Pipboy Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Pošto sam veliki ljubitelj prve igre, evo čisto da anansujem ovaj prequel koji izlazi 19-og, doduše samo njemačka verzija za sada, mislim. Na sajtu igre takođe ima da se skine i demo na nemačkom, ništa ne razumem pa sam samo malo trčkao gore-dole po šumici i pored reke, mnogo bre lepo. http://www.am-fluss-der-zeit.de/media.php?lang=en Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Ju što je lepo :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Kannst du nicht Deutsch ferstehen? Too bad :) Edited February 15, 2010 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Evo cisto da apdejtujem ljude...izasla je engleska verzija, potrazite an omiljenom torrentu ;)...Ja skin'o, prob'o...glasovi rade, ali su malko amaterski...E sad kuj voli nek proba! Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 E bas ti hvala. Jes da je izaslo jos u Novembru prosle jelte ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Pa dobro...nike ne postova, a mislim da zasluzuje post :) Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 Pa od kad je izašla engleska verzija Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) Pa neam pojma, ja video ovo: release date: World: 19 February 2010 - ovde Medjtuim po torentima ima da se skine nesto od novembra prosle godine....sad u cemu je fora neam pojma! Edited March 3, 2011 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) lrn2search http://nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=145276 Pip, jel može da se igra ovo bez igranja keca? Edited March 3, 2011 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ja sam ovo skinuo i nisam ni stigao da instaliram... shame on me :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) lrn2search http://nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=145276 Pip, jel može da se igra ovo bez igranja keca? Moze da se igra. Kao prica se desava pre keca, tako da nemas frke. Edit: Na sta si tacno mislio sa tim lrn2search??? Pa ne bi ni kacio ovo da nisam nasao i downloadovao i igrao pomalo?? Samo sam mislio da je nepotrebno da kacim link. Edited March 3, 2011 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Oću da kažem, informacije o warez izdanjima igara se ne traže po torent trekerima, nego ima ovaj sajt sa informacijama, sve piše kad je izašlo, ko je izbacio itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 A jel to release date orginalnog izdanja, ili ovog reloaded pakovanja?? Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Reloaded stavlja datum izlaska originalnog izdanja (za tržište sa kog su pokupili disk). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Pa kakva je igra, jel se "udubio" neko? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Ja sam igrao jedno 10-tak sati. Onako nije lose. Ne znam da li je ko igrao prvi deo. Ako jeste nema sta da ga iznenadi, sem sto dosta finije izgleda. Spellovi su i dalje redudantni (ali tek kasnije), ovoga puta mozes da se vracas u regije u kojima si vec bio. Za sada, prica nema aplsolutno nikakve veze sa prvim delom (moguce da se kasnije promeni). Igrica nije losa, narocito u iscekivanju DA 2 cracka ;) Edited March 8, 2011 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Nisi ni za bolje od DA2 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ja cu ova dva dela da obrnem ponovo cisto da sperem DA2 iz sistema Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nisi ni za bolje od DA2 Ok ja to napisah pre noge sto videh DA2 ...povlacim rec(enicu)..ova igra je majka u odnosu na ono.. Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts