Jump to content

Starcraft 2 konacno

Recommended Posts

ja ne znam sta u tome sto si ti rekao pokazuje da te prebacuje na osnovu broja poena. inace ja sam vise puta botchovao placemente onda kad su zbog problema sa databaseom svaki dan bili brisani accountovi, i svaki put me je promoteovao na razlicitom broju poena (i nikad ni blizu 1600, pre ce biti oko 1200-300) i skoro svaki put posle samo par gameova posle placementa. i svaki put je izgledalo kao da onaj review sa tl-a ima savrsenog smisla.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cisto da naglasim da ni stvarno nije jasan ovaj ladder sistem..bio sam danas rank 1 u goldu sa 1600 i nesto poena, blejao ceo dan kao rank 1, i tek posle prelaska 1600 me prebacio u plat, sad u plat imam 1245 poena, posle 2 wina i to jer su mi dali bonus pool oko 160. Gledam #1 u mojoj diviziji ima oko 1750 a u svim ostalim izmedju 2100-2300. Znaci ocigledno taj njjihov review sto rece Viljuska nije relevantan za prelaz, nego neki broj poena...Izmedju ostalog, sistem je jako glup sa obzirom da od 15 do 1 rank u goldu te uparuje sa plat igracima, isto kao da si i sam plat, ali prebacuje tek posle fazon 10 pobeda zaredom, a ofc likovi koji su sa 5 0 ili 4 1 upali i ne igraju, ne padaju u gold, bzv malo ali ajde...

imas sjajan tekst o tome... poenta je u broju odigranih partija i u mmr-u koji se u wow-u vidi, a u sc2 ne... ja sam bio prvi u platini sa skorom 12-6... ukenjalo me na pocetku i sistem je istripovao da sam bog igre... ali posle 200 partija dodjes na svoje mesto u POEN :D

Ladder i jeste spojen na jednom serveru. Mesto u tvojoj diviziji ne znaci nishta, jer u nekoj diviziji mozesh biti prvi sa 1700 dok u drugoj ti to ne bi bilo dosta ni za 20to mesto. Vishe znaci sam broj ladder poena, mada ni on nije dobar pokazatelj jer je opet u zavisnosti od divizije. Najbolje naravno govori sam skor igraca. Mislim da su se zajebali oko ladder poena i koliko oni zavise od divizije u kojoj si, i to ce skoro sigurno menjati u nekom momentu.

A shto se tice univerzalnog laddera spojenog od svih servera, e to bi bio potez veka! :)

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Pa ja sam i rekao da bi univerzalni ladder bio bolji od ovih liga. Mislim totalno mi je glupo sto sam kao u ligi sa njih 100 a u opste i ne igramo jedan protiv drugog nego ti nadje protivnika iz neke šlj lige i onda pobeda ili poraz se odrazi na mesto u tvojoj ligi. I onda jos kad se doda da nemas pojma kad ce te prebaciti u visu ligu ispada jos gluplje.

Ladder i jeste spojen na jednom serveru. Mesto u tvojoj diviziji ne znaci nishta, jer u nekoj diviziji mozesh biti prvi sa 1700 dok u drugoj ti to ne bi bilo dosta ni za 20to mesto. Vishe znaci sam broj ladder poena, mada ni on nije dobar pokazatelj jer je opet u zavisnosti od divizije. Najbolje naravno govori sam skor igraca. Mislim da su se zajebali oko ladder poena i koliko oni zavise od divizije u kojoj si, i to ce skoro sigurno menjati u nekom momentu.

A shto se tice univerzalnog laddera spojenog od svih servera, e to bi bio potez veka! :)

kad sam rekao univerzalni ladder mislio sam da mozes na jednom mestu da vidis skorove svih ljudi, od prvog do poslednjeg. ladder poeni inace nemaju veze sa time u kojoj si diviziji, 1500 poena u prvoj diviziji isto je sto i 1500 u pedesetprvoj, to su rekli vec 500 puta. samo zelim da postoji stranica na kojoj mozes da vidis SVE igrace rangirane po ladder poenima.

Edited by viljuska

heh konacno odigrah prvi plejsment mech na eu serveru, zahvaljujuci Pipboyu.igro random, dobio terrane, prvo se odbranio i obriso mu bazu, onda me zajebo sto je drugu bazu gradio odma pored mene, zadnje mesto koje sam overavao(mapa metalopolis ili kako vec pjan sam neznam a i dje da znam).dok sam ja naso sa par bansija i vikinga gde je on da zavrsim partiju, on je vec imo brda bansija i nije mi dao ni da prdnem malko gasa za par vikinga:(sam sam sebe iznenadio jer je partija trajala citavih 20 minuta:D

enivej, zabavih se lepo, jos jednom hvala puno Pipboy-u:)

salt wat fish fresh wat fish?

Jel ovo znači da sve sad radi normalno i da ne puca svaki minut?

@Kakoo

Nema na čemu, nego dajte nickove opet za friend listu. Moj je mamaguska@yahoo.com (ako sam dobro razumeo, sad se navodi samo Battlenet username, pošto su ono staro izbacili a raspali Facebook nemam).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Pa može i po battlenet usernameu, što je takođe retardirano. Ili posle svakog meča desni klik na ime lika pa add na listu. Kako ću sad da nađem nekog Španca s kojim sam baš lepo igrao :((

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Jebote, što ovo frustrira, ne stignem ni barake da završim i izbaci me :((( Jel bi pomogla reinstalacija bete?

Pa to i mislim, ali kako neko odradi 5-0 ako meni puca posle max 3 minuta :(

Pa to i mislim, ali kako neko odradi 5-0 ako meni puca posle max 3 minuta :(

Ja odradio 5-0 i otishao u diamond. Poslednji placement je pukao ali je prvo pukao liku pa onda tek meni tako da sam dobio win... :)

Show must go on

spearvstank.gif