exile Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Videli ste verovatno da na steam-u ima sad da se uzmu Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast i ostale Jedi knights igre, a Jedi Outcast je samo 9 evra... Pa reko sam razmishljao da li bi jos neko osim mene uzimao ovo, pa da se sigramo dzedaja u multiju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Pod jedan ne treba ti original, a pod dva, ima neki MP mod za Jedi Academy sa kojim je igra vrhunska u multiju (bolja detekcija kolizija i tako to), al zaboravio sam kako se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2009 Author Report Share Posted September 22, 2009 Nije meni problem da dam 9 evra na igru, makar cu je imati na Steam-u i stalno cu moci da je skinem kad god hocu :o Ajde seti se kako se zove i oces da igramo i zasto ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 100% siguran da za prvi deo nije potreban cd key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 I ja se javljam d'igram o/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Ima dosta modova za Academy, ja se secam da sam picio onaj Force Mod za multi, a i onaj drugi, Knights Of the Force valjda, 'de su rekreirali i bitke iz filmova; jebali su kevu s' tim modom, fazon tezi je od igre bio. Super je Academy za multi, ali ipak je Jedi Outcast moja prva <3 Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Za Academy ima JK+ mod, dosta je popravilo greshke i mp sabija. Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 naletim sinoc na ovaj jedi academy na steamu, summer sale tipa $3, reko sto da ne skinem, guglam multiplayer bez ikakvih ocekivanja, ladno postoji ovaj kul mod je l igra/igrao ovo neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts