Mare-SOMBOR Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 serem se na sudiju retardiranog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Auuu koliko dobra utakmica :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 20, 2009 Author Report Share Posted September 20, 2009 Necu vise da komentarisem odnos Ferguson - Sudije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 given i gigs bogovi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Nisam video kolko je produzeno i odem u 93. minutu... Btw Utd ih je sabio celo drugo poluvreme, ovi klosari 2 suta- 2 gola. Gigs objasnio. Flecer i Evra isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 vrh tekma, zna li neko koliko je sudija uopste produzio? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 dok mancester ne postigne gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 7 minuta :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 pa ne znam kolko je produzio,al realno lopta nije izlazila sa terena,nit su bili neki prekidi,eto 3 minuta max,u nemackoj bi produzio 1 min... inace mutd je pokidao 2 poluvreme,zasluzeno su dobili,samo nisu morali ovako jajarski,belami kralj Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 brzo banujte komu pre nego sto postuje !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 brate, onakvu tekmu bi produzio na jos 90 minuta dok svi ne pocrkaju na terenu :D da uzivamo za sve pare, jos sam se zab'o u dnevnu hasao zapalio pljugu jujuju... bellamy je stvarno objasnio, tevez se nije video u drugom. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Pa ne moze ni da se vidi kad ovi nisu sastavili 2 akcije. Jedino da je doshao u kazneni uzeo loptu i preshao ceo teren. Tekma je bila zvanicno produzena 4 minuta, ja mislim, sto je opravdano, s obzirom koliko je golova i kornera bilo. Btw nisam upucen sto nije ranije svirao kraj otishao sam u 93. minutu, ali mi je drago :D. Najbolja tekma ove sezone, i jedna od najboljih partija Mancestera u skorije vreme, ako izuzmemo onu gresku Ferdinanda i glupog Fostera. * cim koma do sad nije postovao, znaci da priprema neki esej na 15 strana da postuje :D Edited September 20, 2009 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Brate nema veze sto je produzio 4 minuta, nego sto je produzio +3 minuta, kada nije bilo niti jednog prekida, izmene, KORNERA, GOLA... Edited September 20, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 mancester jeste bio mnogo bolji, al to ne menja cinjenicu da je sudija produzio mnogo vise nego sto je trebalo.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Ne lupaj, bila je izmena i gol. I nije +3, gol je pao u 95:30. Edited September 20, 2009 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 koji si ti car Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 da, izmena i gol se inace racunaju jos 2:30 min ? Izmena je 30 sec, i za gol daju jos 30 sec do minut, produzio je solidno vise nego sto je trebalo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Samo mi reci ti, kralju, sta nije tacno u onome sto sam napisao. Ja ne znam gde vi vidite 2:30???? 95:30 - 94:00 =? Edited September 20, 2009 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Gol je pao u 89:__ i bila je jedna izmena, sto je naravno razlog DA PRODUZI +2 MINUTA DOK MANCESTER NE POSTIGNE GOL... btw STO NIJE PRODUZIO +2 KOLIKO JE TRAJALA RADOST ZA 4:3 ?????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Zato sto je Ferguson rekao sudijama da ce da im odsece kite ako Utd izgubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 slazem se sa Perom ofc.Ali ionako mi se gade i jedni i drugi tako da me boli kara. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 trebo je da produzi 10min!!! ja zaspo u 83. :D tj to sam poslednje video :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Kao objektivan posmatrac moram da kazem da je sudija bezpotrebno produzio mec josh 1 minut. Mislim da ce dobiti neku sankciju zbog toga, ali mi je licno drago shto je pobedio Utd . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Basong nece skoro na teren :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Samo mi reci ti, kralju, sta nije tacno u onome sto sam napisao. Ja ne znam gde vi vidite 2:30???? 95:30 - 94:00 =? Sve mi je jasno,stoga sam rekao da si car. Mnogo je i 4 minuta produzetka za onu tekmu,tekmu sa malo prekida (eto jedino korneri) ,realno sudija je trebao da svira kraj posle slobodnog udarca u 95om i cao,ovo mnogo podseca na partizan i zvezdu kada,gube igraju nereseno,pa se tekma produzi dok ne daju gol,poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts