Lucky Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Društvo, Kakva je situacija kad imam laptop koji na sebi ima legalnu vistu, na zadnjoj strani uredno nalepnicu sa CD-keyem itd ali više nemam Vista instalacioni CD? Jel postoji nekakav download Viste ili nešto tako, pa da onda samo primenim ovaj legalni CD key? U pitanju je TOSHIBA U200-182 notebook. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 (edited) pa skinesh vistu sa torenta, ali trazhi chistu oem distribuciju i obrati pazhnju da bude ista verzija viste ko ta na koju ti se odnosi licenca (home, pro, ult) i samo je instalirash sa tim keyem. Edited September 5, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Ja mislim da postoji recovery particija na hardu (koja se obichno ne vidi iz my computera) koja sluzi za reinstall i recovery... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 pa pazi, ti kad uzmesh laptop pravish bekap dvd-eve i brishesh tu particiju jelte, da ti ne zauzima prostor na hardu. e sad da on ima te diskove ili particiju kapiram da ne bi ni postavljao pitanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts