Jump to content

wireless router

alfa

Recommended Posts

ja sam sebi uzeo http://www.gigatronshop.com/products/show_product/7613/27 (stim shto sam ja platio oko 4500 tada) i onda odmah zavaljao usb karticu za 2k din i gg no re :) odlichan, mali, lep i u ovoj varijanti jako jako povoljan ruter.

inache ne znam shta josh treba da ti se objasni, stavish ruter negde blizu kucnog rachunara, kabel od modema gurnesh u ruter iz rutera mrezhni kabl u komp a laptop nakachish wirelessom. podeshavanja su bruka jednostavna, bar na linksysu, ne treba vishe od par minuta da se sve podesi.

Edited by rev

Ne treba ti ako komp povezes mreznim kablom. Ako hoces i njega wirelessom, onda ti treba (ajde neko ko zna neka preporuci neki dobar po odnosu cena/kvalitet, trebace i meni relativno uskoro).

Stitis tako sto ces da postavis sifru, u podesavanjima koja ces dobiti tako sto ukucas ip adresu rutera u browser. Ne treba ti nikakav dodatan softver.

Ja uzeh WAG200G ruter pre jedno 4-5 meseci, jes da ga vise nema nigde u prodaji, ali do sada obavlja posao veoma dobro.

E jbs ga, ja ovaj mi deluje ekstra lepo (iako je preslikan wag200g) ali ne odgovara mi zbog tog kacenja rutera na ruter;

Wireless signal radi besprekorno (cak i kroz 4-5 zidova).

Platih ga 4k dinara.

http://www.itsvet.com/proizvod/linksys-wag200g/comp_comp_router/305/87

Inace ovih problema sa diskonektovanjem, nijednom do sada nisam imao. :D

Edited by pryda_h8

:v

onda WAG200G ne može da ti pomogne. U tom slučaju, WRT54GC, najjeftinija varijanta kad je reč o Linksys-u

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi