Coyote Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Dakle imam problema sa detektovanjem ovog uredjaja.. “USB device not recognized”.. Ako neko ima neko resenje u vezi ovoga neka javne :D Dakle MP4 uredjaj je Crypton Queens, uz njega nije dosao nijedan software na CDu kupljen je u ComTrade-u.. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Probaj da ga stavis u neki drugi komp, ako i tamo pokaze isto najverovatnije je crko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 Ko je crko? Ako mislis na uredjaj, nisi u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Pa jel si probao neki drugi kompjuter, neki drugi USB konektor? Meni se ovako nešto dešavalo kad sam pokušavao da nakačim na neki USB hub koji je bio riknuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 2, 2009 Author Report Share Posted December 2, 2009 Sve je novo, usb daje kontakt i sve to.. radi mi na punjacu i radi na kompu u smislu moze da se puni. Ali ne mogu da radim transfer podataka.. Cak je windows7 star jedno 10ak dana.. Probao sam i na poslu ali tamo nemam usb 2.0 :S predpostavljam da je to problem, probacu jos kod druga i na jos nekim mestima, pa ako ne bude radilo otici cu kod njih u servis.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 radio bi i preko usb1, ili bi bar windows izbacio ono "povezao si brzi uređaj na spori usb, retarde". pokvaren ti je "mp4". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts