GibanicA Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 crveni je meni potpuno jasan.. luizao je glupa seljacina koja je krenula da kenja..ali za to se ne dobija crveni..babel je s druge strane prvi upotrebio ruku i stavio mu je na lice. i zbog toga je dobio direktan. gleda se kao da je hteo da se bije, iako je on maltene bio u fazonu `skloni se brazilska kretencino da te ne slusam`.. i lepo je alpha objasnio za go..kajt je bio blizu golmana i uticao je na igru..i bio je u ofsajdu prilikom izvodjenja slobodnjaka..sudija mora odma da dize jer ne zna dal ce holandski peder da da gol ili ce se lopta odbiti.. a tores realno pada kako dune vetar, jeste da ga udaraju ali je i on placipicka..zamisli kolko bi puta onda trebao da padne di maria sa svojih 25 kilograma snage.. meni je zanimljivo kako ce valensija i atletiko da zavrse svoje klanje.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 koliko je dobar ovaj rejes i dalje..ipak ko god trenira kod vengera dobije neko znanje.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 shteta za liverpul :( ali fulam je bo te, znachi ne prestaju da me odushevljavaju iz mecha u mech, ako ima boga slavice u hamburgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 jako sam se smorio kad sam video benitezovu facu :( samo mi je njega zao Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Drago mi je da je ispao Liverpul, eto morao sam :) I prvi gol liverpula sudija je mogao opušteno da svira ofsajd, al pošto je već jedan gol poništen dizanjem zastavice, previše bi bilo pa zato nije svirano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 ala bije madrid :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Oficijelni spiker : "Mole se fudbaleri Atletika iz Madrida da napuste svoj kazneni prostor. Utakmica je zavrsena pre 2h. Hvala" Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 shteta za liverpul :( ali fulam je bo te, znachi ne prestaju da me odushevljavaju iz mecha u mech, ako ima boga slavice u hamburgu. meni nije, zasluženo su ispali. Prvi gol je bio ofsajd, a u Madridu je bila katastrofa, cela tekma bez šuta u okvir. Da ne govorimo da napad sad igraju N'Gog i El Zhar, a Rafa je zadnjih sezona prodao solidne napadače kao što su Crouch, Bellamy, Baros, Cisse. Da ne govorimo kako je Riise imao odličnu sezonu u Romi, a njega se isto tako olako odrekao posle onog auto gola protiv Chelzija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Sve sve shto je prodao ove ostale...ali shto je koji moj prodao Cisse-a! Lud co'ek . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 pa i ovi ostali dobro igraju, što je najgore. Čak se i raspali Robbie Keane raspucao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 ali fulam jebote.Bozhe mili koji carevi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 pa i ovi ostali dobro igraju, što je najgore. Čak se i raspali Robbie Keane raspucao sise igra u grckoj ligi, kin u skotskoj, kjuel u turskoj...etc, sem toresa nije kupio ni 1 da kazes dobrog napadaca. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 a Bellamy i Crouch? Cisse je odigrao odličnu sezonu, vodiće ga Domenek na SP po nekim najavama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Al najjaci je utisak da je tuzni Atletiko dosao do finala sa samo 2 pobede!!! Nadam se da ce Dempsi i Zamora da im pojasne neke stvari u finalu Quote SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 "tuzni" Atletiko je izbacio Liverpul,to znaci sta ? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 a Bellamy i Crouch? Cisse je odigrao odličnu sezonu, vodiće ga Domenek na SP po nekim najavama Vodice ga jer Anri ne moze vise da igra kako zna, Benzema je termos na klupi u Madridu i Zinjak igra razocaravajuce. Belami je ok, ali ako covek ubija saigrace i rusi atmosferu u timu jbg onda, nece sigurno to da pokusavau Cityju jer kad bi ga izbacili izgubio bi znacajan kes. Opet Sise igra u grckoj ligi koja ima plafon 3 kluba gde moze nesto da pokaze. U liverpulu je bio kesa. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 "tuzni" Atletiko je izbacio Liverpul,to znaci sta ? :D tuga i beda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Vodice ga jer Anri ne moze vise da igra kako zna, Benzema je termos na klupi u Madridu i Zinjak igra razocaravajuce. Belami je ok, ali ako covek ubija saigrace i rusi atmosferu u timu jbg onda, nece sigurno to da pokusavau Cityju jer kad bi ga izbacili izgubio bi znacajan kes. Opet Sise igra u grckoj ligi koja ima plafon 3 kluba gde moze nesto da pokaze. U liverpulu je bio kesa. mogu svi francuski napadači da budu kurac, al njega će opet da zovu na SP. N'Goga i El Zhara neće da zovu ni u sedamnaestu reprezentaciju svojih zemalja... Failovao je Benitez opasno sa kupovinama u zadnje vreme, i to se mora priznati. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 koliko frustracija liverpulovih navijacha izuzev Pere :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 mogu svi francuski napadači da budu kurac, al njega će opet da zovu na SP. N'Goga i El Zhara neće da zovu ni u sedamnaestu reprezentaciju svojih zemalja... Failovao je Benitez opasno sa kupovinama u zadnje vreme, i to se mora priznati. To da je failovao od kad je dosao u 90% slucajeva stoji, ali ne mozes da kazes da ti je krivo sto su otislo Sise,Belami,Krauc etc kad u svojim klubovima igraju isto ako ne i gore nego u Liverpulu. U poredjenju sa Toresom koji je placen oko 24m E i koji sad vredi ko zna koliko ti ljudi su beda. @Starbak : ne mora rafa da ode nego treba da nas kupi neki seik i da da pare za pojacanja, takodje ne znam sta se desava sa svim tim velikim talentima koje je Benitez kupio u zadnjih 2,3 god, niti iko ulazi u igru niti sedi makar na klupi. Treba da se otera pola tima, i onima koji ostanu da se doda par dobrih i 1,2 top class igraca pa da se prica nesto, ovako, ovo je realnost ovog tima. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 žao mi je jer igraju levi likovi umesto solidnih napadača koji znaju da daju gol za svoj tim. Ova dvojica to jednostavno ne umeju, što se i dalo videti po brojnim promašajima N'Goga (Wigan, Birmingem, West Ham etc) i Torres je plaćen 38 miliona, za te pare, i mora da igra, što se mene tiče. Odličan je, možda i najbolji napadač na svetu, ali je često povređen, što znači da negde ne štima, ili sa njim, ili sa klupskim lekarima. http://www.transfermarkt.de/de/fernando-torres/transfers/spieler_7767.html Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Negde sam procitao da je 20m funti, ali nvm nije to puno za njega. Na stranu sto El Zhar nije klasican spic, njega i Ngoga niko i ne smatra igracima, ali bolje nemamo atm jbg. Cenim da je Rafina glupost na 1 mestu, jer evo, kuka da nema pare a Kuranjiju istice ugovor na kraju sezone, Samaku isto, Jovanovicu, nisu bog zna kakvi spicevi tj Samak jeste, ali on covek ne grize za njih. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Zeroxe brate,cim ti spominjes Kuranjija,ispadas smesan :) I zajebi taj sistem,treba da nas kupi SHEJK JOJ! Rafa je izgubio kompas i pod hitno treba nesto da se menja.Realno, u pravu je Pera u potpunosti. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 u sv sl kuranji>ngog i el zhar :) kazem samo, ako je kukao da nema pare, mogao je pametnije da kupuje, a ne njegovom logikom za 30m funti 20 igraca koji jedva hodaju, nvm ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 To da je failovao od kad je dosao u 90% slucajeva stoji, ali ne mozes da kazes da ti je krivo sto su otislo Sise,Belami,Krauc etc kad u svojim klubovima igraju isto ako ne i gore nego u Liverpulu. U poredjenju sa Toresom koji je placen oko 24m E i koji sad vredi ko zna koliko ti ljudi su beda. @Starbak : ne mora rafa da ode nego treba da nas kupi neki seik i da da pare za pojacanja, takodje ne znam sta se desava sa svim tim velikim talentima koje je Benitez kupio u zadnjih 2,3 god, niti iko ulazi u igru niti sedi makar na klupi. Treba da se otera pola tima, i onima koji ostanu da se doda par dobrih i 1,2 top class igraca pa da se prica nesto, ovako, ovo je realnost ovog tima. ako u tome vidis spas kluba, onda pisi propalo klubu sa takvom istorijom i imenom kao sto je liverpul ne treba seik nego normalan menadzer da ih izvuce iz ovog sranja, covek koji zna da kupi dobrog igraca i da vodi tim, nije liverpul raspali siti da ga kupi seik pa da sipa novac zar ti mislis da je 30miliona (ili koliko je vec benitez ima novca za transfere) malo? kladim se da bi povratkom kenija daglisa ili nekog slicnog liverpul procvetao, odnosno ne bi bio iza aston vile nego iza junajteda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts