Jump to content

29524: MEMEME - THE ULTIMATE VERSION @ Crna Kuca 13 // 15.12

Recommended Posts

mememe1512.jpg

29524:MEMEME - THE ULTIMATE VERSION

15.12. utorak, 20h,

Ulaz: Slobodan

Memi su kulturološke informacije koje se prenose verbalno, ili ponovljenim izvođenjem, gledanjem i slušanjem, a šire se na način koji je analogan biološkom prenošenju gena.

Memi opstaju i evoluiraju po principu naturalne selekcije itd itd - smoor.

U suštini mi gledamo zanimljive youtube clipove i pričamo o njima. To radimo po jednom mesečno već godinu dana i vreme je za "totalno ultimativni događaj"©. Dakle, posle odgledanog novog materijala (20h-21h) puštaćemo "the best of" sa prethodnih MEMEME događaja (21h-apokalipsa). Dođite da se družimo uz ekran kao pravi gikovi!

neka osoba glupak hehe

milosni potencijalni gosti

pozivam vas da budete milosni gosti

i to vecheras u 8 u crnoj kuci

ako se plashite snega i mokrih charapa - ne brinite! crna kuca 13 je opremljena najsavremenijim aparatima za sushenje stvari (radijatorima) kao i osobljem koje ce vam svojim osmesima ugrejati ne samo srce, vec i prste na nogama (ok ovo je gej al gej je i ljubljenje istopolnih prijatelja u obraz za rodjendan pa svi to radite!! video sam, nema sada skrivanja..)

enivej, bice svakakvih charobnih i milih klipova od kojih ste pola sigurno vec videli ali niste u njima uzhivali zajedno sa random nepoznatim ljudima!

VRH! NIRVANA! CARSKI! JAKO DA!

joj, aj vidimo se

neka osoba glupak hehe

Kako je bilo jebeno do jaja.

Na pocetku je neki lik kenjao dobrih 5min i posle toga krece rejv, KAMAN JBTE.

Skoro svaki klip je bio pure win, mada opet sa druge strane bilo je i par grotesknih i kranje smornih klipova (kad kazem par bukvalno mislim na 2 klipa), isto tako manji broj klipova sam vec video but nvrthls, bilo je i zena stavise par starijih koka \o/

Bilo bi lepo kad bi neko bacio spisak iliti link ka pustanim klipovima, unapred zahvaljujem.

anyway, cu next time.

infidel

nikad, zato sto je potrosio sve klipove.

Bilo je sranje, cak si pustio i "Serbian lessions" retarda, tu sam se smorio jako, pomislio sam "ej jebote, zar je moguce da je ovo i lagu zanimljivo". Kasnije se malo popravila situacija sa nekim dobro poznatim ali odlicnim klipovima, u svakom slucaju ne mogu da verujem da sam skoro 5 sati gledao jebene klipove :D

nikad, zato sto je potrosio sve klipove.

Bilo je sranje, cak si pustio i "Serbian lessions" retarda, tu sam se smorio jako, pomislio sam "ej jebote, zar je moguce da je ovo i lagu zanimljivo". Kasnije se malo popravila situacija sa nekim dobro poznatim ali odlicnim klipovima, u svakom slucaju ne mogu da verujem da sam skoro 5 sati gledao jebene klipove :D

serbian lessons gari je car. za prvi deo priche (ono shto je u folderima) nikad nije poenta da bude superludo nego da neko ko nije nolajfer kao ti ili ja objasnim shta su meme i pomognem mu da skapira sve ostalo.

takodje, nije poenta mememe dogadjaja da pushtam klipove koji ce vam biti smeshni nego da pustim stvari koje ce mozhda nekome biti zanimljive

ako pushtam video koji je debilan (kao npr gari koji vozi garija i trka se sa bagerom) to je zato shto kontam da mozhda postoje 2 lika u publici kojima mozhda to bude super.

ako vam se 5 sati gledaju samo klipovi koji vam savrsheno odgovaraju sedite kuci pa prelazite nivoe na jutjubu

takodje, pushtao sam vecheras sve stvari sa prethodnih mememe dogadjaja - naravno da ce biti stvari koje ste vec videli?

al dobro, ovo sad vec prelazi u "mora vam se svideti, inache ste shupci" argument a to ne zhelim. ako vam se nije svidelo - jebiga. :)

neka osoba glupak hehe

Au brate, sto si se istripovao, ne moras da se pravdas :)

Kontam ja ceo koncept meme dogadjaja, nije mi ovo bio prvi put da sam posetio, znam i da treba upoznati ljude sa memama, i to si jako lepo radio na ranijim memama. Samo sam ovoga puta bio razocaran prvim satom generalno, a kap koja je prelila casu je Serbian lessions gari, koji meni licno uopste nije ni zanimljiv ni smesan. cak naprotiv, ponekad tripujem da se sprda sa srbima, ono, nije u fazonu kao "jao kul srbi kako im je kul jezik", nego "srbi neadertalci deru se i psuju non stop", ali dobro, ovde neko moze da kaze da nisam skapirao, jebiga.

takodje, nije poenta mememe dogadjaja da pushtam klipove koji ce vam biti smeshni nego da pustim stvari koje ce mozhda nekome biti zanimljive

pa nisam ni rekao da mora da bude smesno, evo recimo meni su onaj idm kid i onaj auto od sinoc jako dobri klipovi koje sam prvi put video na memama.

takodje, pushtao sam vecheras sve stvari sa prethodnih mememe dogadjaja - naravno da ce biti stvari koje ste vec videli?

Kasnije se malo popravila situacija sa nekim dobro poznatim ali odlicnim klipovima

Dakle, znao sam da ce starih klipova jer je tako i najavljen dogadjaj, kao ultimate "the best of" MEME, i radovao sam se tome.

Da zakljucim: Nije mi bilo TOLIKO lepo i zanimljivo sinoc u poredjenju sa ranijim memama, sto ne znaci da nije bilo ok. Jednostavno stekao sam utisak da si malo "omeksao", i pustao "za publiku" sto bi ti rekao za nekog DJ-a :)

Kontam da je tesko naci nove i zanimljive klipove s obzirom na broj odrzanih meme-a (6-7?), i sa gledajuci sa te strane ja bih se odavno smorio i prestao to da organizujem posle 2-3 puta. bigup.

pa meni je serbian lessons serijal car, kao i 90% njegovih drugih videa, i lik stvarno jeste u fazonu "srbi su neandertalci" shto je 100% u pravu tako da mi je smeshno sve. ono shto mi je josh kulje je shto je i on poreklom srbin pa je to sve charobno.

prva dva sata su bile nove stvari btw. tek oko 10 pola 11 su krenule stare. imao sam 1gb videa, mrzelo me zaista da biram samo najmagichnije :)

neka osoba glupak hehe

Roditelji su mu Srbi, ima klip u kom objashnjava to.

Inache bio sam sinotj i bilo je super.

Bilo je par klipova koji su me smorili, ali nisu dugo trajali (sem onog ubijstva kashikom, kojem sam gledao pre pa mi je bilo neverovatno smorno gledati to celih 6 minuta). Lepo sam se nasmejao, shteta shto nisam mogao da ostanem do kraja nego sam otishao oko 10, a ovo je koliko kapiram dugo trajalo.

Lazhe bio si odlichan !

Bash kao i :

(kao npr gari koji vozi garija i trka se sa bagerom)

Toliko je debilno da sam umro od smeha opet.