komaa Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 kako puni onaj arsena... ju, pardon, mancester hihihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Ja se istripovao da mancester ima 4 boda prednosti :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 kako pul puni kad nema lopti za plazu na terenu :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 ali KEVIN FILIPS OD SVIH LJUDI.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 jbt sta bi arsenal radio samo da spanski klovn nije na golu i da su nam svirali 5 penala ove sezone.I da je RVP zdrav. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 da jbte,meni stvarno nije bilo zao tiketa na koji sam pukao u tom trenutku,smorio sam se do jaja ... :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 mislio sam da ce arsenal moci da se umesa u trku (kada neko bude kiksnuo u derbiju manutd - celzi) ali sad mi je lakse, moramo samo da mislimo sta cemo da uradimo protiv celzija. pobeda i titula je nasa, x i moracemo jos malo da se smaramo sa losijim ekipama! SLEDECI JE Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 bajern - celzi - bajern hoho Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Koji crni bajern... ima Berbatov sam da ih sahrani kakvi su jadnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 jos mozda i nemanja dobije suspenziju zbog laktanja, al otom potom Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Nece valjda majkeimga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 jbg sad moram da navijam da celsi osvoji :)i mislim da bi cinjenice da mancester jednostavno ima samo mnogo srece, pored svih golova u 97 minutu kad je nadoknada 3, golova poput skolsovog vs Milana, i nepostojecih penala, pomoglo i ovo : United's third top scorer Jloyd Samuel's gaffe which put Manchester United ahead at Bolton was the 11th own-goal the champions have benefitted from this season. Znaci jos 2 autogola i Berbatov ce biti 3 strelac tima. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 (edited) pozdravio vas vladimir stojkovic, golman nase reprezentacije. video pozdrav later. Edited March 29, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 sta bi? jel sjebao nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 sva tri gola izgleda :/ nisam siguran. al po komentarima engleza izgleda da je katastrofa Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/175610/Stojkovicev-kiks-za-trijumf-Sitija-het-trik-Teveza evo grujson da nam razresi misteriju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 sad ce morati da mole disljenkovica da se vrati. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 jebeni stojkovic,ima da mu saljem mail da je najveci bednik na svetu i da on kvari moje fantazi rezultate,smetlar odvratni! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 http://footyroom.com/manchester-city-3-0-wigan-athletic-2010-03/ samo je 1 sjebao Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 opusteno grujo jebote, vidis da je samo 1 sjebo :DDDDDDDDD Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 koliko god da je sjebao, onaj nesretni Brkić teško da može da mu otme mesto, jer je takođe retard Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Tog Stojkovica treba tuci. Jedini razlog zbog cega on danas nije vrhunski golman je shto mu fali neka daska u glavi. Nervira me do jaja! TO JE TA ZVEZDINA SHKOLA! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 sjebo je prvi gol, i kod treceg je bio postavljen kao i protiv jebenog nots kauntija kad su svi strucnjaci ovog sveta govorili kako nije on kriv za gol, a realno,nije mi jasno kako moze da dozvoli da iz te situacije primi gol u taj ugao jer je pozicija odbrambenog igracha takva da mu chuva taj ugao.I da,na pocetku prvog poluvremena je isto sjebao situaciju i primio gol,ali je ponisten zbog ofsajda,fazon standardno je ispustio loptu koja je odskocila pred njim,a Adeba ga odmah kaznio.Mislim jebeni lol,sta ce nam koji kurac ovakav golman,da gledamo u pasulj da li ce da ima intervenciju ko Shefik,a sledeceg trenutka da ispusta neki bezvezni centarshut. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Ja se jedino uzdam u to njegovo lozenje "ZA SRBIJU BRATE!" koje ce mu podici nivo adrenalina, a tako mozda i fokus. U suprotnom jebali smo jeza. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ili ce mu antic dozvoliti da drmne koju ljutu pred tekmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts