LESkOpoz Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Upravo sam pogledao prvu epizodu,a pre toga nikakvu reklamu nisam video,niti neku najavu... U sustini,deluje mi ok. Nasmejao sam se eto par puta,mada je bilo i trenutaka kad su fore potpuno prazne. U pitanju je sitkom cini mi se,i dosta me podseca na hrvatsku seriju "Bitange i princeze"... Tu je Sergej Trifunovic,tako da cu verovatno pogledati i sledecu epizodu,mozda ce i da lici na nesto vise... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 U koliko casova, kojim danima? Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 ladno i na ruru postoje ljudi koji gledaju domaće serije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Upravo sam pogledao prvu epizodu,a pre toga nikakvu reklamu nisam video,niti neku najavu... taj rad da drugar skituljko nije reko da to ima danas nebi nikad u zivotu ni znao a inace nisam pogledao jer nisam znao da je u 8, potrudili su sve za sve pare ^^ davace jednom nedeljno pretpostavljam nedeljom od 8 :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 ladno i na ruru postoje ljudi koji gledaju domaće serije :D Pa ja inace ne. Sere mi se od onih "Rodjak sa sela", "Porodicno blago", "Stizu dolari" i ostala sranja koja su se davala... Jedino sto sam gledao su bile "Rode",i ovo mi deluje interesantno jer je(cini mi se) ovo prvi domaci sitkom,pa me zanima kako ce to ispasti...a i plus Sergej je tu,pa me i zato zanima kako ce biti :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Sitkom? Au al su se zajebali onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 pa nisam ni ja siguran sta je...ali tako mi deluje... inace,nema onog fake smejanja u pozadini :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 (edited) ajoj sergej trifunovic, preskocicu:( super sam ja sa novim talasom i sranjima, al sergeja ne mogu da gledam:) edit: vudu jebi se, oce kaki nece kaki to je sve super, da smo svi isti bilo bi dosadno, nego treba da shvatis da kad napises post onda ga ostavis, pogotovo ako neko u medjuvremenu odgovori na njega:) Edited September 7, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Previše rantujem brate minli, sam bih sebe banovao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 e sad stvarno nisi u redu, napises post, ja ti odgovorim, ti obrises, napises novi, ja odgovorim i na taj, ti obrises, mislim wtf, pricam sam sa sobom ko degenerik. evo ga, sad napisa treci, brate, uso si u klimaks:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Pa ja obrišem pre nego što ti odgovoriš. Brže kucaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 jebiga, ne refreshuje se stranica u realnom vremenu dok ja pisem odgovor! a i gej je koristiti svoje adminske funkcije u neadminske svrhe! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Nisu to neadminske svrhe, brišem svoj hejt isto ko što bih i tuđi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 iskuliraj bre vudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 i ja sam upravo cetiri puta brisao svoj hejt vezano za serije na rtsu.. mislim da cu preskociti, sto zbog vremena, sto zbog rtsa Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Nisu to neadminske svrhe, brišem svoj hejt isto ko što bih i tuđi! tiranija Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 serija je pokusaj `prijatelja` na srpski fazon.. i sa forama, i sa pricom i sa onom spicom.. od gorcina ocekujem vise svakako.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 ima dobrih fora :) ali i besmislenih.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Postaje bolja serija, samo da scenario ne ostane kao da se prethodnih 20 godina u zemlji nije dogodilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 U koliko casova, kojim danima? niko da odgovori na ovo pitanje, hocu da bacim pogled da se uverim da je sranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Kolicina postova u ovom topicu govori o kvalitetu serije. Cak su i uzasno jadne rode imale vishe postova. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Di Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 nisam ni ja gledala, ali ovo mi se svidelo Quote ne znam...ja sam sa filipina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Odgledao sam seriju na youtubu i moram priznati da mi se svidela... Skroz je dobra ovako za ubijanje vremena i malo da se covek nasmeje, ima par dobrih fora... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ako je to ovo sto je sad bilo na prvom serija je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Gde ovo ima da ljudi žive ovako, mene interesuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts