Doca Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 gde u zakonu piše ovo za alkoholisanost pešaka, ja ne mogu da nađem ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7hdaDfenFCM shta ce nama novi zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 zimske gume samo na putu i to u slucajevima koje ce definisati ministar naknadno. dakle, ako guras kolica gradom, nista, ali ako izadjes na put, onda mora oprema. pojasevi su obavezni ako ih kolica poseduju. kacigica mora da se nosi ako su kolica otvorenog tipa jer onda ulaze u kategoriju cetvorotockasa tipa bagi (ili trotockasa). ako kolica imaju kabinu, kacigica nije neophodna, medjutim, obavezno je rotaciono svetlo, kao i roll-bar. A čekaj jel onda moram da imam i sedište za bebu u tim kolicima ili plaćam kaznu što vozim dete ispod 12 godina na prednjem sedištu? Jel se polaže za dozvolu i ko polaže, ja ili beba?imam malo zemlje u vojvodini, nasledila keva. ako ovaj zakon zaživi, otvaram centar za opuštanje od države. klijenti na ulazu potpišu da me neće tužiti, i onda mogu da se vozikaju u krug sa ugašenim svetlima, sa mobilnim u ruci, dok im švalerka blajvi itd. deca će bajsevima (bez kaciga) moći da vuku ortake na rolerima. soba za pušenje neće imati prozore, he he srpski diznilend Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Fala dulio za info, lakse pravniku da nadje nesto u zakonu, nego nama tehnicarima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Hahahah Dulio je umetnik! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Ma nisam ni mislio na njega, Nego ovako, uopste :) A njemu sam samo reko fala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 sta je bilo za ovaj zakon o polaganju? jel se zna nesto o tome?:\ info neki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 dulio je umetnik al je bio na pravima malo i zivi u pravnickoj porodici, de ces vise sheki: ne placas sto vozis dete mladje od 12 godina ako kolica imaju rol-bar. beba polaze, ali si ti odgovoran, takodje, bebeca dozvola vazi samo u prisustvu starijeg mentora, znaci ne moze cera sama da se vozi u kolicima okolo. onaj ko ima polozeno za zahtevniju kategoriju, automatski ima i za kolica, takodje je kvalifikovan za guranje kolica. znaci, ako imas polozeno najmanje za B-, mozes da se vozis kolicima, kao i da guras kolica. doca: ne mogu ni ja:) real: pa imas u zakonu celo poglavlje 'vozacki ispit'. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 ne mogu ni ja:) skoro da sam siguran da novinari jedu govna, zato sam i pitao :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 to je normalna stvar pise lepo ucesnik u saobracaju ne sme da bude pod dejstvom alkohola :D tako da kad prelazis ulicu i pijan si imaju prava da te kazne :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 real: pa imas u zakonu celo poglavlje 'vozacki ispit'. bio bi zahvalan ako moze link da procitam?:$ hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 pa nemam pojma de ima na netu... daj mejl, poslacu ti zakon. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 okachi ga negde da mogu svi da skinu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 ja sam skinuo odavde : http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/2009/12/09/novi-zakon-o-saobracaju-download-pdf-i-.doc @kali, super je sve to, ali gde je konkretan propis o pešaku, pošto ga vozači automobila imaju kao jasno definisan član ? ja i dalje mislim da je to sranje i neko krivo tumačenje zakona. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 sejnt: lol i to sto kazes:) al evo, doca je linkovo vec...jebiga, treba citati redom kaznene odredbe, al to je smor nevidjeni, posto treba da skaces onda po zakonu svakih pet sekundi. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Sve usvojene zakone, a i one koji će tek biti usvojeni tj. nalaze se u proceduri u skupštini možete skinuti sa skupštinskog sajta. To je najverodostojniji izvor. Ovo vam je konkretno za ovaj zakon: http://www.parlament.gov.rs/content/lat/akta/akta_detalji.asp?Id=597&t=Z# Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Jel gledao neko sinoc Utisak Nedelje? Bila je pricha o ovom novom zakonu u saobracaju, kako ih je olja podjebavala, i primetio sam da je dosta shupalj zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts