TeacH Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 (edited) Prelazim sa postpaid-a na prepaid pa me interesuje koja mreza trenutno ima najbolje ponude/promocije. Sada sam bash neshto gledao i OVO mi izgledaj jako primamljivo.. sms je jeftin a i ono » Click to show Spoiler - click again to hide... «Pozivi u okviru mt:s mreže (radnim danom od 22 - 08h, vikendom i državnim praznicima) po minutu = 0,66din je extra.. Nego mi je mnogo sumnjivo da MT:S ima tako neku ponudu pa me interesuje da li neko zna je li ovo samo privremeno ili shta vec? :) Edited September 13, 2009 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Kako god da okrenesh, MTS ce uvek biti najbolji. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Kako god da okrenesh, MTS ce uvek biti najbolji. Do sada je bio najskuplji afaik Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Najjeftiniji je bio do sad, prvo on obori cene pa ga VIP i telenor prate. Boljeg paketa od MIX paketa nema, sem Telenorovg paketa prenesi...koji pored apsolutno iste ponude ima razliku da ti se ne potresheni besplatni saobracaj prenosi u sledeci mesec. I to je jedno dve svetlosne godine ispred 0,66 paketa. Jedino krzo zhivot sam toliko puta vidjao da su Telenorovi repetitori slabiji i da ne dobacuju u zakuchena mesta (Vukove igraonice, klubovi u podrumima, sa debelim zidovima, itd) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Oke, pogreshio sam onda shto se tiche mts-a ali ja znam za onaj stari, stari mts da je drao.. sada nemam veze.. zato sam i pitao ovde. A mix-i mi ne odgovara zato shto po neki put za mesec poshaljem po 600-900 sms-a.. Kako kada.. (kao debil neki :) ) Inache neshto slichno imam i sada samo sa VIP-om.. Tako da mi ono 0.66din (plus pdv i sranja) za sms super odgovara kod mts-a.. Pogotovo ako uzmem ono dash 500din a ubace ti 1000din :) Plus mogu posle 22h da cyberujem preko telefona u mrezi po 0.66 para. Ako sam neshto prevideo ili znate neshto bolje.. just shot :) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 ne znam otkud vam to da je MTS najbolji. Masa ljudi odlazi sa MTS-a, a to cu i ja da uradim krajem oktobra, kad mi istekne ugovor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Oke, pogreshio sam onda shto se tiche mts-a ali ja znam za onaj stari, stari mts da je drao.. sada nemam veze.. zato sam i pitao ovde. jeste drao, dok se nije pojavio VIP i razbio Karicev monopol. shto se tiche pokrivenosti svi su tu negde. VIP josh uvek nema zvanichno 3G u ponudi iako je oprema u radu. To znachi da imash sve funkcije i brzinu 3G sa ostalih mrezha osim video poziva, i web saobracaj se tarifira po GPRS tarifi. Boljeg paketa od MIX paketa nema, sem Telenorovg paketa prenesi...koji pored apsolutno iste ponude ima razliku da ti se ne potresheni besplatni saobracaj prenosi u sledeci mesec. I to je jedno dve svetlosne godine ispred 0,66 paketa.gledam Bel i Mix, i mnogo je loshiji Mix za moje potrebe (Bel 100). Kome shta odgovara zavisi od potreba. btw VIP je jedini koji trenutno ulazhe u opremu. Telenor je sva sredstva poslao u Indiju gde je dobio licencu za neku regiju, a MTS je zlatna krava koju drzhava sada maksimalno muze pre nego shto bude prisiljena da je napokon privatizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Oke, pogreshio sam onda shto se tiche mts-a ali ja znam za onaj stari, stari mts da je drao.. sada nemam veze.. zato sam i pitao ovde. A mix-i mi ne odgovara zato shto po neki put za mesec poshaljem po 600-900 sms-a.. Kako kada.. (kao debil neki :) ) Inache neshto slichno imam i sada samo sa VIP-om.. Tako da mi ono 0.66din (plus pdv i sranja) za sms super odgovara kod mts-a.. Pogotovo ako uzmem ono dash 500din a ubace ti 1000din :) Plus mogu posle 22h da cyberujem preko telefona u mrezi po 0.66 para. Ako sam neshto prevideo ili znate neshto bolje.. just shot :) MIX + 600 poruka za 300 dinara postpaid extra. ne znam otkud vam to da je MTS najbolji. Masa ljudi odlazi sa MTS-a, a to cu i ja da uradim krajem oktobra, kad mi istekne ugovor Ja bash chujem za masu ljudi koja ide na MTS, prosto pere sve mrezhe sa pokrivenoshtju i kvalitetom mrezhe. Jedino imash ljude koji odu na Telenor zbog toga shto njihov MIX ima taj prenesi fazon...raspitaj se josh pre nego shto predjesh na Telenor jeste drao, dok se nije pojavio VIP i razbio Karicev monopol. shto se tiche pokrivenosti svi su tu negde. VIP josh uvek nema zvanichno 3G u ponudi iako je oprema u radu. To znachi da imash sve funkcije i brzinu 3G sa ostalih mrezha osim video poziva, i web saobracaj se tarifira po GPRS tarifi. gledam Bel i Mix, i mnogo je loshiji Mix za moje potrebe (Bel 100). Kome shta odgovara zavisi od potreba. btw VIP je jedini koji trenutno ulazhe u opremu. Telenor je sva sredstva poslao u Indiju gde je dobio licencu za neku regiju, a MTS je zlatna krava koju drzhava sada maksimalno muze pre nego shto bude prisiljena da je napokon privatizuje. BEL100? 80minuta u mrezhi, 20 van mrezhe, 100 poruka naspram MIX500-ovih 150 minuta ka svim mrezhama i 150 poruka? Kako ti je to bolje VIP brate josh uvek ima momente nedostupnosti. I ja i dalje stojim iza MTS>Telenor>VIP shto se tiche pokrivenosti i kvaliteta signala. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Ja bash chujem za masu ljudi koja ide na MTS, prosto pere sve mrezhe sa pokrivenoshtju i kvalitetom mrezhe. Jedino imash ljude koji odu na Telenor zbog toga shto njihov MIX ima taj prenesi fazon...raspitaj se josh pre nego shto predjesh na Telenor Pere moj kurac, znaš kakav je signal recimo u okolini Guče? Čim skreneš sa magistrale možeš da se slikaš. Dobar je po gradovima i ravnici, al to nije nikakvo merilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Pere moj kurac, znaš kakav je signal recimo u okolini Guče? Čim skreneš sa magistrale možeš da se slikaš. Dobar je po gradovima i ravnici, al to nije nikakvo merilo. Ja ko shto rekoh, sam u zhivotu dozhiveo 2-3 puta da nemam signal gde ima 063 (i to tipa u nekim zabitima, ne zabitima kao mestima...nego zabitima tipa izmedju na putu izmedju dva mesta zabiti...dok sam preko 100 puta dozhivao da ja imam signal tamo gde nema 063...i to na daleko bitnijim mestima, nego tih kilometar puta shto nisam imao signal izmedju dva repetitora u pizdincima. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 neću na Telenor, na VIP ću, jedini imaju besplatne megabajte. Ne zovem puno, šaljem sms-ove i koristim gprs Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 neću na Telenor, na VIP ću, jedini imaju besplatne megabajte. Ne zovem puno, šaljem sms-ove i koristim gprs 066 Pospaid ima isto GPRS u okviru pretplate - ne ovaj shto je spominjan nego bash 066 postpaid Paketu su 400, 1000, 2000, 4000 RSD mesechno - uzmesh tu cifru i podelish sa 4 da bi dobio minuta ka svim mrezhama, broj poruka ka svim mrezhama + broj poruka ka 066 mrezhi, broj MMSova ka svim mrezhama i broj MB. Shto tje retji 100, 250, 500 i 1000MB...meschno...i kontam da radi i postpaid extra za dopacivanje MB po onim basuslovno jeftinim ciframa... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 svejedno, broj gubim pa gubim, a na VIP-u za iste pare imaš 100 MB više (1000 din), plus bolji izbor telefona. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 svejedno, broj gubim pa gubim, a na VIP-u za iste pare imaš 100 MB više (1000 din), plus bolji izbor telefona. To stoji :) Al srecno sa mrezhom :P Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 BEL100? 80minuta u mrezhi, 20 van mrezhe, 100 poruka naspram MIX500-ovih 150 minuta ka svim mrezhama i 150 poruka? Kako ti je to bolje u pravu si, prevideo sam da je tih 150 minuta ka svim domacim mrezhama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 u pravu si, prevideo sam da je tih 150 minuta ka svim domacim mrezhama Ja ne znam shto oni drzhe josh uvek te BEL pakete od kako su uveli MIX...prosto nema kalkulacije gde se BEL isplati vishe od MIXa...sem shto dobijesh osiguranje :D Shto mi je josh smeshnije shto je to osgiranje samo za BEL pakete...mislim LOL i to shto daju osiguranje samo uz BEL Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Ovo sam ja hteo http://www.066i.rs/html/066.html Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Ovo sam ja hteo http://www.066i.rs/html/066.html Pda, to smo skotanli zato pricham highly ne to nego 066 Postpaid postpaid...koji je opet bolji od toga, al u neku ruku gori od MIXa sem ako ti nije net toliko bitan... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 basuslovno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 Pda, to smo skotanli zato pricham highly ne to nego 066 Postpaid postpaid...koji je opet bolji od toga, al u neku ruku gori od MIXa sem ako ti nije net toliko bitan... Ja ne kapiram kako je postpaid bolji od ovoga.. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 VIP u 2007 nije imao vezu sa Rusijom :/ Nadam se da su to ispravili... A kad sam u Srbiji, koristim samo Telenor. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) Ja ne kapiram kako je postpaid bolji od ovoga.. Zato shto platish 1000 dinara za: 250 min ka svim mrezhama - 1475 RSD 250 min ka 066 - 1475 RSD 250 SMS - 165 (iako bi trebalo rachunati 2,5 RSD, al ajd 0,66) 250 SMS ka 066 - 165 (iako bi trebalo rachunati 2,5 RSD, al ajd 0,66) 250 MMS - 165 (iako bi trebalo rachunati 10 RSD, al ajd 0,66) 250 MB - 5000 (iako bi trebalo rachunati 0,04 po KB, al ajd 0,02) Pride u onaj saobracaj su urachunati video pozivi, koji inache skidaj data protok ako se dobro secam. Platish 1000 RSD za usluge u vrednosti od 8280 RSD? Kako ne vidish da se isplati? Direktna ushteda od 7000 RSD plus PDV i porez na mobilne telekomunikacije. Naravno oni rachunaju na hordu mandrila koji ne umeju da se kontrolishu na postpaidu, odomatjish se i razmazish se pa pravish nakradne rachune...ili budesh retard ko ja pa koristish fon u roamingu i jedan mesec u godini ti bude 200eu :/ Za MIX dodushe 325 min ka svima - 1560 325 SMS - 812,5 Platish 1000 za 2372,5 RSD Al jbg meni bolje 325m i 0 interneta nego 250 minuta i 250mb neta - al eto hajliju je obrnuto...svako nadje shto mu treba (dodushe onda tu eto VIP pere jer ne samo da daje ove minute nego i net) @Ivan_: oprashe me voodoo i ivan :( Edited September 14, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 basnoslovno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 basnoslovno? e jbg Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts