Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne mogu da je dobijem ja mislim, plus pokrila bi ako se dobro secam pretplatu i 1 mb internet i ostalo bi dnevno oko 100 dindži.

Sa stanovišta opstanka je pametnije umesto kesice cipsa za tih 100 uzeti pola pola hleba, čašu jogurta, i nekog jeftinog mesa tipa stišnjene svinjske butkice ili nogice, i ukrasti jabuku na dan! I doktor vam nije potreban!

Nije sad da ne znam neke koji su ovako živeli par meseci, a neki od njih (khmkhm) su i članovi foruma hehe

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jebote, upade mi nesto u oko nocas dok sam prolazio Sarajevskom, ne mogu da ga izbacim napolje, suze, pece... Banem do dezurne apoteke oko 2, uzmem neke kapi i kuci pokusam i s njima, i dalje osecam da je unutra. Zaspim, ustanem ujutru, ne osecam da mi je ista u oku, ali zato osecam otok na oku i poluzatvoreno mi je :@@ 'bem ti i vetrinu i sve

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Alpha,pa de si biooooooooooo :)

ja sam sad dosao gajbi,pijan sam ko buljaaaaaaaaaaaaaa :

bilo lepo vece,bas bas prijatno,smao sam preterao malo sa alkoholom...ali boze moj! :)))

POZPOZPOZ! :)))

Poz lesko,ja bio kod benda blizu,bas sam se propinjao sa svojih 2m da te pozpoz,al uzalud...ostadoh do jedan pa zapalih u Bitef,tamo neke dve zenske kidaju kako pevaju :O ,kasnije,posto sam klaber,otisao sam u Plastik na kiselu [8D]

vrh vece sinoc,poz

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...