markotod91 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Jedna zanimljivost koju sam jutros pročitao u Blicu dok sam sedeo na šolji "Kompanija Creative Labs u svojoj ponudi ima nekoliko rešenja koja svrstavamo u kategoriju gejmerske opreme. Sada je pripremila slušalice za zaljubljenike u igru World of Warcraft. Naime, pod nazivom Creative Labs Sound Blaster World of Warcraft Wireless dolaze nam slušalice s ugrađenim mikrofonom, a koje su opremljene zanimljivim tehnologijama, svojstvenim isključivo igri World of Warcraft. Naime, mikrofon ovih slušalica koristi tehnologiju nazvanu VoiceFX, a koja omogućava da glas osobe koja ih koristi zvuči nalik nekom glasu od likova iz istoimene igre. Od ostalog navodimo da Creative Labs Sound Blaster World of Warcraft Wireless sadrže tehnologiju THX TruStudio PC, koja pojačava reprodukciju audio zapisa, a kao komunikacija između računara i slušalice, koristi se bežični prenos podataka 2,4 GHz. Slušalice je u bežičnoj varijanti moguće nabaviti po ceni od 160 dolara, dok je za žičanu verziju potrebno izdvojiti 110 dolara." www.creative.com Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Znači ipak svetli u mraku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Slušalice je u bežičnoj varijanti moguće nabaviti po ceni od 160 dolara, dok je za žičanu verziju potrebno izdvojiti 110 dolara Kupio bi zicanu verziju, ali opet bi razmislio posto je u pitanju Creative. Od njih nista ne bi kupio u zivotu vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Do jaja urađeno... Rado bih posedovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 tbh ne bih nikad dao tolike pare za slushke, ali shto hate na creative? ja bash volem :)btw kako se ne secate valjda je bash na creative sajtu bilo ona fora neka polako su se otvarali logoi alijanse i horde, bila je ta tema 100% na forumu Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ali shto hate na creative? Zato sto posedujem Audigy SE, i zato sto firma kao oni nisu ni dan danas platili da M$ sertifikuje njihove drajvere i da budu ok. Ovako lepo radi pod Win XP-om, a vista i Win 7 mi pravi BSOD zbog zvucne kartice, tacnije njihovih pro drajvera. I kako posle 2-3 godine losheg supporta ja da od njih kupim nesto ? Nikad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Ne znam za kartice, al' prave vrhunske slushalice/playere. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 imo to je jebeni microsoft monopol, ne znaci da njihovi proizvodi ne valjaju, zapravo mislim da su pored yamahe najcenjeniji u tom domenu :/ a sht ose tiche playera ja josh furam malog creativa vec nekih 5 godina i ne pada mi na pamet da ga menjam, zvuk fenomenalan, jedino sht oje dotrajalo je jako mali displej pa jedva citam pdfove :D a i mala memorija, 1gb postaje sve manje i manje :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts