Jump to content

Premier League 2010 !

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tesko da ce dati 60 mil za Aguera. Meni generalno nije jasno zasto su on i Benzema na tolikoj ceni, po meni su obojica ispod prosecni igraci, a koliko su na nebu trenutno, ne mora da znaci da ce izrasti u neke igracine iako su jako mladi. Da sam Roman, uzeo bih Dzeka po daleko povoljnijoj ceni, i nekog CM tipa Misimovic ili Mutinjo, da menja ovog tuznog Lamparda ove sezone. Celsi ima dosta kvalitetnih igraca, ali im fali jos 1 klasican striker, jer Anelki ocigledno vise lezi ofanzivni vezni. Ribery je vec 2 prica, a i ko zna na kom nivou covek igra trenutno, ja ga ne videh 100 god ni za FR ni za Bayern...Tako je i Dinjo pauzirao zbog svadje 1 sezonu pa je propao

~~

Tesko da ce dati 60 mil za Aguera. Meni generalno nije jasno zasto su on i Benzema na tolikoj ceni, po meni su obojica ispod prosecni igraci, a koliko su na nebu trenutno, ne mora da znaci da ce izrasti u neke igracine iako su jako mladi. Da sam Roman, uzeo bih Dzeka po daleko povoljnijoj ceni, i nekog CM tipa Misimovic ili Mutinjo, da menja ovog tuznog Lamparda ove sezone. Celsi ima dosta kvalitetnih igraca, ali im fali jos 1 klasican striker, jer Anelki ocigledno vise lezi ofanzivni vezni. Ribery je vec 2 prica, a i ko zna na kom nivou covek igra trenutno, ja ga ne videh 100 god ni za FR ni za Bayern...Tako je i Dinjo pauzirao zbog svadje 1 sezonu pa je propao

Aguero je vrhunski igrac ,problem je sto se posvadjao sa novim trenerom Atletico Madrida pa ne igra mnogo ove sezone , a da je benzema prosecan igrac nemam komentara ,jesi li gledao lion prethodnih sezone mozda , ili da li si ga gledao kako igra u realu ?

Riberi je dosta povredjen ove sezone inace bi igrao u bayernu ,ne mozes da poredis lude brazilce i ostatak sveta ,jer su oni specificni po mentalitetu aka neizivljeni seljaci koji dodju u evropu uzmu pare i onda samo razmisljaju o izlascima i boli ih kurac za sve .

misimovic?

ajde bezi u kurac :D

mutinja sam gledao samo na menadzeru.

aguero je dobar, samo ne znam kako bi se snasao u engleskoj, to me jedino plasi.

na dzeka sam se "lozio" na leto, kad je bila ta hajka oko njega, sad me boli kruac za njega.. nek ide u raspali milan.

dakle, po meni, must have su: riberi, aguero, di maria, dzagoev

Bring It

Mutinjo je smeh.Bolji je Raul Meirelesh od njega.

Riberi je ja mislim opcija broj 1 za Celzi ovaj prelazni rok.Mada ne iskljucujem jos neku bombu,jer kad stupi kazna na snagu,pa pa transferi :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

misimovic?

ajde bezi u kurac :D

mutinja sam gledao samo na menadzeru.

aguero je dobar, samo ne znam kako bi se snasao u engleskoj, to me jedino plasi.

na dzeka sam se "lozio" na leto, kad je bila ta hajka oko njega, sad me boli kruac za njega.. nek ide u raspali milan.

dakle, po meni, must have su: riberi, aguero, di maria, dzagoev

taj bi bio pogodak decenije

ne samo sto je vanzemaljski talenat, nego obozava celzi i lamparda, pored njega bi procvetao :D