Jump to content

Flash Forward

GOd

Recommended Posts

Ne verujem jebeno da su ukinuli FF, serija je napredovala kroz svaku epizodu :(( 

V koliko god da je sranje, i serija za idiote gde je između ostalog Peta kolona predstavljena kao otpor vanjskom neprijatelju, neće je ukinuti.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ni meni nije jasno zašto se nazivaju peta kolona. mislim, logičan je naziv, ali ne znam zašto bi vanzemaljci uzeli ime iz ljudske istorije, i zašto se to u celoj sezoni nije uopšte tretiralo, nego eto tako samo se zovu peta kolona a ljudi koji to čuju po prvi put reaguju kao da ne znaju za pravu petu kolonu.

ni meni nije jasno zašto se nazivaju peta kolona. mislim, logičan je naziv, ali ne znam zašto bi vanzemaljci uzeli ime iz ljudske istorije, i zašto se to u celoj sezoni nije uopšte tretiralo, nego eto tako samo se zovu peta kolona a ljudi koji to čuju po prvi put reaguju kao da ne znaju za pravu petu kolonu.

khm mislim da zaboravljaš da je serija pravljena za prosečnog amera kome je opšte znanje na low po defaultu

u odsustvu pravog SF FF/V su gledljive serije

vidi se da su ukapirali da nemaju vishe vremena i ove dve poslednje epizode su zbog toga bile veoma loshe. Nema nista od story ark-a, nista novo o pozadinskoj prici saznamo, sve sto se desava jesu medjusobni, melodramatichni, odnosi par glavnih likova. Steta, osnovna premisa serije sa time shiftom je bash obecavala

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• 2 weeks later...