Jump to content

Premier League 2010 !

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Terry je nazalost ukenjao stvar do kraja sa pumpanjem Bridgove bivshe zene..

That was a BRIDGE to far!!!...

Terry je tipichni Pikey Eastender ..a kod njih znamo da SVE PROLAZI!...

Prije par mjeseci je radio "privatne ture " Na Stamford Bridge-u i Cobhamu..10000 po turi je cijena ako zelish da ti Terry pokaze gdje cheshe Drogbina muda...

jebiga ..malo mu je 160000 sedmichno i 7 glavnih sponzora...

tip je smrda kakvu Chelsea nije odavno izbacio.Peter Osgood ,Ian Hutchinson i ostala legendarna imena koja su sa ponosom nosili dres Chelsea se obrcu u grobu danas.

od majke shopliftera i tate drug dealera nije ni chudo da nam je Captain Marvel ispao gnjida kakva jeste.

shto mu niko do sada ne moze osporiti je fudbalski acumen i fact da Chelsea na terenu boljeg lidera nije odavno imao.

najbolji je central defender kojeg je England izbacio u zadnjih 10 godina..bez premca.

ali ako u drushtvu imash ulogu treceg najvaznijeg chovjeka drzave poslije Kraljice i Prime Minister-a onda treba da se i ponashash skladno svom statusu.

ne mozesh da se ponashash kao najgora gnjida,da prodajesh privatne ture po Bridge-u i Cobham-u za 10000 funti ,pishash po nocnim klubovima u chashe,parkirash kola od 100000 funti na invalidski parking i da ne nabrajam vec sve....

uz to josh tjeshish svog najboljeg drugara Wayna Bridga kako ce sve biti u redu s njegovom zenom a u isto vrijeme mu pumpash istu...PREJAKO BRATE!!!

ako cemo prichati sa chisto sebichne navijachke strane ,i tu je teshko zabrljao stvari...

lampi,ashley i cole su najbolji prijatelji sa Bridgom..znali su da mu zena skoro svaki dan cheka Terija sa kolima ispred stadiona...znali su za aferu ali su izgleda (a mozda i nisu) zaklopili ochi na sve ..uvukao je josh troje ljudi bezpotrebno u ruznu prichu.ako se zbog njega poremeti atmosfera u Chelsea onda je zavrshio prichu zavazda..Terry je zadnja faca kojeg bi chelsea suigrach kuci pozvao na kafu.."izvini idem samo do wc-a!..2 minuta kasnije super Terry mu pumpa zenu na kuhinjskom stolu!..Terry uvijek zvoni dva puta!-vec vidim naslov u novinama..

fucking scumbag!!!

ja se samo nadam da jebachev autoritet nece biti znatno umanjen u narednih par mjeseci ,jer ako se to desi on ce biti jedini krivac ako Chelsea ne osvoji premiership ove godine...

neki nash lik iz londona, chelsea supporter

Bring It

Brate on je idiot uvek mi se cinio kao govno i nikad ga nisam gotivio, prvenstvenu sto stucne onako retardirano nosi [:D] [:D] [:D]

Ali gde je bridgeova zena u toj prici ... kakva je ona tek kucka ...

edit :

kakav je jebeni avion ta zena ... KUCKA

Edited by SUBE

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

a ti kali jesi ? [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi