moyo Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Killy jesi razmisljao o Stormscale-u? Jeste da je izvikan i izlizan ali ja sam tamo za nekih 15 dana igranja video 30+ razlicitih ljudi sa rank1 titulama iz raznih sezona. Imas t2 weapon, imas dobar gear ...probaj tamo. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Znaci ti vec pomenuti paragonci i ostali skandinavci sebe vide kao wow elitu, full su achivmente, kurceva palceva... naduvani su ...ne vole druge.. pa kad glupi paragon je sponzora odbio zato sto su trazili da budu ''al nations guild''... inace killy likovi sa servera infiren i nufferspect nzm da li su bili tu kad i ti ... uzeli rank 4 3v3 na stormscaleu... i odustali ...prva 3 tima su sponzorisani timovi i nista im ne mogu.. otisli u za nijansu slabiju bg i prvi su sada... A sylvanas.. neko moze da me uputi kakve su sanse tamo da se igra ozbiljan pve .. hard modovi i to.. gde je potreban trud i kakav je pvp svet tamo , moze li se igrati ozbiljno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 @moyo nemam nameru da idem u najtezu grupu gde igraju likovi sto igraju 3v3 turnire zaista tamo nebi presao 2k ratinga :) na outlandu alijansi kao sto znas postoji pet isnt just for xmas guild u kome imas jedno 500 ljudi koji su gladitori/arena masteri/ kurci palci znaci nacicu tamo tim 100% makar i u trade kanalu sobzirom na kolicinu ljudi koja igra pvp tamo taman mogu da nadjem sve lepo setupove koji rade kako treba i slicno defititivno je sve bolje nego frorstmane koji umire , makar u hordi @losmi ne znam ko su ti :) inace na svakom serveru imas ozbiljne pve guildove to je najmanji problem tezi problem je uci u neki od njih jer vecina postoji vas dugo godina i ne primaju uvek ljude tako da ti je bolje da napises applikaciju sada a tranferujes se posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 e ljudi vidite chime ja moram da se bavim ne bi li prodao acc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Ladno imaš neku Sandru i Larisu u pozadini, beži bre lajferu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 dobro opet dobijam dc-ove iz wowa dok mi radi net tako mi se i juce deesavalo u toku dana nece nista da se resi vidim ja dok ne dobijem autentikator koji cu morati da platim 300k dinara posto toliko deru nasi ljudi dobrisilencer javljaj se brze :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
osis Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 e ljudi vidite chime ja moram da se bavim ne bi li prodao acc :) XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 @kili Ako je keyloger kod ortaka, onda samo promeni pass ? Ako si promenio pass i dobijas dc onda nije keyloger kod ortaka ? I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 kili brate jebiga Imam ja warriora za tebe ako oces jeftino :D Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 - Shadowmourne Legendary - Your weapon swings have a chance to drain a Soul Fragment from their victims. When you have acquired 10 Soul Fragments you wil unleash the Souls of the Damned, dealing 6840 to 7560 shadow damage split between all enemies within 8 yards.:O Preuzeto sa arenajunkies-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Killgor kod mene za 500 din :P mobilni authenticator :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Znaci ti vec pomenuti paragonci i ostali skandinavci sebe vide kao wow elitu, full su achivmente, kurceva palceva... naduvani su ...ne vole druge.. pa kad glupi paragon je sponzora odbio zato sto su trazili da budu ''al nations guild''... inace killy likovi sa servera infiren i nufferspect nzm da li su bili tu kad i ti ... uzeli rank 4 3v3 na stormscaleu... i odustali ...prva 3 tima su sponzorisani timovi i nista im ne mogu.. otisli u za nijansu slabiju bg i prvi su sada... A sylvanas.. neko moze da me uputi kakve su sanse tamo da se igra ozbiljan pve .. hard modovi i to.. gde je potreban trud i kakav je pvp svet tamo , moze li se igrati ozbiljno ? alijansa retardirana horda tu i tamo ;) ima pugova i za hc totc10 i tako to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Kolko je daily HC smesan :D Uradio sam danas UP Heroic 4 dps 1 tank, bez problema kad imas gear ToC 9.5 Eleme killy si uspeo nesto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 nisam posto sam cekao ceo dan da budes slobodan :s jer ne vidim jednostavno do dugme za continue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 E do mojega onda, ako ne mozes :( juri nekog sa paypal accountom ili cekaj mene do kraja nedelje kad dodjem za beograd pa cu da ti resim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Kolko je daily HC smesan :D Uradio sam danas UP Heroic 4 dps 1 tank, bez problema kad imas gear ToC 9.5 Eleme killy si uspeo nesto ? Pa radili su se i u tbcu heroici sa 5 dpsa i to u par varijanti tipa mag lock eleshami range range boomkin(koji tenkuje) ele shami koji hiluje itd itd OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dobro, nisam probao slicno u TBC, ovo mi je prvi put ovako nesto u WotLK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 @silencer jbg brate meni odma treba ovo jer necu da se transferujem uopste dok ne dobijem autentikator da nebi i rl pare bacio ne znam zasto je tesko screenshot da stavis ili nesto toga uzecu od pante na kraju danas onaj od 5e sto kosta malo vise kod nas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Evo idu Screenshots i Guide >.< Link: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234909585 Ako ne mozete da se snadjete :/ jebiga jedino da pravim youtube video =( Edited October 27, 2009 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 http://www.sk-gaming.com/content/26898-Chinese_company_bans_ladyboys no comment :) Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Jebote dve nedelje mi trebalo... WCM: [Edit] Stiven: No Goodbye for No... Approved. In queue. 16 h [Release!] G valjda ovo sad znaci da je prosao i da ce biti release soon >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ne , jer nesmem da napisem tiket opet jer ce mi prvo zatvoriti account na 3 dana da vide sta je bilo a drugo zadnji put, posto je ovo bio neki 5/6. put da mi uzimaju account su mi napomonuli vise puta da ako mi jos jednom hakuju account samo ce pretpostaviti da prodajem account i vracam nazad svaki put i da cu dobiti ban do kraja zivota pve itemi + gold nisu vredni da rizikujem da mi banuju acc do kraja zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 kupi novi acc i transferuj warra :D pa mogu opet da te hakuju do mile volje :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ili kupi mozak na pijaci posto mene nikada u zivotu nisu hakovali, a igram ovo govno od eu bete ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Hahahahaha! Mohi odradio feral druid opener :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts