GibanicA Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 stvarno ovo je bilo pisanje u usta.. pobedili su 5-0 igrajuci sa jednim spicem, i to balotelijem..maestralno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 KAKVA BOMBA STANKOVICA http://www.youtube.com/watch?v=RBiUG0AZuHI HAHAHAHAHAHHAHA KOJE PISANJE U FACU , MAJSTOR :DDD Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 mene zanima da li je Silvio sposoban da veceras obezbedi jos jedan iz 1-2 za svoju ekipu :) mada cenim da laveci i hamsik nece oprostiti tek tako! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 nema veceras dvojke, jednostavno NE MOZE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 koja tekma jebote Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 (edited) mali djovinko. konachno da i ferara izvali da je za njega najbolje vratiti ga na svoju prirodnu poziciju, i uz dijega i kamoranezija formirati trijumvirat sa samo jednim shpicem ispred njih Edited October 29, 2009 by LetsBrushYourTeeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 realno, ko je gledo tekmu video je da je napoli maximalno zasluzio ovo.. napadali su 85 minuta, a dida je cuda branio.. a taj trijumvirat je dobar ali treba ga videti protiv trijumvirata zaneti-kambijaso-stankovic Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ortak cekao iz 2 u 2 za 25000. ja bi se ubio, realno .. al na 150 din, 6 prelaza u glavu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ja gledao ars-liv, a znao sam da ce biti opasna tekma. fak Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 (edited) ortak cekao iz 2 u 2 za 25000. ja bi se ubio, realno .. al na 150 din, 6 prelaza u glavu! auuuu :( ja gledao u atlantiku oba meca (arsenal i milan),90%ljudi cekalo dvojku,ortak za 9k pao,i to mucenik otisao do vecea na 0-2,izlazi 2-2 :( Edited October 29, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 jel kenjao ? :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 touche :D Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 jel kenjao ? :)) jok,vario >.< Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 JEL CEVI AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 kad je izasho mogo je da se zavari u glavu samo..:( nema nista stresnije nego kad izgubis tiket u poslednjem minutu tekme Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 kakvo kolo..predosecao sam fejl milana..pre svega sto su se mnogo digli a nisu svesni da su busni i jadni..mikoli im objasnio.. juve ipak zadrzava krunu bede za ovu nedelju..posle one kazne protiv bajerna i bari ih je preslisao..neki lik je stavio dijega u dzep, nije ga prosao nijednom..i sveukupno brazilac se kako sam i prorekao ne snalazi najbolje..cim mu neko dise za vratom malo ozbiljnije on uvati pa ne zna nista..ajd van bomel, ali kad te pokriju dmfovi kaljarija i barija onda jebiga..nisi lav:) i istripovo je mnogo da se vraca do odbrane po loptu kao nesto da organizuje..to u verderu nikad nije radio, nego je lepo cekao da je dobije na onoj svojoj poziciji.. inter igrao ko neka picka, bar ono sto sam ja gledao..snajder kako je iskljucen tako su poceli da ne znaju nista..a moglo je da ih usere u 90m da eto nije sebicni crnac. lusio kiksara samo tako..a lepo da su dobili moglo je da se zavrsi prvenstvo.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 zaboravio si da kazes da je miha zapoceo karijeru u kataniji porazom od livorna,kaka botina :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 trebalo se prepoznati da je ovaj juventus skupina bednika onog trenutka kad ih je mihajlovic pobedio.. ostaje 2 horse race..inter i milan..8 bodova razlike uz mec manje koji milan ima..ali u firenci, sto nije tako lako dobiti..derbi vec za 2 nedelje pa ce se otprilike tad sve prelomiti ili zakomplikovati.. inace mislim da murinjo onako nije slavio pobedu porta u finalu LS kako je slavio pobedu protiv jebene nesretne sijene.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 vs manutd jeste :) pobednicki krug :) ma juve je stvarno jadan, a Melo i Dijego su totalni promasaji, od ukupno skoro 40 M... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) vs manutd jeste :) pobednicki krug :) ma juve je stvarno jadan, a Melo i Dijego su totalni promasaji, od ukupno skoro 40 M... Melo i Diego bi MOZDA igrali na nivou da su im dodeljene adekvatne uloge unutar sistema igre zbog kojih su i prvobitno kupljeni (npr. diego sigurno nije kupljen da bi morao da odradjuje posao drugih igracha na terenu, da se vraca u svojih 16, da bi pokupio loptu samo zato shto niko drugi nije u stanju ili ga mrzi da to uradi; time se potpuno anulira njegov ofanzivni potencijal, jer on nije niti treba da bude igrac koji dejstvuje od sesnaesterca do sesnaesterca; Melo npr isto, u zescoj je svadji s trenerom jer mu ovaj ne dodeljuje adekvatne zadatke na terenu)... Ovako, nemash osnova da ih evaluirash zasebno, barem ne dok se ceo ili makar veci deo tima ne remontira/konsoliduje; hipoteticki, i Zidana da ubacish da igra u onakvom bezidejnom "sistemu", ja ti garantujem da bi lik prso ovo zato sto je ceo tim ochajan, srozan desetinama povreda a na celu je rupa od trenera (zao mi je sto ovo moram reci za coveka, on je igrachka legenda kluba, ali jbg) koji je od starta sezone vec oko 10 puta(?) formacijski menjao taktiku timu kojem nedostaje konstantnost jer ni u 2 jbna mecha zaredom nije NIJEDNOM izveo identichan sastav na teren... i i dalje NEMA PREDSTAVU sta da cini sa igracima koji su mu na raspolaganju! ali u osnovi, slozicu se, tuga od tima - cini mi se da igrachi vishe ni ne pokusavaju da daju maksimum zbog neinspirativnog trenera; iskreno sam mnogo vise ocekivao od njih :| my2c mali djovinko. konachno da i ferara izvali da je za njega najbolje vratiti ga na svoju prirodnu poziciju, i uz dijega i kamoranezija formirati trijumvirat sa samo jednim shpicem ispred njih A izgledalo mi je posle gazenja Sampdorije da ce Ferrara konachno pohvatati kakve-takve konce tima kad se samo setim Edited January 11, 2010 by LetsBrushYourTeeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 brate pa i murinjo menja taktiku svake 2 nedelje, cas 3 napadaca, cas 2, cas 1, cas rombovi, cas ovo cas ono..pa se opet svi prilagode, jebiga..snajder je malo poluspic, pa malo kreator onaj iza..evo sad je i pandeva na samo 2 tekme vrteo na 2 pozicije..nema sta tu, ako si profi igrac, moras da igras sta ti se kaze i da das maksimum da se prilagodis.. nije stvar u taktici nego je melo bedan stvarno..ja sam u njemu video novog kralja dmf-a a on je u stvari kurcina..mnogo drvi s loptom i kiksara je precesto..za dijega sam rekao sta sam imao odma na startu sezone - da ne zna..i da ga je u najvecem broju slucajeva veoma lako cuvati..precenjen je jednostavno..snajder i cak i ovaj kilavi ronaldinjo su tate za njega..mozda se to promeni u sledecoj sezoni ali zasad je decko apsolutni promasaj..a ferara je nedostojan posla u bolonji a kamoli u juventusu..to ce se videti i na leonardu, samo ga zasad kenja..ali ce se vrlo brzo pokazati manjak taktickog znanja i preofanzivna postava s onim dedama.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Neverujem da Leonardo forsira 4 3 3 bez razloga. Nema puno timova koji sad mogu da dobiju Real na Bernabeu...Sto se Ferare tice nije ni on los trener, ali obojica ne mogu da pocnu odmah u ovakvim klubovima...Eto Leo se bolje snasao... Sto se Mela tice meni on nikad nije igrao nista spec, a realno Lass Diara ce biti kralj DMF-a ako nastavi ovako, malo je bezobrazan, ali je igracina...On Essien i Maskerano su najjaci po meni na toj poziciji. Diego je igrao dobro u Verderu ali se i sad pokazalo da Kalco nije toliko jadna liga koliko ljudi misle, kad Siena koja je zadnja zamalo nije dobila taj neprikosnoveni a u sustini jadni Inter. @ Teeth : Nisam sad dublje hteo da analiziram, ali brate, za 24 M ne mozes onako da igras. Diego je sabio Romu npr a vs intera i milana se bukvalno nije video...Juveova odbrana je bolje nego njihova sredina, tu oni i gube tekme...Ali nvm izvucice ih Hidink, on da skupi nas 11 sa RURa ima da kidamo :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Maskerana mozes da stavis u klasu sa Esijenom kad bude imao veci intelekt od koze. Maskerano je tipican defanzivni vezni i njegov uticaj na ofanzivu je ravan nuli. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Neverujem da Leonardo forsira 4 3 3 bez razloga. Nema puno timova koji sad mogu da dobiju Real na Bernabeu...Sto se Ferare tice nije ni on los trener, ali obojica ne mogu da pocnu odmah u ovakvim klubovima...Eto Leo se bolje snasao... Osim ako Betandwin to ne zatrazi, i ne pretvori Kasiljasa u Aleksandra Kocica..dok mi nesretnici buljimo u tv i cekamo pare na toj tekmi.. a leonardo se realno i posle toga provukao..marsej je na sansiru imao 2 stative, i da je dobio, milan bi sad cekao zreb za kup uefa.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 Maskerana mozes da stavis u klasu sa Esijenom kad bude imao veci intelekt od koze. Maskerano je tipican defanzivni vezni i njegov uticaj na ofanzivu je ravan nuli. ili ti je neko ukrao acc ili si stvarno retard, decko sece sve lopte koje krenu preko sredine, a real je u gostima u LS prosle sezone dobio sam... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts