bata Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 kao prvo da krenem od pocetka,,sto se mene tice ja nisam ni hteo da igram za tu repku,ali me king zamolio i zato sam hteo da ga ispostujem.. nije mi jasno sto ti mene spominjes i kako se ja namestam.??????????.brate ako imas nesto da mi kazem nemoj da me spominjes ovde ili sta vec... sto se tice igranja protiv rusa, na tom istom kompu je igrao mileta pre toga a ja sam sedeo pored njega nama nista nije smetalo tad ..mozda je tad bilo bolje jebem li ga i dok smo igrali protiv crnogoraca i ovih drugih ti si kenjao da ti tamo sa desne strane ne odg jer ti je hladno,pa onda vamo da ti ne odg jer ti ne radi komp.i dalje i dalje Ne znam da li sam ti ja iskreno bilo sta rekao sto su vam prosli 15 puta b sajt..jbg desava se,,izgubili smo zbog sitnice neke al pre svega ja mislim da sam svakog ispostovao i to sto sam ja dosao u 5,a tebe smo cekali sat i po vremana,al nema veze i to brate jbg imas svoje razloge Jos jedna bitna stvar dok smo igrali kao kgb ja sam tad rekao tebi da necu da igram sa tobom iz nekih drugih razloga STO nema veze sa ovim i da objasnim da sam sad rekao da mi je svejedno ko ce da igra za tu repku ili sta vec,niti sam je ja birao niti cu je birati,niti sam zelao da igram,i NISAM TE JA IZBACIO sto je vrlo bitna stvar !!!!! sve ostalo je smesno i sve sto drugi pisi ovde i sto ljudi nemaju pojma i samo nesto kenjaju ... Quote bata Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 kaman zeuse nabadaj! gl repci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 95% ljudi ovde ne zna o chemu pishe , a pogotovo ne zna o chemu se radi... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 kao prvo da krenem od pocetka,,sto se mene tice ja nisam ni hteo da igram za tu repku,ali me king zamolio i zato sam hteo da ga ispostujem.. nije mi jasno sto ti mene spominjes i kako se ja namestam.??????????.brate ako imas nesto da mi kazem nemoj da me spominjes ovde ili sta vec... sto se tice igranja protiv rusa, na tom istom kompu je igrao mileta pre toga a ja sam sedeo pored njega nama nista nije smetalo tad ..mozda je tad bilo bolje jebem li ga i dok smo igrali protiv crnogoraca i ovih drugih ti si kenjao da ti tamo sa desne strane ne odg jer ti je hladno,pa onda vamo da ti ne odg jer ti ne radi komp.i dalje i dalje Ne znam da li sam ti ja iskreno bilo sta rekao sto su vam prosli 15 puta b sajt..jbg desava se,,izgubili smo zbog sitnice neke al pre svega ja mislim da sam svakog ispostovao i to sto sam ja dosao u 5,a tebe smo cekali sat i po vremana,al nema veze i to brate jbg imas svoje razloge Jos jedna bitna stvar dok smo igrali kao kgb ja sam tad rekao tebi da necu da igram sa tobom iz nekih drugih razloga STO nema veze sa ovim i da objasnim da sam sad rekao da mi je svejedno ko ce da igra za tu repku ili sta vec,niti sam je ja birao niti cu je birati,niti sam zelao da igram,i NISAM TE JA IZBACIO sto je vrlo bitna stvar !!!!! sve ostalo je smesno i sve sto drugi pisi ovde i sto ljudi nemaju pojma i samo nesto kenjaju ... Razumes da mene bole kurac ko igra a ko ne za repku to je nebitno ovde uopste , pricamo o nekim drugim stvarima koje se ne pricaju ovde na forumu. , Znaci toliko toga ima da se napise o svemu da ne bih moglo da stane ni u 2 strane. To dal si hteo da igras ili ne samnom ti si ipak igrao i osvajao turnire sa istim tim c0nfyem tako da ne razumem o cemu pricas uopste?? prvi put sada cujem od tebe da nisi hteo da igras samnom i to posle 4 god?? " c0nfy mraci to je jedino sto znate na kazete " dal ste se nekad zapitali zasto mraci... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN s Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 GL momci u nastavku,samo vezbajte i ne dajte da ovakve stvari uticu na vas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 IDEMO DALJE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 GL u nastavku...pravda za confyA !!! Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.symph > Zonja Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Kakvo je misljenje Radovana Antica o svemu ovome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gillespi Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Kakvo je misljenje Radovana Antica o svemu ovome? Radovan je rekao svoje misljenje a to je da c0nfy mora da igra jer je Radovanov sin manager c0nfya i treba se proda u SK... medjutim Novosadjani lobiraju sa MK komercom na celu da igra seewAy jer im treba lova on bi trebao za MYM da potpise... a izgleda da je ovaj [KGB]hybaa ustvari Terzic i javlja se negde iz bekstva,jos bracu Saric uhapsili ko zna sta ce biti saznacemo u sledecem feljtonu... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 hahaha kakav je kralj ovaj Marko umro sam od smeha u ovim tuznim trenucima po nasu repku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Radovan je rekao svoje misljenje a to je da c0nfy mora da igra jer je Radovanov sin manager c0nfya i treba se proda u SK... medjutim Novosadjani lobiraju sa MK komercom na celu da igra seewAy jer im treba lova on bi trebao za MYM da potpise... a izgleda da je ovaj [KGB]hybaa ustvari Terzic i javlja se negde iz bekstva,jos bracu Saric uhapsili ko zna sta ce biti saznacemo u sledecem feljtonu... :))) hahha volim te :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 ajde ne smarajte sa mutavim postovima. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 gori ste od trolova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Koliko vam je samo kul taj stav - MENE BRIGA ZA REPKU - etc.. Taj tagg Cpbuja bi trebalo nesto da vam znaci ... Msm, koja fora, ako vam se svima jebe da predstavljate svoju zemlju, koj kurac i igrate - fora ispostujete ortaka?! ne kapiram?! GENOME VRATI_SE !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Confe, brate, ne vidim u cemu sam pogresio ako sam rekao da je zeus bolji od tebe? To je moje misljenje, ne razumem zasto te to toliko povredilo. U ostale stvari ne ulazim, niti me zanimaju.. N H F Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Dule je u pravu ... mani se Dule ne vredi to su beogradjani ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 itd itd ... ajmo da se nasljemamo .. pametnije bi besedili u kafani! Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 PRAVDA ZA BIZHICA !!! MILANE BATINO OPLODI NAS !!! GENOME VRATI_SE !! Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Dule je u pravu ... mani se Dule ne vredi to su beogradjani ! ma da bre brate i to sto kazes, ko ih jbe kad su bitniNe, sto bi rek`o brat nas ;)) javi se posle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Dule je u pravu ... mani se Dule ne vredi to su beogradjani ! Jao ne opet gile i plitki komentari :D GILE LECI KOMPLEXE !!!!!! ZEMUN JE UZ TEBE !!!!! Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) Koliko vam je samo kul taj stav - MENE BRIGA ZA REPKU - etc.. Taj tagg Cpbuja bi trebalo nesto da vam znaci ... Msm, koja fora, ako vam se svima jebe da predstavljate svoju zemlju, koj kurac i igrate - fora ispostujete ortaka?! ne kapiram?! +1 vodite ljubav,a ne rat. Edited February 10, 2010 by clan+Lotta Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Koliko vam je samo kul taj stav - MENE BRIGA ZA REPKU - etc.. Taj tagg Cpbuja bi trebalo nesto da vam znaci ... Msm, koja fora, ako vam se svima jebe da predstavljate svoju zemlju, koj kurac i igrate - fora ispostujete ortaka?! ne kapiram?! YOU ARE THE MAN! Mogu samo da kazem da hybba dolazi u dresu fudbalske reprezentacije Srbije na meceve reprezentacije... Mislim da cu da ponesem zastavu u subotu... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Ako treba baklje poslatjemo iz Nis !!!! x/D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Efc9btN2g0Y Quote "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Sta se lozite ljudi ovo je kanter, "predstavljate svoju zemlju" kako mozes da predstavis srbiju, kao, ako smo neozbiljni onda srbija ispada debilna nacija ? Ili ako nas dobiju bosanci u kanteru, tovarice nas,pa ispadamo smesni ? Dzabe se lozite. I ne znam sto smarate ovaj je bolji,ovaj treba da igra, jedan je kapiten,on bira igrace i tu je kraj svake diskusije. gl u nastavku Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts