Jump to content

Premier League 2010 !

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbt sta bi arsenal radio samo da spanski klovn nije na golu i da su nam svirali 5 penala ove sezone.I da je RVP zdrav.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mislio sam da ce arsenal moci da se umesa u trku (kada neko bude kiksnuo u derbiju manutd - celzi) ali sad mi je lakse, moramo samo da mislimo sta cemo da uradimo protiv celzija. pobeda i titula je nasa, x i moracemo jos malo da se smaramo sa losijim ekipama!

SLEDECI JE

runi1.jpg

prevelik ti avatar m8

jbg sad moram da navijam da celsi osvoji :)

i mislim da bi cinjenice da mancester jednostavno ima samo mnogo srece, pored svih golova u 97 minutu kad je nadoknada 3, golova poput skolsovog vs Milana, i nepostojecih penala, pomoglo i ovo :

United's third top scorer

Jloyd Samuel's gaffe which put Manchester United ahead at Bolton was the 11th own-goal the champions have benefitted from this season.

Znaci jos 2 autogola i Berbatov ce biti 3 strelac tima.

~~

jebeni stojkovic,ima da mu saljem mail da je najveci bednik na svetu i da on kvari moje fantazi rezultate,smetlar odvratni!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

koliko god da je sjebao, onaj nesretni Brkić teško da može da mu otme mesto, jer je takođe retard

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Tog Stojkovica treba tuci. Jedini razlog zbog cega on danas nije vrhunski golman je shto mu fali neka daska u glavi. Nervira me do jaja! TO JE TA ZVEZDINA SHKOLA! [:D]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

sjebo je prvi gol, i kod treceg je bio postavljen kao i protiv jebenog nots kauntija kad su svi strucnjaci ovog sveta govorili kako nije on kriv za gol, a realno,nije mi jasno kako moze da dozvoli da iz te situacije primi gol u taj ugao jer je pozicija odbrambenog igracha takva da mu chuva taj ugao.I da,na pocetku prvog poluvremena je isto sjebao situaciju i primio gol,ali je ponisten zbog ofsajda,fazon standardno je ispustio loptu koja je odskocila pred njim,a Adeba ga odmah kaznio.Mislim jebeni lol,sta ce nam koji kurac ovakav golman,da gledamo u pasulj da li ce da ima intervenciju ko Shefik,a sledeceg trenutka da ispusta neki bezvezni centarshut.

gruja novi alen

Ja se jedino uzdam u to njegovo lozenje "ZA SRBIJU BRATE!" koje ce mu podici nivo adrenalina, a tako mozda i fokus. U suprotnom jebali smo jeza.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !