Litt Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Red je da i Italijani imaju svoj topic, ja cu da upujem rezultate i parove svakog sledeceg kola Parovi prvog kola : (23 avgust) Bologna vs Fiorentina Catania vs Sampdoria Genoa vs Roma Inter vs Bari Juventus vs Chievo Lazio vs Atalanta Livorno vs Cagliari Palermo vs Napoli Siena vs Milan Udinese vs Parma Realno bice borba izmedju Inter i Juventusa, mada Genova,Napoli,Palermo,Fiore i Milan ima da prete, i do jaja ce biti borba za 3 mesto :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 ne bi ja dao smrdljivim italijanima topik :) navijacu za Milan, kao i svake sezone, mada teshko da mogu ozbiljno zapretiti interu i juventusu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Inter i Juve definitivno za titulu mada ako inter nedovede nekog playmakera bice gusto..ostali nemaju sanse..3-4 mesto borba izmedju lazija/napolija mozda roma i fiorentina..Milan tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 isto i za mene, juve i inter, najozbiljniji kandidati.. al kapiram da ce opet inter osvojiti. mozda nesto lazio ^_^ uradi iz senke!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Koji su tu bitniji transferi ? Skroz nisam pratio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 mozda i napokon krenem da gledam seriu a ove sezone. nadam se lepim igrama juventusa i intera ove sezone Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Koji su tu bitniji transferi ? Skroz nisam pratio... inter - eto, milito, mota, arnautovic (?) in - ibra out juventus - dijego, melo, kanavaro, kaseres (pozajmica s pravom otkupa sled. sezone), plus tiago i zebina igraju u v2.0 modu po onome shto sam video na pripremnim meeelan - huntelar, onijewu in - kaka out. pirlo ostaje. Vidim da svi vec sada otpisuju meelan, ja se bash ne bih slozio sa tim. uzece oni opushteno 3. mesto, a ako im se ukaze prilika, umeshace se i u borbu za skudeto, mark my words. mada trenutno dajem 55% shanse interu i 45% shanse juventusu (ako ostanu ovakvi sastavi, a ako inter dovede ekstra plejmejkera dajem im vece shanse). Trenutno im dajem manju prednost pre svega jer imaju Motivatora na klupi koji ce znati kako da pripremi igrache, vec prema tezini utakmice, i ne verujem da cemo videti puno kikseva intera protiv malih ekipa. s druge strane, bice zanimljivo videti kakav ce uticaj na svoje igrache ostvariti Ferrara. svi znaju kakav je bio shampion kao igrach, i svi gaje masivan rispekt prema njemu jer se chini da poseduje onaj killer instict, i shto je josh bitinje, ima muda koja su falila ranijeriju, a zbog chega ga ni igrachi nikada nisu poshtovali. chini mi se da ce uglavnom furati 4-3-1-2, i voli da eksprimentishe s formacijama, tako da ce verovatno i u toku utakmice menjati. All in all, bice ovo ubedljivo najuzbudljivija sezona u poredjenju sa prethodne 3. jedva chekam Edited August 24, 2009 by LetsBrushYourTeeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 realno je da se juve i inter biju jace nego prosle god za skudeto, ali za 3 mesto ce biti do jaja borba, Napoli se pojacao i jak su tim, Milan je vrh ali ne znam koliko mogu za #1, Fiorentina standardno dobra, Palermo ce da gazi zbog Zenge i mase dobrih igraca koje imaju, Udinese isto solidan, tu je i Roma, zato ce biti neizvesnije nego PL, ali kvalitet -3 :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Lazio isto u LS ladno mozhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 a Djenova?Jaki su kao bogovi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Nemaju sada Boshka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 realno inter ce da im stavi svima jaja na celo..sa ili bez edersona/vdvarta.. prognoziram princu 20+ golova a etu jedno 15.. iz senke ce da tovari napoli..eventualno djenova.. i cenim da ce roma da razocara ove godine.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Roma razocharava vec 3-4 godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 sta 3-4, bili su 2 sezonu pre ove zadnje, Genoa ce isto da bije dobro, jos ako Quaresmu dovedu... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 eto dao gol ali iz penala,,inter 1-1 bari jbem ti :@@@@ , nego djenova 3-2 roma :)),i milan izvukao 2-1 kod siene,kenjare zesce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) jbt kakva zivotinja je zapater, ne pratim la ligu pa nisam ni znao, ali bice igrachina u djenovi. hamsikova golcina nedovoljna da se osvoje bodovi u palermu (napoli bio bolji tokom veceg dela mecha). prva asistencija dijega, kanavaro nastavlja da radi ono shto je radio u dresu juvea u sezoni 05/06. djenova prva na tabeli Edited August 24, 2009 by LetsBrushYourTeeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 eto dao gol ali iz penala,,inter 1-1 bari jbem ti :@@@@ , nego djenova 3-2 roma :)),i milan izvukao 2-1 kod siene,kenjare zesce :) kenjare? Odigrali su skroz dobro, naročito Ronaldinjo i Pato, tako da ne lupaj majke ti Zenga jebe opet, koji smo idioti ispali što smo ga pustili da ode sa klupe Zvezde.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Saturday, August 29, 2009 17:00 UK Bari v Bologna 19:45 UK AC Milan v Internazionale Sunday, August 30, 2009 17:00 UK AS Roma v Juventus 19:45 UK Sampdoria v Udinese 19:45 UK Parma v Catania 19:45 UK Fiorentina v Palermo 19:45 UK Napoli v Livorno 19:45 UK Chievo Verona v Lazio 19:45 UK Cagliari v Siena 19:45 UK Atalanta v Genoa 2. kolo, u subotu milanski derbi, a u nedelju juventus gostuje romi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ko prenosi te jace utakmicu serije a na ovim prostorima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Avala ? Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 sportklub, juče su imali kombinovani prenos Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 retardi. nisu prenosili djenovu i romu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ^ bio je prenos na arena sport-u Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 cuo sam za taj arena sport, dal ce ga biti na SBB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 prenosi justin.tv i to dosta kvalitetno..:) gledo sam preko njih juce ceo bari..inter jos deluje neuigrano s ovom dvojcom napred..baloteli odlican, kvarezma dosta bolji..opet je bacao neke finte po strani..ali murinjo najveci car..celo poluvreme igra 4-2-4, menja muntarija u 28 minutu..stvarno ingeniozni potezi kad se nauce opet ce da pocnu da melju bice dobar derbi della madonina..milan ipak nije toliko bedan koliko mi se cinilo..sijena je zajebano gostovanje, realno.. a i ocekivao sam da ce i juve da izgazi ove malo surovije, tipa 3,4 komada da im da..ipak je pocetak, jos su svi sjebani.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts