Dreamscape90 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 e ovako drug mi je reko da mogu ovde da se obratim na forum za bilo kakva pitanje mene zanima ovako... hteo bi da kupim ovaj monitor LG W2243S-PF 22" +mi izgleda jako jeftino samo 12500din pa me zanima jel imao neko neka iskustva s njim cuo sam od nekih da mu ponekad treperi slika i da ne nemoguce staviti max rezoluciju kod nekih igara ..... posto sad imam crt 17 ovo bi mi bio prelaz ko sa juga na BMW :) interesuje me da li je cena=kvalitet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Verujem da će maksimalna rezolucija kod igara biti i zbog toga što nemaš dovoljno jaku grafičku :) U svakom slučaju ako imaš CRT svakako će biti neverovatna promena, ali generalno uvek je bilo koliko para toliko muzike, pa treba da ti je jasno da je to jedan od povoljnijih i samim tim monitora u nešto nižoj grupi po kvalitetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamscape90 Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 e hvala puno danas sam kupio monitor i veoma sam zadovoljan :) igre rade na full rezoluciji prvi utisak extra videcemo kasnije :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts