Jump to content

citizenx

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About citizenx

  1. imam ja drajvere od mx-a na cd-u, mogu da zipujem i okacim ti sutra iz firme posto imam 4Mb upl.
  2. @INSAAA icicu danas tamo da instaliram steam, pa javljam kako radi. @zex0n nikad ranije nisu trebala dodatna podesavanja za host masinu, ali pogledacu na netu, nije losa ideja.
  3. Imam problem u igraonici. Naime prilikom pucanja rafala dolazi do rasipanja metkova, tako da ne moze normalno da se igra. Masine su sledece: Intel Dual Core procesori 2GB ram memorije Nvidia GT9500 grafika Podigli smo nov OS (Win XP, SP3), instalirali sveze drajvere. Stavio sam raniju verziju cs-a, posto ova kgb-ova ne radi u LAN-u: cs16full_v6.exe (instalacija) cs16patch_full_V23.exe (patch) Namestio sam vertical sync FORCE OFF, kucao rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_upderate 101 cl_dynamocrosshair 0 gl_spitebland 0 m_filter 0 Da li neko ima ideju sta bi jos moglo da se uradi...Da li bi mozda mousefix mogao da resi problem i ako bi, kako se to tacno koristi?
  4. ja da zivim u ns, rado bi se odazvao jbg
  5. Evo da se javim i ja. Ja sam lider Instant Headshot ekipe iz Zrenjanina, umesto koje je uleteo Veritas. Zbog moje teske porodicne situacije saznao sam vece pred turnir da ne mogu koristiti kola. Pokusavao sam na vise mesta da obezbedim prevoz, medjutim kako nisam uspeo u 11 ujutru na dan turnira javio sam organizatoru da necemo doci, tako da nismo tek tako ispalili i ne pojavili se. Kanter igramo svi oko 7 godina, ja sam 1983 godiste, a ostali u ekipi 84 85 86 i 88 tako da nismo neki klinci kojima je dunulo da se prijave i ispale. Jos jedanput se izvinjavam organizatoru i svima ostalima koji su osteceni ovakvim razvojem dogadjaja.
  6. moze da se napravi da fles prodje kroz sijalicu :)
×
×
  • Create New...