Doca Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 lolz xD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 2000ljudi ce da propusti prvih 15min tekme i onda ce da uzmu karte za 500/600 dinsa xD Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonA Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 u medijima nevidjen hype za tekmu. pitam neki stranac/novinar Ivanovica jel tekma protiv Francuza najvaznija tekma u istoriji?! wtf?? kaze Bane najvaznija tekma u generaciji, a mamlaz opet jel najvaznija u 10 godina... licno, ne idem u rupu, da me prati baksuz posle. ionako je karta preskupa, mora da se spara za el, i jednu i drugu. :) HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 nhf,al isutirao bih te sada :/ realno bih navijao za tebe, osim ako je bas frka da uskocim :D u medijima nevidjen hype za tekmu. pitam neki stranac/novinar Ivanovica jel tekma protiv Francuza najvaznija tekma u istoriji?! wtf?? kaze Bane najvaznija tekma u generaciji, a mamlaz opet jel najvaznija u 10 godina... licno, ne idem u rupu, da me prati baksuz posle. ionako je karta preskupa, mora da se spara za el, i jednu i drugu. :) nemoj u rupu molim te... ima nas da tera baxuz... pu pu da ne cuje zlo... [roflmao] pa ovom liku treba kicmu polomiti... tapkarose bukvalno treba besiti na terazijama... ok imas visak karata iz nekog razloga, pa prodas po ceni, ali namenski jebati narod... nema frka matori ali hocu fiskalni racun :P prodajem karte, sever 4000, jug 3000, istok ka jugu 6000, istok centar i ka severu 8000, zapad ka severu 12000, sedishte do borisa tadica 30000. josh malo pa nestalo DO TADICA... placam i 100k ako mi sredis da unesem bombu! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts