ProperFuck Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Znaci opet mi treba tehnicka podrska!! Dakle crklo mi je napajanje cooler master 550w, a imam gore navedene komponente + asus p5kc i 4gb ddr3 konfa stara godinu dana, pa ne znam koje novo da uzmem sad.. a da bude do 50e ako moze. Inace ne znam kako da budem 100% siguran da je napajanje, ujutru sam ostavio ukljucen komp i kad sam se vratio uvece ugasen i nece da se upali, napajanje smrdi ali malo i kabal je crko.. I da, jel ima negde u bgu neki servis pcjeva ili tako nesto a da nisu oni prevaranti sto nemaju kancelraije nego dalze na kucne adrese i uzimaju po 20e ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Chieftec ili thermaltake 550 ce biti dosta ne znam za servise u bgu trazi kod tih sto si kupio imas garanciju valjda i naravno da bi trebali da ti to odrade posteno... evo meni je crklo napajanje pre 2 meseca mada isto nisam bio siguran da li je napajanje jer mi je istovremeno crko ventilator na chipsetu pa sam se uplasio da mozda nije cak i ploca riknula i odneo u nasumicno izabrani servis kupio od njih napajanje i odma su mi ugradili sve za sata bez dodatnih troskova. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProperFuck Posted November 2, 2009 Author Report Share Posted November 2, 2009 pa da ali chieftec i thermaltake su malo skuplji, bar sto sam ja vido.. Uglavnom uzo sam lc power od 600w i rekli su mi u gigatronu da ce da radi full pa videcemo. Samo malo slabije da je necujan ko sto ima u imenu silent al ajde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts