Dark Voice Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Mechanics revealed gameplay trailer Po meni je ovo pobeglo daleko od CnC-a (i cini mi se sve vise lici na Company of Heroes/W40k). Na sta vama lici? Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) ovo lici na jeftin sci-fi film xD u pravu si, ovo nema nikakve veze sa CnCom... Sad kad su zgrade izbacili, ja stvarno ne znam sta je ostalo od te igre ^^ I cini mi se kao promasaj godine, ali da bih u to bio siguran morao bih da igram. Jedno je sigurno, poslednji "cnc like" naslov koji mozemo imati prilike da igramo je RA3, jer ovo sa CnCom nema veze, a cuo sam nedavno da ce EALA da ugase cim zavrse ovaj projekat. btw deathegg sta ima novo? nisi dao Red alertu 3 sansu?=) Edited November 16, 2009 by MMC.LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted November 17, 2009 Author Report Share Posted November 17, 2009 (edited) btw deathegg sta ima novo? nisi dao Red alertu 3 sansu?=) Raspad. O Red Alert-u nisam znao sta da mislim. Prvo sam se razocarao kad sam video da su izbacili klasican CnC harvesting; pomislih: ok, da vidim sta igra nudi. Ta gradnja na vodi je fina inovacija, medjutim kvalitet vodenih unit-a i bitke na vodi prosto stavlja kopno u drugi plan (stavili su ogroman akcenat na vodu). Dosta unit-a su mi cist promasaj, sve lici jedno na drugo, nekako je kockasto, sitno i sareno. Grafika je degradirana u odnosu na CnC 3 sa izuzetkom, jelte, vode i par unit-a (tipa Kirov). Sa takvim utiskom... nisu mi se davali novci. Edited November 17, 2009 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Raspad. O Red Alert-u nisam znao sta da mislim. Prvo sam se razocarao kad sam video da su izbacili klasican CnC harvesting; pomislih: ok, da vidim sta igra nudi. Ta gradnja na vodi je fina inovacija, medjutim kvalitet vodenih unit-a i bitke na vodi prosto stavlja kopno u drugi plan (stavili su ogroman akcenat na vodu). Dosta unit-a su mi cist promasaj, sve lici jedno na drugo, nekako je kockasto, sitno i sareno. Grafika je degradirana u odnosu na CnC 3 sa izuzetkom, jelte, vode i par unit-a (tipa Kirov). Sa takvim utiskom... nisu mi se davali novci. ne znam za single player, u multiju je vise zastupljeno kopno, voda je nekako u drugom planu, bar do late gejma. generalno igra je mnogo bolja od cnc trojke ali nisam siguran u to koliko je ra3 vise ili manje "cnc" igra od Cnc trojke posto sa ranijim delovima nemam nekog veceg iskustva. barem se koriste manje vise sve jedinice za razliku od cnc3 gde se sve svodilo na 2-3 jedinice manje vise... spamovanja nema, ekonomija je preslaba za bilo kakvo dual factory spamovanje i te fore (cnc3 je video i triple warfac stancanje u par patcheva=))) i generalno svaka jedinica "can make a difference". Ali sve u svemu mene nije drzalo duze od mesec dana u cugu. Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Mali bump... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Izišo RELOADED, osam giga, ako nekog (još) zanima. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 (edited) Taman da post-ujem cuveno "Napunjeno!" kad ono medjutim... Edited March 26, 2010 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Ja skidam, mada po rivuovima i komentarima svi kazu da je veeeliki krsh :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 27, 2010 Author Report Share Posted March 27, 2010 Skidam je samo da saznam sta je sa Kane-om nakon 12 godina. Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 Skinuo. Znaci delete odmah! Ova abominacija za mene vise ne postoji i uopste se nije dogodila... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Ja krenuh malo digram, hocu da cujem pricu do kraja, samo zbog toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 i posle mene pitas sto igram krsh igre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Skinuo. Znaci delete odmah! Ova abominacija za mene vise ne postoji i uopste se nije dogodila... tolko je lose? :\ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 (edited) tolko je lose? :\ Ne. Utrostruci to sto si zamislio! [xx(] Edited April 23, 2010 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 I ko je Kain after all? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts