Lucky Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 Našao sam garantni list, garancija je 2 godine na ovaj LG eksterni DVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ja imam onaj Kingston Data traveler mini 16gb revju. Meni radi perfektno pus je jako mali stane mi u novhcanik u dzap za sicu. Instaliran mi je ubuntu na njemu da imam za shkolu kao OS. Radi bez ikakvih poteshkoca. Plus ima neshto mnogo garancije tipa 5-6 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Našao sam garantni list, garancija je 2 godine na ovaj LG eksterni DVD. lepo obzirom da je garancija na nowadays optiku 12meseci a crknu posle 6 jbg meni nikako da crknu pioniri 107/108 da se upustim u novu avanturu zvana: optika za jednokratnu upotrebu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Ja nemam pojma gde su meni ti DVD-jevi ... moguće ustvari da su bili oni komboi, CD rezač, DVD čitač, pa sam ih zato zamenio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts