Jump to content

Trebaju mi dve karte Srbija - Francuska

Corey

Recommended Posts

u medijima nevidjen hype za tekmu. pitam neki stranac/novinar Ivanovica jel tekma protiv Francuza najvaznija tekma u istoriji?! wtf?? kaze Bane najvaznija tekma u generaciji, a mamlaz opet jel najvaznija u 10 godina...

licno, ne idem u rupu, da me prati baksuz posle. ionako je karta preskupa, mora da se spara za el, i jednu i drugu. :)

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAA

nhf,al isutirao bih te sada :/

realno bih navijao za tebe, osim ako je bas frka da uskocim :D

u medijima nevidjen hype za tekmu. pitam neki stranac/novinar Ivanovica jel tekma protiv Francuza najvaznija tekma u istoriji?! wtf?? kaze Bane najvaznija tekma u generaciji, a mamlaz opet jel najvaznija u 10 godina...

licno, ne idem u rupu, da me prati baksuz posle. ionako je karta preskupa, mora da se spara za el, i jednu i drugu. :)

nemoj u rupu molim te... ima nas da tera baxuz... pu pu da ne cuje zlo...

[roflmao] [roflmao] [roflmao]

pa ovom liku treba kicmu polomiti...

tapkarose bukvalno treba besiti na terazijama... ok imas visak karata iz nekog razloga, pa prodas po ceni, ali namenski jebati narod... nema frka matori ali hocu fiskalni racun :P

prodajem karte, sever 4000, jug 3000, istok ka jugu 6000, istok centar i ka severu 8000, zapad ka severu 12000, sedishte do borisa tadica 30000. josh malo pa nestalo

DO TADICA... placam i 100k ako mi sredis da unesem bombu! :D