Jump to content

Mašina za veš

Recommended Posts

crkla mašina po n-ti put, opravka košta ko pola nove, pa sam preseko i odlučio da uzmem novu. Trebaju mi savet i iskustva mnogobrojne populacije porodičnih ljudi ovog foruma oko odabira nove.

Kapiram da mi neka mašina od 4-5kg recimo vrši posao, pošto smo samo cimer i ja u kući i ne planiram ženu decu i pelene u skorije vreme.

U kupatilu ima dosta vlage, čuo sam da se ne preporučuje uzimanje onih mašina sa elektronikom zbog toga. Ima li tu istine?

Čuo sam da ima neka fora sa kupovinom nove mašine koja je oštećena u transportu, tipa izgrebana / ulubljena na nekom mestu i onda jeftinija 40%, ali ne znam gde se to prodaje. Zna li neko više o tome?

Kakve su one mašine koje istovremeno i suše veš? Nailazi hladno vreme pa se razmišljam koliko će mi se dugo sušiti veš na -10 i cenim da se isplati dati malo više para za to zadovoljstvo.

one male vesh mashine rulaju, bubanj im je postavljen uzduzhno takoreci i uzhe su od ovih olskul a

imaju isti kapacitet vesha... whirpool su mislim al nisam siguran, kapiram da ih proizvode i drugi...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!