Corey Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Ne verujem jebeno da su ukinuli FF, serija je napredovala kroz svaku epizodu :(( V koliko god da je sranje, i serija za idiote gde je između ostalog Peta kolona predstavljena kao otpor vanjskom neprijatelju, neće je ukinuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 ni meni nije jasno zašto se nazivaju peta kolona. mislim, logičan je naziv, ali ne znam zašto bi vanzemaljci uzeli ime iz ljudske istorije, i zašto se to u celoj sezoni nije uopšte tretiralo, nego eto tako samo se zovu peta kolona a ljudi koji to čuju po prvi put reaguju kao da ne znaju za pravu petu kolonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 ni meni nije jasno zašto se nazivaju peta kolona. mislim, logičan je naziv, ali ne znam zašto bi vanzemaljci uzeli ime iz ljudske istorije, i zašto se to u celoj sezoni nije uopšte tretiralo, nego eto tako samo se zovu peta kolona a ljudi koji to čuju po prvi put reaguju kao da ne znaju za pravu petu kolonu. khm mislim da zaboravljaš da je serija pravljena za prosečnog amera kome je opšte znanje na low po defaultu u odsustvu pravog SF FF/V su gledljive serije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 vidi se da su ukapirali da nemaju vishe vremena i ove dve poslednje epizode su zbog toga bile veoma loshe. Nema nista od story ark-a, nista novo o pozadinskoj prici saznamo, sve sto se desava jesu medjusobni, melodramatichni, odnosi par glavnih likova. Steta, osnovna premisa serije sa time shiftom je bash obecavala Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 FF je ionako prica za jednu sezonu . Tako da mi nije previse krivo. Btw, jeste pala malo serija posle Dajsona Frosta ali je i dalje pojam za glupi, prepakovani V. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Uhuh dobar zavrsetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts