Trooper Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 crkla mašina po n-ti put, opravka košta ko pola nove, pa sam preseko i odlučio da uzmem novu. Trebaju mi savet i iskustva mnogobrojne populacije porodičnih ljudi ovog foruma oko odabira nove. Kapiram da mi neka mašina od 4-5kg recimo vrši posao, pošto smo samo cimer i ja u kući i ne planiram ženu decu i pelene u skorije vreme. U kupatilu ima dosta vlage, čuo sam da se ne preporučuje uzimanje onih mašina sa elektronikom zbog toga. Ima li tu istine? Čuo sam da ima neka fora sa kupovinom nove mašine koja je oštećena u transportu, tipa izgrebana / ulubljena na nekom mestu i onda jeftinija 40%, ali ne znam gde se to prodaje. Zna li neko više o tome? Kakve su one mašine koje istovremeno i suše veš? Nailazi hladno vreme pa se razmišljam koliko će mi se dugo sušiti veš na -10 i cenim da se isplati dati malo više para za to zadovoljstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 idi na ana.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 22, 2009 Author Report Share Posted September 22, 2009 srećno sam neoženjen za sada, tako da mi ovo ne pomaže bar od tebe sam očekivao malo ozbiljnosti na ovakvoj temi Igore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Šta god da kupuješ, kupi Gorenje obavezno! Em su kvalitetni, em mislim da su jedini proizvođač koji na našem tržištu daje 5 godina garancije na belu tehniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Ali su Slovenci! Kupi koju oces ionako nemas decu pa te boli kita. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Realno mašina je mašina, kad je nova to je to, ne možeš puno pogrešiti ako se setiš bilo kojeg brenda koji preporučuje korišćenje Kalgona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Kurac nije bash tako kvare se te mashine ko nezdrave, sve zavisi koliko imash kesha pogledaj bosch, lg i gorenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 one male vesh mashine rulaju, bubanj im je postavljen uzduzhno takoreci i uzhe su od ovih olskul a imaju isti kapacitet vesha... whirpool su mislim al nisam siguran, kapiram da ih proizvode i drugi... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 ja sam pazario polovnu mašinu za 100 ili 150 jura, jer živim sam većinu vremena i boli me kurac za mašinu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts