Highl1 Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Meni ovo baš loše radi. E6550, 2 GB rama, 8800GTS 320, win7 x64, stavio nove drajvere, i kad krene vožnja, samo secka, ne mogu da odvozim 5 sekundi bez seckanja. Grafiku sam ostavio difolt, 1650x1080 medium Jel loš RLD riliz ili ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 meni svakih 30sec zakuca na 7 sekundi i samo se zvuk cuje i onda kad se otkoci ja sam u ogradi kapiram da je krek los i da je to jedna od ovih novih fora "zastite" moram da sacekam neki pro rls Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ti braćori imaš triplecore, zato ti radi kul. Pero, overklokuj ga malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 boli me kara, nfs je to, nije da mi se igra baš toliko, ako je toliko dobar, uzeću za PS3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 (edited) Nabudzeni peugeot 206 > svi ostali automobili, mali, stabilan, idealan za gradsku voznju i ako volis da izguras ljude sa puta u multiju Igrao sam ja skoro sve delove posle izbacivanja 206-ice ali bih izgubio volju da nastavim negde na pola, nadam se da je ovaj Shift dobar, nisam skoro igrao neku dobru voznju. P.S: Ja sam od onih sto ne pustaju gas u krivini pa zato razumite zasto zalim za 206-icom Edited September 19, 2009 by drug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 ma ovaj shift mi se uopste ne svidja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 meni nesto nece da pokrene... sve lepo install,crack,sve kul,a kad kliknem na start,kao da se nista nije desilo :). Neka ideja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Jesi li iskopirao i ostale fajlove iz cracka (jedan ili dva .dll fajla). Bez njih ne radi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 eee vidis,nisam :D. Sad cu to da isprobam :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 prava simiulacija, odlican, pogotovo na volanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 radi shift! :) hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Meni igra radi perfetkno i kupicu volan zbog nje... :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 kada u career modu otključam tier2 takmičenja a iz nekog razloga bih još da se vozam u tier1 kako da se vratim na tier1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 izbacuje mi dont send, dal je moguce da je to samo zato sto sam uzo atija? sa gforcom me nije izbacivao, ali sam imao 1-2fps, pa reko da vidim sad da instaliram kad sam se ponovio i ono kurac... u nastupu agonije i ocaja cak sam instalirao physx koji ne znam sta ce mi i nece... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Možda je do kreka, probaj sa patchom 1.01, nedirnutim EXE-om i mini imidžom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 nije do kreka, mislim, radilo mi je sa tim krekom na gforcu, na istom sistemu, windzi itd. isto se desava krekovao vanilu ili pecovanu verziju...a za ove mini imadze trebaju ovi toolovi, to me smara da drndam... identicno se ponasa, recimo i trine, s tim sto je trine to radio i ranije na ranijoj grafickoj, pa i na ranijem windowsu...da me jebes mora da ima neke veze sa physxom Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ma kukaju na krek svi živi, čitam na nfohump forumu, nekom radi nekom ne. Tebi je radilo, sada ne :) Nego mi nekako deluje ko da ti se Windows raspada, ja bih ti rek'o da to reinstaliraš :) PhysX treba uvek novi, nevezano za grafičku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 windza je ful, nova je i nije izdrkana...a cudno mi je da ne radi krek kad je jedino sto sam promenio graficka... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 menjao si grafičku bez reinstalacije windowsa? to je, nađi jedan od onih tutorijala za čišćenje drajvera pa počisti sve živo i instaliraj katalizatore od nule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 e jebiga, plasio sam se da ne bude neki takav zahvat... inace, jebem li ga, nikad nisam reinstalirao windzu kad zongliram sa hardverom tog tipa, grafa, memorija, hard... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Aj reinstaliraj za svaki slučaj. Ne bi škodili ni novi drajveri za ploču sa NVidije. Ili iskoristi priliku i stavi Windows 7 ko čovek, da vidiš šta je budućnost :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 za memoriju ne treba sigurno, a ovo ostalo kako kad upali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 nemam snage da reinstaliram, skoro sam instalirao i to vise puta usled nekih zajebancija, mozda za koji mesec:) jel sam dovoljno jak za sedmicu? sempron 3400 (na 1.8), 3gb... ajvan: e jebiga:) btw ocistio sam sve sa nekim cleanerom i sve je kul ko i pre, osim, naravno, shifta:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 onda imamo tzv. pareto-efikasnu situaciju, pošto ti komp radi bolje i ne možeš da igraš jednu jako lošu igru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts