Shomi MM Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Otvorena je nova igraonica "Selo Crew" na Banovom Brdu,u ulici Blagoja Parovica broj 15,igraonica ima 20 racunara,opticki internet,mx 518 miseve,steel siries podloge,22inchne monitore i 2 VIP sobe + 2 x sony3.. U igraonici se takodje 13.02.2010 odigrao lokalni turnir za 16 ekipa,koi je osvojio je klan QM, 2. su bili sMk, a 3. kbp... Nadam se da su sve ekipe bile zadovoljne igraonicom i turnirom ,iako je turnir bio organizovan za samo 2 dana,tako da je sigurno sve ovo moglo jos bolje da ispadne kao sto ce sigurno i biti sledeci put :) Mapa : Evo i par slika igraonice : http://img64.imageshack.us/img64/7640/sc3k.jpg http://img691.imageshack.us/img691/879/sc2g.jpg Telefon za rezervacije : 011 / 354 13 41 Pozdrav svima, Shomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ohoooo,komsiluk KAMAN! svraticu da vidim kako izgleda :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 sve koje sam pitao kazu da je bolest kolko je dobra igraona Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Istina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 a smekeri i kbp nisu hteli da kazu da ima turnir,da bi ga osvojili,i onda su pojeli govno....HAAAAAAAAAA! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Sto tako dobru igraonicu na BANOVOM BRDU :(((((((((((((((( Jeb'o vas Lesko i Mile Kitic :D (BRDJOOOOOOOOOO :DDDD) Nek je sa srecom :D da bude milion turnisa :D Edited February 17, 2010 by mith.SATARA shokica Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 iz dupeta u usta :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 qm lajnap? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Sto tako dobru igraonicu na BANOVOM BRDU :(((((((((((((((( Jeb'o vas Lesko i Mile Kitic :D (BRDJOOOOOOOOOO :DDDD) Nek je sa srecom :D da bude milion turnisa :D hahahahaha rece Shokica,i nastavi da muze krave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 qm = kingor,hyber,zeus,maha,zekka ...sisaj ga lesko :DDD haha :* a btw - IGRAONICA JE VRH VRHOVA :D VIP SOBE,bruka :) tamo bih se preselio da mogu :DDDD shomy haski :* Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gillespi Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 qm = kingor,hyber,zeus,maha,zekka ...sisaj ga lesko :DDD haha :* a btw - IGRAONICA JE VRH VRHOVA :D VIP SOBE,bruka :) tamo bih se preselio da mogu :DDDD shomy haski :* i Marko [G] onaj sto vas je jurcao po dustu :)) Igraonica je super svaka cast somi i haski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekka Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 QM line up do polufinala = hyber,zeus,maha,Marko [G],Zekka KGR nam se prikljucio od polufinala jer je Marko [G] bio pod dejstvom antibiotika....Znaci da ga je temperatura sprecila u daljem blistanju!!!! Svaka cast za igraonicu,odlican ambijent,momci su maksimalno izasli svima u susret!!Masine odlicne,cs na njima savija!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Ja sam cuo da BaLu pro igrac stalno igra iz te igraone, da li je to istina i moze li neko da mi sredi autogram ako jeste, hvala. Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Dobro ajde, zajebavaj Balu-a :( Janko smrdo, dacu ti autogram na celo :) Inace, sto se tice igraone, stvarno je fantasticna. Jesu vlasnici moji drugari, ali ovo iz srca iskreno pricam, vrh je prostor, i kompovi, i oprema, opticki net ubija kako radi, ma sve... Momci su se bas potrudili da to bude odradjeno na nivou... Stvarno zamerke nemam... Pitao sam i drugare sa turnira, kazu da im je radilo besprekorno, da ne bude da ja lazem :) Svratite u SELO CREW, svi ste dobrodosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 bas kao sto je rekao balu FANTASTICNA! jedino sto ima malo manje mesta, al sta je tu je :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Stvarno igraonica je extra, masine za tunrnir su radile bolesno dobro... :))) Sve u svemu super :)) !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Da, Haski i Shomi, moji bivshi saigraci iz ekipe Selo Crew, po kojoj igraona i nosi ime... Hvala vam svima na podrsci, momci su novi u ovome, ali su 110% dali sebe , nocima sredjivali sve, jurcali da sve bude ok ... E sad, istina sto se tice prostora, i to zato sto su pravljeni stolovi prema podlogama koja igraona poseduje (steelseries qck medium) pa zato kad dodju ljudi sa mantisima i velikim podlogama malo je teskobno, ali radi nekog merenja, eto, mislim da ima mesta otpr. kao u mojou... I jos jednom hvala drugarima sto hvale igraonu, kad clanovi takvih ekipa koji su igrali na mali milion mashina po turovima kazu da je odlicno, onda je svaki drugi komentar suvisan... Shoocky, Hogare, Hyberu <3 Edited February 17, 2010 by BaLu* Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 A jel ste se zvali Selo Crew zato sto si ti seljak ili ... ? :DDDDDDDDD Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Pa ja samo po seljackim klanovima idem ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 To je zbog Jovice : ( Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 To je zbog Jovice : ( Hoces noge da ti slomim sutra kad te budem video , a ? alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Pa ja samo po seljackim klanovima idem ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA AHHAHAHAHAHAHAHHA! Jovica online huligan.... na keca jebe sestre online <333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Realno masine najbolje u drzhavi,monitori oprema sve u fullu,prostor znaci san snova! Imaju 2 sobe kao kgb orange room samo vece dosta i nema muzike prostor u fullu ! A to za prostor za igru isto kao u mojo-u. Odusevio sam se kad sam video :D Svaka cast momci. Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 To je zbog Jovice : ( Hoces noge da ti slomim sutra kad te budem video , a ? Samo krv iz nosa ovo moze da opere!.poz <3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 AJAO ULECEM I JA, JEBI BRE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts