Herga Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 http://www.hltv.org/?pageid=35&newsid=3472 Izbacuju novu verzuju cs-a kao fazon nije CS:S ..... vazi sto nije, ali mislim da ce ovo forsirati da se igra na nekim sledecim turnirima cim se budu ispravili svi bagovi kojih ima gomila.. da li ce uspeti ili nece (kao sto je eswc propao zbog toga sto je guraco CS:S) videcmo .. gl hf i mozda se vec od 1 feb. pucamo u novoj verziji cs-a ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 i velike sanse da ce proci isto kao eswc... pa neka nastave da forsiraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 iskreno se nadam da ce uspeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Valjda nece zasrati igru kao Source :) Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 hejt Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Promod je, koliko se setjam, u najavi bash dugo. Pojavio se josh 2007. Nikada nije zazhiveo a tada mi je izgledao relativno dobro pored gomile bagova. Ovo mi se ni malo ne svidja: Ovi map perviewi sa promod sajta i ne izgledaju loshe, samo shto me dust neopisivo podsetja na dust sa sorsa (minus burad i automobili). Bile su i neke najave i intervjui sa ljudima iz valvea koju su najavljivali mozhda pojavu cs 2.0 na hl2 endzinu. To je bila glupost i nikada nije ozvanichena ta vest ... No, ovome tje trebati dosta vremena da se otklone svi bagovi, i josh vishe vremena da zazhivi. Teshko da tjemo igrati ovo u februaru, verovatno netjemo ove godine ni na jednom vetjem turniru. A mozhe ni posle ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 mislim da bi cs 1.6 lagano mogao opet da "osvoji" masu kad bi prebacio modele i mape u HD. citao sam bas dosta komentara i mase se uglavnom zbog toga buni. sve je super al vise im je dosadilo da gledaju te iste modele, mape itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 o boze vidi ti koje je ovo sranje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 1,6 do kraja! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 1.5 je bio vrh...za mene najbolji cs koji se ikada igrao...a igram ga od samog nastanka...nekako se naviknuh na 1.6 ali kada bi to cudo pocelo da se igra ne zelim ni da zamislim koliko ljudi bi ostavilo cs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 1.0 ili 1.1 verzija je bila najbolja :) strafe jump xD mislim da ce forsirati da se igra. treba i valve-u kes xD u svakom slucaju cekamo 31.1.2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 djubre! gurali ga, negurali nece proci... Nije sve u grafici i detaljima. Canter je igriva i prosta, lako za nauciti igra. Bacim fles na ulici(train) pogodim sijalicu na pola ulice i vrati mi se isti. AJ BEZI!!! Razmisljaj ti o tome kada ti rasuju :)) Za razliku od q3, unreal-a painkillera i ostalig fps-ova cs je totalno timska igra i kao takva sto manje detalja ima lakse je igrati. Sve sto cs-y treba da traje jos 10 godina su nove mape, bez da se izbacuju stare. Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
citizenx Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 moze da se napravi da fles prodje kroz sijalicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Proko problem je u tome sto to i jeste CS:S .... bilo ili ne burica i kola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marepbc Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Samo jos da urade death animacije kao u 1.6 i mozda ce mod i imati neke sanse. Ako ostave one bangave ragdoll animacije, onda jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Download, instaler tezak ~40mb, upravo sam stavio da se skida pa da vidim na sta lici ovo cudo. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 1,6 do kraja! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Proko problem je u tome sto to i jeste CS:S .... bilo ili ne burica i kola... Hah, koji su smarachi. Ne znam kakve su ostale mape na sosru, nikada nisam igrao. Ako je ovo isto kao i sors, ili blizhe sorsu nego 1.6 onda im dzabe posao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Meni na sourceu uopste nije smetala grafika, nego umanjena igrivost, nema busenja zidova... Znaci brate, nuke NEMA PROLAZA!!! ALI NEMA! Grafika je dobra ako se izmeni, isprave se bugovi iz CS:1.6 ali da sve ostane u igri isto... Tipa repetiranje, cimanje pusaka itd itd... Da igrac nema trip u glavi... A mogli bi napokon da izmene bug na m4 sa prigusivacem xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRoA Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 sve su ovo gluposti na kojima hoce da zarade pare.. iskreno se nadam da ce ovo zavrsiti kao cs:s 1.6 4 life!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Igracete i vi ovo kada ljudi predju , tako ste kukali i za 1.5 pa ste svi presli na 1.6 , sernjate !!! jeste da je source kao PROJECT IGI al dobro , ja se nisam zalio zabadao sam bolesno :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
yordohyp Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Ma ja da sam na njihovom mjestu samo bih editovao 1.6 ( promjenio teksture , stavio malo bolje modele i zivio... ) ... Al' eo skidam da vidim sta je rec' ... Edited January 4, 2010 by yordohyp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ^pa ovo ti je bas to. Znaci texture su promenjene i modeli da sve izgleda lepse inache mape su iste tj raspored kutija, nista novo nije dodato na mapi. Fizika countera nije promenjena a to je po meni najbitnije, tako da verovatno da ce ovo da zazivi i da ce ljudi preci da igraju promode... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ja kolko znam ovo je mod za half life 2 tako da vam treba original half life 2 da bi instalirali ovo na steam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ja kolko znam ovo je mod za half life 2 tako da vam treba original half life 2 da bi instalirali ovo na steam ? U pravu ste. Ako nekome treba Half Life 2, kontaktirajte me na teske_90@hotmail.com. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts