnija od obmotavanja kojekakvih gluposti slaninom i mesanja brda proizvoda u jedan. Edited February 22, 2010 by Lanicor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Matorci, ono nije hrana ono je proseravanje americkih retarda u 80 posto slucajeva. Znaci ono fejlujete ako mislite da ste muskarcine kad napisete da se ložite na ona sranja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 JAOJ ĆUTI IGORE BABO JEDNA :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Da, sigurno sam napisao da mi se nesto svidja i da bi ga jeo samo da bi ovde ispao muskarac. Od kada se gastronomija studira? Sta su ti predmeti? "Hrana 101", "Zitarice 101", "Kuvana Jela 201" i recimo nesto drustveno ... "Bolumija i kako je prepoznati" ... sta sve nece da se sete da uce :) I da, jos jednom. Da razjasnimo. Od onih jela bi pojeo sve sto ima smisla ma koliko bilo preuvelicano i preterano. Kilo slanine prelivene topljenim sirom, one kornjace, onu mesnatu tortu i ostalo. Neke stvari bi probao pa ako mi se svide bi ih jeo. A nesto od onog ne jedem ni sad, recimo ako je nesto bas-bas ljuto onda to moram da preskocim zbog zdravstvenih problema. I tvrdim da sam veci muskarac od Igora, imam cak i dlakave grudi da pokazem kao dokaz. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Matorci, ono nije hrana ono je proseravanje americkih retarda u 80 posto slucajeva. Znaci ono fejlujete ako mislite da ste muskarcine kad napisete da se ložite na ona sranja ocigledno imas tapiju na zakljucak, tako da mi ostaje samo da napustim topic, bon vuajaz:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ja 1 : 0 Doolio Jea! Inace jedem musku hranu : bljutav korn flejks (iliti otpad od kukuruznih bradica), brusnice i vrelu vodu :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Da, sigurno sam napisao da mi se nesto svidja i da bi ga jeo samo da bi ovde ispao muskarac. Od kada se gastronomija studira? Sta su ti predmeti? "Hrana 101", "Zitarice 101", "Kuvana Jela 201" i recimo nesto drustveno ... "Bolumija i kako je prepoznati" ... sta sve nece da se sete da uce :) He he, bas si vickast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ta mesa me ne zanimaju previshe ali ovo izgleda perverzno, bar na slici jelte :) svakako dobro i odusevljen sam ovim !!! Pizza Hut Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts