Guest Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 at trooper: - je l može da se igra guitar hero ili rock band normalno, bez menjanja rezolucije na takvoj konfiguraciji? - nije valjda da xbmc ne čita imdb link iz nfo fajla? mediaportal tako prepoznaje filmove i apsolutno nema grešaka. - skini foobar za tagovanje muzike :) Ivane, kakav ti je taj HTPC? I je l' imas Hackintosh ili real Mac? Ako je Hackintosh, koliko stabilno radi? hackintosh mi je glavni komp već jače od godinu dana i radi savršeno stabilno. htpc je xp sp3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 hackintosh mi je glavni komp već jače od godinu dana i radi savršeno stabilno. htpc je xp sp3. Ajd posalji obe konfe na PM ili postavi negde da svi procitaju, molim te. Bilo bi prilicno korisno. Ili daj makar neke smernice na sta treba da se obrati paznja pri sklapanju HTPC-a i gde se moze naci lista komponenata kompatibilnih sa Mac OS X. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 @fatboy Ja imam dotichnu napravu i zaista ne pushta DTS (samo DD5.1) kao shto sam chitao po nekim komentarima... Za DTS je neophodna neka dodatna kablarija i ne znam shta josh... Svejedno, za 10min se konvertuje DTS > DD5.1 sa AudioConverterom, samo shto sam posle imao problema sa 1080p, moguce zbog propusne moci USBa. Dok 720p radi flawlessly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 oke, 10x! a sta je sa subtitle pimpovanjem? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 sta te boli kurac :) bolje bi ti bilo da nam odgovoris kad ce adsl da se poveca jer sbb ga jebe zestoko :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 ^haha =] @fatboy Shta bi ti da mu menjash? Stavi poslednji firmware, pa mozesh da birash da l' hocesh tanji ili deblji titl... @Ivke Koliko sam do sad primetio, nema takvih problema sa titlovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 @truper, kako te nije mrzelo toliko da se cimash keve ti? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Pa jbt vidi kako izgleda kad se sve namesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Kad smo kod toga, Asus izbacio neki wireless plejer koji može da strimuje s kompa. http://www.tech-industry.co.rs/story/6793/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 - je l može da se igra guitar hero ili rock band normalno, bez menjanja rezolucije na takvoj konfiguraciji? Rock Band nema release za PC, a GH3 radi extra. GH4 (world tour) ume da zasecka, traži jači CPU. Ne znam na šta misliš kad kažeš menjanje rezolucije, al TV mi je 720p, pa i GH teram u toj nekoj rezoluciji (mada mi iskreno za te igre nije ni bitna grafika, igrao bih i u 640x480 i potpuno bi mi bio isti experience) - nije valjda da xbmc ne čita imdb link iz nfo fajla? mediaportal tako prepoznaje filmove i apsolutno nema grešaka. Pravo da ti kažem ne znam, kolekcija filmova mi je takva da retko gde imam bilo šta osim media fajla, eventualno po negde subtitles, nigde .nfo. Ali kažem, dosta pametno prepoznaje i vezuje filmove za IMDB, od 30ak filmova, na 2 ili 3 sam imao intervenciju. - skini foobar za tagovanje muzike :) koristim foobar2000 zbog drugih stvari, al nisam primetio da ima nešto posebno pametno za automatsko tagovanje? Propuštam nešto ili treba skinuti neki addon? Inače probao sam i MusicBrainz (Picard) al sa njim je dosta zamoran proces. 80GB muzike ću tagovati sa Picardom nikad, pogotovu što imam dosta muzike koja nisu kompletni albumi nego po neka pesma tu i tamo, nezvanične kompilacije i slično... @truper, kako te nije mrzelo toliko da se cimash keve ti? :) jedan dan cimanja, a nezamenjiv osećaj kad se zavališ u fotelju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 pa upravo to sam pitao goddamn, da li je moguce podesavati velicinu fonta subtitle-a i to ???????? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 koristim foobar2000 zbog drugih stvari, al nisam primetio da ima nešto posebno pametno za automatsko tagovanje? Propuštam nešto ili treba skinuti neki addon? Ivaaaaneeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 ima dva addon-a, freedb tagger i file operations. prvi taguje album prema dužini pesama, kao za CD-ove, samo što lepo radi i sa fajlovima na hardu, a drugi premešta i rinejmuje fajlove prema tagovima. oba stižu u default paketu, samo ih treba izabrati pri instalaciji. što se tiče pojedinačnih pesama, predlažem ti da skineš album tagove, kako bi ti lista albuma u xbmc ostala pregledna. ako si hteo nešto što će dopuniti neispravne tagove, you're shit out of luck :p, mada mislim da bi vredelo pregledati foobar forume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts