rev Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) pazi i 250e mi je mnogo za telefon, ne zbog toga shto ne mogu da skupim vec zbog toga shto sam sklon gubljenju telefona a i opterecuje me da nosim neshto toliko vredno sa sobom. a ne dopadaju mi se ovi sa full hardverskom tastaturom, eventualno mozhe ona sa izvlachenjem ako telefon nije debeo mnogo zbog nje. omnia i900 mi izgleda ok, jel neko furao to? http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2202/Nokia/5800-Navigation-Edition jel zna neko shta je fora sa ovim telefonom? bash je mnogo jeftiniji od 5800 music edition, neshto mi tu smrdi... koje sve radnje daju telefone na popust uz mts prepaid pakete, koliko koshta otkljuchavanje za sve mrezhe, gubi li se time garancija i ima li nekih negativnih posledica po telefon ? inache sad nadjoh nokiu 5800 music edition za 249e u nemachkoj, mozhda i najbolja opcija, josh samo da vidim da li dolazi neko u skorije vreme da mi donese. Edited March 7, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 moracy sutra da se raspitam ...pa javljam Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Darko, prvo reci koji bi paket uzimao na MTS-u ili Telenoru ako bi išao na tu varijantu, pa ću da ti sročim neko kraće mišljenje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 trenutno sam na telenoru prenesi 125 ali verovatno cu preci na prenesi 250, znaci jedan od ta dva, mozhe i na 24 meseca. shto se mts-a ne mogu tacno da kazem poshto bi to kevu nagovorio da predje :) verovatno neki slican tom prenesi 250. jedini problem bi tu bio shto bi taj telefon sa mtsa morao da se otkljucha da bih ga ja koristio sa 062. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2275/Blackberry/Storm-9500 150e ako os ; ) Edited March 8, 2010 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) jbt ne bi nosio 155grama sa sobom da mi ti platish 150e :) Edited March 8, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 hahahahahaha jbga ....ponudjen ko pocascen ... ja sam hteo samo da pomognem Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 reve, kolko vidim, prenesi 250 ne postoji, ima prenesi 325 Ako ostaješ na prenesi 150, onda nokia e52. Ako pređeš na veći, razmisli i o e72 (koji ti malo iskače iz cene) i Galaxy 7500. Galaxy je Android, koji je odlična platforma, ali je pitanje da li će Samsung izgurati update na 2.1 Android za ovaj telefon. HTC će to za svoje sigurno uraditi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) 5800 xpress music je super telefon, ja sam ga ovde nasao za 250 evra (i jos neki popust ako dajes kesh, izadje te 220). Ima brdo memorije, strava zvuk, solidnu kameru, wireless, brz je. Iako je malo stariji telefon, redovno (barem do sada) izlaze nove verzije firmware-a. Od mene za ovaj telefon samo reci hvale. Doduse postoje problemi sa firmware updateom ako se uzima preko vipa ili mtsa (Nokia updater prijavljuje da za tvoj telefon ne postoje nove verzije firmware-a, sto naravno nije slucaj). Edited March 14, 2010 by Lanicor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Pa ne da ne postoje, nego dodju kasnije. Isto je i za Telenor, i to je zbog toga sto za te product kodove (ili nesto slicno, nisam bas 100% siguran) se i izbacuju kasnije apdejti... Lako resivo promenom product koda, mada je mene mrzelo da se zamlacujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts