Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sinoc preziveo razgovor sa investitorom pa danas malo sredjujem projekat i unosim neke umetnicke detalje . U sredu se nosi u sekretarijat za urbanizam pa ako dobije neku privremenu dozvolu bacam se na izvodjacki projekat

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

sinoc preziveo razgovor sa investitorom pa danas malo sredjujem projekat i unosim neke umetnicke detalje . U sredu se nosi u sekretarijat za urbanizam pa ako dobije neku privremenu dozvolu bacam se na izvodjacki projekat

Kako ti kao ahitekta gledas na ovu opstu degradaciju Beograda? Recimo kakvi debili dozvoljavaju ovakve stvari, i to u najpoznatijem beogradskom bulevaru?

Picture066-1.jpg

Picture067-1.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

meni je ova simbioza stilova Bulevara, modernizma posleratne arhitekture sa smekom provincije jedne Kaludjerice ili Batajnice, krajnje simpatichna posebno zbog ove trougaone terase.Sta mislish da mislim? Meni se zeludac ne izvrce toliko zbog arhitekture jer je to stvar ukusa uvek cak i u ovom slucaju, koliko zbog cinjenice da se kod nas uvek sitnicarilo na konstrukciji tako da me zanima koliko je staticki ova zgrada na ivici zbog dodavanja skoro dva sprata

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

bio sam u fazonu da se javim za civilno za decembar, te sam kulirao do sada, i sad mi dva coveka rekose da '82. mora u septembru, koji kurac, zna li neko sta o ovome? u svakom slucaju, sutra cu da trknem do odseka da vidim sta je u pitanju, ne znam zasto mora u septembru...to mi sjebava sve planove, ne znam sad sta da radim...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ma nije to problem, ja sam iskulirao milion poziva ove godine, medjutim je fazon da kao mora u septembru. ja ocu u decembru jer mi to koliko-toliko odgovara, al ako je fazon da kad se tipa pojavim usred septembra da trazim decembar i oni me posalju u regularnu ili me nekako drugacije karaju, to mi je sranje. radije bi onda trco sutra da zavrsim za septembar jer necu skroz da iskuliram, nego samo do decembra. ajde 82, javljajte se:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

boli te kurac, imas jos fore kolko oces, vidis da meni nije dobro:)

mislim, svi moji drugari su otisli za septembar, ja se kao napravio pametan (al ono, stvarno mi odgovara decembar, septembar mi ne odgovara) u fazonu moze kad god u datoj kalendarskoj godini u kojoj punis 27 i cao. i sad svi kao u fazonu ne, ne, mora u septembru. jos je ovaj jedan lik isao prosle nedelje i ide u septembru wtf to se radi dva meseca ranije, a oni ga ipak ubudzili. sve mi se cini da cu da najebem, a nisam ni hteo da izbegavam, samo da odem u decembru...

Ja idem sad u vojsku u septembru.Koliko sam shvatio sad salju muriju posle prvog poziva.Ali privode te samo da ti uruce poziv.Tako se desilo nekim odavde iz Priboja.Kako je u BG stvarno ne znam.Ali mi ovaj iz vojnog odseka rekao da je za septembar velika guzva i plus treba im manje regruta.Mislim da bi mogao da ih iscimas da te puste za decembar.Jesi li dobio poziv za septembar?

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

ne secam se, uglavnom sam kulirao pozive, ali nesto sad kroz maglu tripujem da je mozda keva primila slucajno ili neki takav trip...u svakom slucaju, ako je decembar legitiman, onda me nece smarati sto sam iskulirao poziv kontam sve dok se ja lepo javim do kraja godine. medjutim, sad me istripovase ljudi...

Recicu ti sta je bilo nekim mojim ortacima iz srednje.Nisu se ljavljali pa su im slali muriju.Ali ovo je mali grad pa se svi znaju,pa je resavano normalno.Jedan ortak je u Svedskoj,receno mu je da se javi da regulise to ili ce ga uhapsiti prvi put kad se vrati.On ce doci krajem septembra da se dogovori.Drugom liku,kom je isto trebal murija da bane i dobio je poziv za septembar,rekao je da popuni neku anketu,i da se priajvi za decembar.Nista ga nisu cimali da ide u septembru.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

Koliko ja znam krajnji rok je septembar kalenarske godine u kojoj punis 27, s tim sto mozes da pises molbu da ti odloze za decembar (tako je moj drugar uradio, on je naveo u molbi da ima diplomski, ti smisli neki dobar razlog) :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...