TeacH Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Pomislio par puta da uzmem neku koznu jaknu (nikada do sada nisam imao) i to se tako i zavrshilo.. samo mislju.. :P Elem.. gledao film 17 again ( nije losh :P ) i video onog lika u filmu sa onom koznom jaknom i ono.. i like it a lot :) Ruska kragna pwnz. Evo par linka da znate o chemu je rech: Link1 Link2 Naruchio bih ili bi mi neko doneo iz inostranstva.. ovu bash istu, nije problem.. nego je problem shto ne mogu d aprobam (nije kao sa patikama, vidish koje ti se svidjau i samo kazesh br ^^ ). E sada.. poshto me nikada nije interesovalo neshto preterano, nisam se ni raspitivao tako da nemam veze.. Pa me interesuje koja marka ima najbolje (ovakve neke modele) ali da cena ide recimo do 150-220e ili tako neshto :) I gde ima prodavnica po bg-u sa najvecim izborom. Ili ako imate bilo kakvu drugu informaciju ili shta vec... Moze da bude od koristi. :) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Nemoj druze, nemoj :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Aman pusti choveka, oce lik da prca sa koznjakom! ; )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Zek Efron je tako gej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Moj predlog. http://armyshop.rs/shop/product_info.php?m...products_id=205 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 Na nonbrain akcije ne odgovaram. @Ram0bozor Mora sa ruskom kragnom :) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Ne razumem zashto bi naruchivao preko interneta, jakni na taj fazon imash ovde koliko hoces samo morash dobro da se izujesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 mislim da si sam sebi odgovorio :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Mislim da sam nesto slicno video u Zari. JA SAM KUPIO HUGO BOSS JAKNU LOLOL BURZUJ IMA DA JEBEM! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) Realno hugo boss jedino priznajem kao jebachku marku nasprem ostalih sranja. :) Btw, moj drugar uzeo u guessu takvu jaknu samo braon, skroz je dobra. Platio je bio 16 000din. Edited September 14, 2009 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Imas sve na buvljaku Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Meni wolverine-fazon kozna jakna izgleda jako kul. (ne mislim na sare, fkors, nego na dizajn, kragnu itd.) A ja jos pre nikad nisam ni voleo koznjace (pa ni sad nesto), al' ovo da imam (i da mi stoji bar kol'ko-tol'ko dobro), ne bi' skidao. :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Lol mislim da i dalje imamo negde onaj kožnjak ko sa prve slike, samo malo svetliji... nosio sam ga kratko vreme u srednjoj, nisam izgledao kulije u životu 8) Elem, prvi je super, crni je sranje, ali u svakom slučaju ne kupuj dok ne vidiš kako ti stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 koliko ja znam ovo neki zovu, zbog kragne, i moto-jaknama jer ih nose vozaci motora kojima odgovara sto im ne smeta kragna kad stave kacigu... Ja bih se zato raspitao kod nekog ko je u tom svetu a postoje i radnje sa opremom i odecom za bajkere koje imaju slichne modele ja imam matoru koznu jaknu, camel, koja mi postaje sve bolja sto je starija, ali NIKADA u zivotu ne bih navukao onu avirex ili bilo koji koznjak sa nashivenim dzepovima napred ili aplikacijama. previshe 80s,90s i Crvena jabuka, shabanka look za moj ukus Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Ovakva? Tu sam imao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Mnogo sam kul. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Barabchino jedna izgledash ko da si iz dokumentarca Vidimo se u chitulji :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 Ovakva? » Click to show Spoiler - click again to hide... « Tu sam imao. Tako neshto :) Elem.. jakna treba da bude shto prostija tj da nema aplikacija i onih tupavih kvadratnih dzepovao kao shto iguana kaze... a da, i crna crna :) Mogao bi neko da ostavi adresa nekih radnji i tako to :) A ovo za bajker shop cem da pogledam isto. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts