bjela Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 PItao sam vec na par foruma ali niko ne zna nista, valjda neko ovde zna :) Evo ovako, hteo bih da kupim BlueTooth stereo headset, prvenstveno za trcanje, bajs itd, jer mi jako smetaju kablovi. Ali, ne mogu nigde nista normalno da nadjem, jedino mi je neko rekao da imaju neke glomazne original Nokia (konkretno meni treba za 5800). Poslao sam nekoliko mailova nekim nasim audio radnjama, svi me iskulirali... link link link Zanima me iskljucivo kod nas (Beograd prednost), narucivanje sa neta bih (za sada) izbegao... Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Ja se stvarno ne sećam da sam negde video stereo slušalice za bluetooth. što naravno ne znači da ne postoje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 evo jednog lepog testa http://gizmodo.com/5369490/bluetooth-headp...t-isnt-the-best Ima i Sony Ericsson svoj model, koji su bubice, a bio je kod nas neko vreme i Plantronicsov model, mada mislim da se one ne proizvode Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Hvala na ovom testu, mada nije mi to problem. Znam ja da to postoji, cak sam i dosta ovakvih testova citao, ali nema nigde kod nas... Ili makar ja nisam dosad nasao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts