epicAlpha Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 owo sto je mrwa pustala je sranje ne znam dokle ce te da pustate ta sranja skooteri su mnogo bolji po meni SWE SWE,ali kako ochekujesh da se nashikamo na SKOOTERIMA :/ Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 dzaba sve kada nema floriana..... nego sta nam je sa stolarom? MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ivane, sasvim sam svestan kakve će posledice svaki moj post da ima. Dovoljno dugo sam ovde da znam šta RUR gotivi, a šta ne. Samo, napao si me niotkuda da ne znam ništa o DJingu. Dobro, nadam se da je to sada razjašnjeno (iako se lag buni), ali na kraju krajeva nije ni bitno. Onda kažeš da se šlihtam ljudima. I to ponoviš. To je uvredljivo i neumesno, jer ne mogu da pronađem ni jedan moj post koji ima prizvuk te loše osobine. Možeš li ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 ti bas lepo koristis tacke The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 tachke ili ne,ja cu ovaj put biti captain righteous i reci da ste skochili na njega bez razloga. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 da li The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 tachke ili ne,ja cu ovaj put biti captain righteous i reci da ste skochili na njega bez razloga. hvala grujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 hm,jos da pocne da prica kako kara ko zmaj i kako mu riba guta,i imamo novog voodooman-a... btw,hvala vam na nekoliko prethodnih strana,jako lepo sam se ismejao! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 hm,jos da pocne da prica kako kara ko zmaj i kako mu riba guta,i imamo novog voodooman-a... Ja mislim da svi znaju da se to neće desiti. Tvoja duhovita opaska implicira da sam nešto slagao. Šta to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 dosta je, zaista MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 KNJIZEVNIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 :D vrh jebeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 pa govorim ti da im se šlihtaš zato što je to tako, a mrzi me da zavijam u oblande. ovde se nikad ne priča o dj-ingu, ali ti koristiš svaku priliku da spomeneš nešto u tom kontekstu. ne radiš to da bi nešto naučio, nego da bi se identifikovao sa ljudima za koje misliš da su face u tom svetu. opet ću ponoviti da je ta tendencija normalna za tvoj uzrast i da nemam ništa protiv nje, već da ti je izvedba pogrešna. umesto da se zgotiviš sa lagom, bivaš obeležen kao mara tj. marmen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 ko jos moze da se z gotivi sa lagom lol brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 samo najveći carevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 I gejevi xex You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Косово, то је прво име Србије! Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити! \o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) blesani Edited December 4, 2009 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Haha, sta sve covek moze da nadje kad pretura po tudjim kompovima. Najretard slika ikada, gari! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 dobro sad,ima i gorih! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Dobro, ima, ali moras priznati da je i ova retardirana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 pa govorim ti da im se šlihtaš zato što je to tako, a mrzi me da zavijam u oblande. ovde se nikad ne priča o dj-ingu, ali ti koristiš svaku priliku da spomeneš nešto u tom kontekstu. ne radiš to da bi nešto naučio, nego da bi se identifikovao sa ljudima za koje misliš da su face u tom svetu. opet ću ponoviti da je ta tendencija normalna za tvoj uzrast i da nemam ništa protiv nje, već da ti je izvedba pogrešna. umesto da se zgotiviš sa lagom, bivaš obeležen kao mara tj. marmen. OK, DJ gear je tabu tema na RURu. Neću je više spominjati. Jedini razlog zašto sam postavio to sasvim obično pitanje je zato što još razmišljam koji gear da kupim i prosto me zanima koliko brzo ide tranzicija na digitaliju. Iako znam šta mi se sviđa, i dalje sam neodlučan, jer je ipak ozbiljna investicija. Hoću što više informacija sa svih strana i da saznam kako i šta ko radi. Pa kad/ako pazarim neki gear, da znam da je to to. Posle sam morao da se isfrljam onim izrazima, čisto da shvatiš da nisam random nub, ako u toku mog boravka na RURu, to još nisi shvatio. I kako se ja to identifikujem sa lagom? Nit' vrtimo istu muziku, niti pristupamo na isti način ovome. Da se identifikujem kao DJ generalno? Ne treba meni niko da kaže "Ej, dečko, pravi si DJ!". Ne radim ovo zbog glupog akronima, koji me čak i nervira. I taj naziv jedino dolazi ako osoba stvarno vrti negde. Zašto se nisam ubacio u onu diskusiju o industrialu koju je lag započeo? Super je topic i sve, ali prosto, to me ne zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 RINGLA GORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 @Playa: nhf, ali da ti objasnim gresku koju si napravio :) Na Lagovu sliku si udario reply sa postom koji su vecina skapirali kao reklamiranje znanja. Cenim da si to mogao i in-private da uradis s njim, a ne ovako, pogotovo sto znas i sam kol'ko su te i ranije hejtovali par puta zbog drugih stvari. Problem je sto nisi Kruko, Coka, Niger ili drugi vec poznati DJevi ovde na forumu, da su oni tako nesto pitali, sigurno ih niko ne bi izprozivao. Plus se nastavljas sa Vitjom, sto je, ne greska, vec glupost 8D Eto, ukratko sam ti pojasnio :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts