MILAN s Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 @ YNk upotpunosti se slazem sa tobom,samo za Bosance NE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=ts&gid=312356746252 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.symph > Zonja Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 YOU ARE THE MAN! Mogu samo da kazem da hybba dolazi u dresu fudbalske reprezentacije Srbije na meceve reprezentacije... Mislim da cu da ponesem zastavu u subotu... Bilo bi lepo kad bi svi zajedno otpevali nacionalnu himnu pre meca...:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Sta se lozite ljudi ovo je kanter, "predstavljate svoju zemlju" kako mozes da predstavis srbiju, kao, ako smo neozbiljni onda srbija ispada debilna nacija ? Ili ako nas dobiju bosanci u kanteru, tovarice nas,pa ispadamo smesni ? Dzabe se lozite. I ne znam sto smarate ovaj je bolji,ovaj treba da igra, jedan je kapiten,on bira igrace i tu je kraj svake diskusije. gl u nastavku Naprotiv, ja se ni u cemu ne slazem... Da igram minesweeper predstavljajuci svoju zemlju bio bih ponosan na to... Postoje stvari koje ljudi vise prate i manje prate... To ne znaci da po tome treba linearno zavisno ulagati svoju energiju... Ne radi se o tome da li je u pitanju Bosna ili Svajcarska, ja licno zelim da pobedimo SVE! Da li opet treba da citiram Connery-ja xD Hvala... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 101% AGREE Du:] Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bra1N' Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Dobar potez je shto je Zeus upao... Jednostavno c0nfy nije u formi, ovaj drugi jeste, bice tu par dana da se uvezhba sa repkom. Zeus sjajan player po meni, ne bih da osporim nichiji kvalitet, al' ono shto sam ja gledao, Zeus mi je bolji od sewAy-a (no hejt). ;) Takodje je sjajno shto su tu bata, mileta i hyba , jer su malo zainteresovani, a ipak su tu zbog nacije i nas ovde shto pratimo CS scenu. Sjajna je repka nasha. Bravo momci. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 pa to je to samo se vi forumski mudraci cekate da objasnite ljudima sta im ne stima i da kazete ko je u formi a ko nije i da ne treba da brukaju Srbiju i koga treba da odjebu i sta da rade,i onda se kasnije cudite sto lokuju svaku temu. Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sch Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Dobar potez je shto je Zeus upao... Jednostavno c0nfy nije u formi, ovaj drugi jeste, bice tu par dana da se uvezhba sa repkom. Zeus sjajan player po meni, ne bih da osporim nichiji kvalitet, al' ono shto sam ja gledao, Zeus mi je bolji od sewAy-a (no hejt). ;) Takodje je sjajno shto su tu bata, mileta i hyba , jer su malo zainteresovani, a ipak su tu zbog nacije i nas ovde shto pratimo CS scenu. Sjajna je repka nasha. Bravo momci. :) fakof od Pece ono ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=ts&gid=312356746252 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 jebote dize se prevelik hajp u poslenje vreme za sve stvari..ili smo konacno puni optimizma i pricamo o jedinstvu onda je super, ono kao jacamo moral i to...idemo breeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 YOU ARE THE MAN! Mogu samo da kazem da hybba dolazi u dresu fudbalske reprezentacije Srbije na meceve reprezentacije... Mislim da cu da ponesem zastavu u subotu... Hyba carina :) Prvo sam mislio dal' sam se ja istripovao ili je ovo dres reprezentacije kasnije sam izvalio da jeste Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Pa brate stajao si iza njega xD Odnosno iza Kingora, no nebitno Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 e to je sportski duh :D kaman srbijaaaaaaaaa do tokija :D Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 STA CUVAM ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ahahahahahah :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ma zovite mene :) +1 za Hergu heheheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 GL momci! du ukljuci monitor kad igras minice :D Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 @ KIDE : Raskrsnicu kod Zrenjanina :) @ Sale : Previse sam Goshu&Corav za obican monitor, moram na TVu 80cm xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 zamisli gledam u ribu i gleda ona mene al ja to ne kontam slep sam Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 vazda bio Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuco Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Sto kaze Zonja jednu nacionalnu himnu pre mecha, plus ponesite koljivo hleb vino i okadite se i krecete sa mechom ^^ ^^ ^^ ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Pa brate stajao si iza njega xD Odnosno iza Kingora, no nebitno Da ali iz mog ugla se ne vidi mali grb Srbije na ledjima,ma nebitno :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 bez himne ne palite rostilj, u 3D-u svi da ustanu, na max volume i cepaj... poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Sto kaze Zonja jednu nacionalnu himnu pre mecha, plus ponesite koljivo hleb vino i okadite se i krecete sa mechom ^^ ^^ ^^ ^^ to bas i nije smesno ... WTF KOLJIVO?! bez himne ne palite rostilj, u 3D-u svi da ustanu, na max volume i cepaj...poz Aaah, to bi bio dozivljaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRESZABYACH Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Komedija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts