Jump to content

Jacket

TeacH

Recommended Posts

Pomislio par puta da uzmem neku koznu jaknu (nikada do sada nisam imao) i to se tako i zavrshilo.. samo mislju.. :P

Elem.. gledao film 17 again ( nije losh :P ) i video onog lika u filmu sa onom koznom jaknom i ono.. i like it a lot :) Ruska kragna pwnz.

Evo par linka da znate o chemu je rech:

Link1

Link2

Naruchio bih ili bi mi neko doneo iz inostranstva.. ovu bash istu, nije problem.. nego je problem shto ne mogu d aprobam (nije kao sa patikama, vidish koje ti se svidjau i samo kazesh br ^^ ).

E sada.. poshto me nikada nije interesovalo neshto preterano, nisam se ni raspitivao tako da nemam veze..

Pa me interesuje koja marka ima najbolje (ovakve neke modele) ali da cena ide recimo do 150-220e ili tako neshto :)

I gde ima prodavnica po bg-u sa najvecim izborom.

Ili ako imate bilo kakvu drugu informaciju ili shta vec... Moze da bude od koristi.

:)

Craziness is directly related to having a vagina.

koliko ja znam ovo neki zovu, zbog kragne, i moto-jaknama jer ih nose vozaci motora kojima odgovara sto im ne smeta kragna kad stave kacigu...

Ja bih se zato raspitao kod nekog ko je u tom svetu a postoje i radnje sa opremom i odecom za bajkere koje imaju slichne modele ja imam matoru koznu jaknu, camel, koja mi postaje sve bolja sto je starija, ali NIKADA u zivotu ne bih navukao onu avirex ili bilo koji koznjak sa nashivenim dzepovima napred ili aplikacijama. previshe 80s,90s i Crvena jabuka, shabanka look za moj ukus

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Tako neshto :)

Elem.. jakna treba da bude shto prostija tj da nema aplikacija i onih tupavih kvadratnih dzepovao kao shto iguana kaze... a da, i crna crna :)

Mogao bi neko da ostavi adresa nekih radnji i tako to :)

A ovo za bajker shop cem da pogledam isto.

Craziness is directly related to having a vagina.