rev Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) Steelkeys 3G tastatura, nemachki raspored (u praksi to znachi da su Z i Y zamenjeni i dodata nemachka slova tamo gde su zagradice, veci enter), nova samo probana, originalna ambalazha. Cena 40e QPad CT podloga, glajderi included, nova samo probana, originalna ambalazha. Cena 25e QPAD®|CT™ Small, Black, 4mm. Gaming surface with Hybratek™ coating. QPAD Glidz included for utlimate control. Size: Small [28.5x20cm [11.23x7.87 inch] Thickness: 4 mm Color: Black Surface: Hybratek™ Coated soft top Other: Including Glidz http://www.corporate.qpad.se/modules/news/article.php?storyid=177 Logitech G1 mish, korishcen par meseci i od tada stoji u fioci, perfektno ochuvan. Cena 20e. U beogradu sam, preuzimanje u centru. Eventualno mozhe slanje kurirskom sluzhbom ako lovu poshaljete prvi (rachun ili postnet) i vi placate poshtarinu. Za dalje informacije i kontakt - PM. Edited January 28, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 nov beli inteli @ gigatron 1400 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) Ma to shto vidish na netu je laz, nemaju beli inteli, shta vishe kad sam zvao rekli su da nemaju nikakav :) Edited January 28, 2010 by Bjeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Gigatron je poznat po tome što ima artikle koje zapravo nema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 a ovaj sto stoji kod mene na stolu , sta cemo sa njim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 imaju belog intelija kasad je kupio pre par dana novog u gigatronu i jos neko je narucio rece mi ne mogu da se setim ko... imaju ga 1400 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ja se izvinjavam, sve je moguce, ali znam da kad sam ja zvao da pitam da ga nisu imali, shto je i bilo normalno poshto se beli ne proizvodi odavno, vec samo crni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 meni je danas rekao momak koji je kupio od mene da je bio u gigatronu i da nemaju belu varijantu vec da mora da se cheka 3 nedelje ako poruche. inteli prodat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ja sam ga cekao tipa 3 dana ono doneli mi na kucnu adresu sve opusteno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 a ovaj sto stoji kod mene na stolu , sta cemo sa njim ? jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 chisto da bampujem i da kazhem da u obzir dolazi i zamena za nov ili polovan a dobro ochuvan mx518, eventualno neki bolji headset uz moju ili vashu doplatu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ae da menjamo. ja tebi old skul MX300 za G3 =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 nabavi jedan 7G za pristojnu cenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 10, 2010 Author Report Share Posted February 10, 2010 (edited) qpad otishao, tastatura + g1 = 55e btw tek sam sad video da u naslovu topica stoji G3, znachi nije G3 nego G1, valjda sam se zbunio zbog ove 3G tastature :) Edited February 10, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts