Jump to content

Planiraju DRVOCID!

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

е тај Аздејковић није нормалан...

:)))))))))

мало му је фалило да попије фатву због оних геј Југовића, али се смирио...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ne u tom smislu da ne vredi.

Pazi, toliko smo u sranju i otupeli da ne vidim kako nas prodrmati kao narod.

A jedino sto vredi je da im nalupas prozore bar ces biti happy.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pitanje je kome je odgovorna ta policija? Da li je to ogranak Ministarstva unutrasnjih poslova ili neka vrste agencije koja odgovara gradskoj vlasti.

U svakom slucaju nemam nikakva ocekivanja od njih.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

to shto nishta nismo preduzimali 'jer ne vredi' nas je i dovelo dovde

није вредело за Книн, платани су ти само у комшилуку...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Samo da konstatujem da mi je poražavajuće da se više ljudi skupilo da brani Loki, polulegalnu, poluhigijensku, PRIVATNU ugostiteljsku "radnju" u kojoj su ljudi jeli poslednjih godina iz čiste navike (kvalitet hrane 0), a nisu imali energije i volje da brane živa bića koja njihove pretke, njih i njihovu decu već 90 godina BESPLATNO snabdevaju kiseonikom, hladovinom i zelenilom... Da ne pominjem da je seča platana bila ilegalna za razliku od ovog sudskog izvršenja.

Ne mogu ni da zamislim šta je u glavama ljudi koji idu da brane tuđi privatni biznis, šta... nadaju se da će sutra dobiti gratis jednu "gurmansku" sa 30% paprike, 40% brašna i 30% mesolike mase i sve to u bajatoj lepinji (uzgred ovo sranje je koštalo 260 dinara poslednji put kada sam se zajebao da jedem tamo)... strašno...

This post has been edited by Klinac Balavac

BTW Djilas apeluje da privatne firme daju 500 hiljada evra za sadnju novih platana na Bulevaru, jer on tih para "nema" a misli da bi privatne firme mogle da uchine da Beograd dobije drvored u Bulevaru, kakav zasluzuje.

Inache praksa sa sechom zelenih povrshina da bi neki bizMismen ili krimos, sto je kod isto, zaradio josh vishe se sada nastavlja u Kragujevcu, gde ce Djokovici na mestu Velikog parka, tj njegovom delu, napraviti 8 terena za tenis, poslovni prostor a sav taj prostor od 4 hektara, su dobili od grada na 99 godina za po 30 evra mesechno (ukupno oko 36 hiljada evra)....Ne mozh nash Nole da priusti vishe, valjda.

e da, josh jedna vest - dobijamo novi trzhni centar velichine DSitija na Kalishu, iza Beka, do 2012te. Samo se kod nas grade trzni centri u centru grada.

Samo da mi je znati odakle ljudima vishe kesha da samo kupuju, trguju kada ovde vishe niko nista ne radi i izvozi

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Samo da konstatujem da mi je poražavajuće da se više ljudi skupilo da brani Loki, polulegalnu, poluhigijensku, PRIVATNU ugostiteljsku "radnju" u kojoj su ljudi jeli poslednjih godina iz čiste navike (kvalitet hrane 0), a nisu imali energije i volje da brane živa bića koja njihove pretke, njih i njihovu decu već 90 godina BESPLATNO snabdevaju kiseonikom, hladovinom i zelenilom... Da ne pominjem da je seča platana bila ilegalna za razliku od ovog sudskog izvršenja.

Ne mogu ni da zamislim šta je u glavama ljudi koji idu da brane tuđi privatni biznis, šta... nadaju se da će sutra dobiti gratis jednu "gurmansku" sa 30% paprike, 40% brašna i 30% mesolike mase i sve to u bajatoj lepinji (uzgred ovo sranje je koštalo 260 dinara poslednji put kada sam se zajebao da jedem tamo)... strašno...

Meni je poražavajuće što sam to očekivao baš tako nešto. Tj što me više ništa ne može iznenaditi :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Napisao sam neshto, a onda sam se setio da bih se samo iznervirao u shta se pretvara RUR.

Kad idemo da branimo platan?

Loki su chuvali likovi koji su odrasli u Arkadam preko puta.

Slazhem se da im meso propalo u zadnjih 5 godina. U tih 5 godina samo mogu da jedem pohovani file/file/bechku/belu a i to im u zadnje vreme otishlo u kurac.

No kao i Mara, preselice se negde i sve ce biti kul :)

Samo platana na kojima su veshali nashe dedove netje ponovo biti :(

De su bili momci iz arkada kad su nam iseljavali platane?!

GDE STE BILI PRAVI BEOGRADJANI KAD SU NAM SEKLI PLUCA GRADA?!

ovaj menjali stare za nove, ali dobro, shto je to sad bitno.

RUSIMO VLADU!!!

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

[roflmao]

Jel sad bo lje?

Ti me ne zajebavas shto sam sa sela i ne pismen, a to shto branim platane nishta. Antipatrioto i strani platjenicha, serem ti se na tvoje demokrate koje si izglasao i onaog tajkuna od djilasa. Proda li ste celo srbiju!!!

P.S. See what I did there?

P.S.S. Sad mozhe sit da se naispravljash poshto ti vidim tolko dosadno da gledash ko pravi koliko greshaka u brzom kucanju na forumu (i to u 9 ujutru).

poz voz 2011

Ne troluj, glupane :)

Ja kad kazhem da ste seljaci degradirani koji ne umeju da chitaju i duboko u penzionerskim godinama pa kao i oni volite te da ste >u toku< hronike.

Trolujem.

Kada kazhem da ste seljaci degradirani koji ne umeju da brane prave vrednosti i duboko u strano placenom kapitalizmu pa kao i oni sechete pluca grada.

Trolujem.

Zdravo, ja sam dread.

Trolujem.

[:(]

poz voz 2011