Trooper Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Da li neko zna pouzdan (i jeftin :)) servis za laptopove? (u pitanju je jedna Toshiba) Drugarica je prosula piće po njemu i izgleda da je crkla matična ploča. U jednom servisu su tražili oko 200e, pa me zamolila da nađem nešto jeftinije, ili ako je već toliko da onda bar bude proveren servis. Tnx unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 znam da laki ima nekog lika koji sredjuje to :)barem je pre imao :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Uf, da, bio je taj baja gde sam ja popravio više laptopova, ali ko zna gde mi je njegov telefon sada. Znam da je bio na Senjaku, i znam gde je ta zgrada pa mogu da te odvedem ako hoćeš :)) Sa druge strane, ako je otišla ploča to zaista jeste ta cena, mada je uvek moguće da je otišao samo deo ploče koji može lako da se zalemi ili popravi. Jel išla u neki zvanični servis ili ono tipa kod nekog drugog lika za popravku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 što kaže Laki, ako je otišla ploča, to je ta cena, jeftinije teško da može i trupsi, pusti nas tih priča, drugarica i sl, nismo mi sisali vesla Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 Jel išla u neki zvanični servis ili ono tipa kod nekog drugog lika za popravku? Nemam pojma dal je servis neki autorizovani, al radnja je zvanična, mislim reklamiraju se kao neki servis. Moguće da nije crkla cela matična, ako je recimo pregorelo par kondenzatora or something to može da bude jeftinije, treba mi samo proveren servis gde neće da je zavrnu i naplate trostruku cenu. i trupsi, pusti nas tih priča, drugarica i sl, nismo mi sisali vesla jeste drugarica... bedak samo što ja nisam te sreće da mi žene ostavljaju laptopove da im popravim i da na njima zaborave svoje golišave slike i da ih posle sprcam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts