coll Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Ovaj klip je bio pre x godina - http://www.youtube.com/watch?v=ysUjYAi0WcQ. Likovi koji lupaju po sporetima/friziderima i kao sviraju ... :D Evo "nove" obrade: http://www.youtube.com/watch?v=MuZwnC9rB-A Meni su ogromna gotiva, bas zato sto su mega retardirani ... :) Edited July 27, 2009 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ovo drugo je meh, ali zato prvi klip odvaljuje koliko je dobar "Bubnjar" je objasnio. Koja legenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 chovek je napravio bubnjeve da ne bi lupao po zamrzivachu i shporetu. moze da bude interesantno pola pseme eventualno alo ceo cert, neka hvala. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) meni je basista najjachi :P nije ni ovaj drugi tako nov (bar pesma nije, gledao sam je odavno), ali je onaj stari ^^!!! Edited July 27, 2009 by friedrich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 chovek je napravio bubnjeve da ne bi lupao po zamrzivachu i shporetu. moze da bude interesantno pola pseme eventualno alo ceo cert, neka hvala. Ne sviraju oni ceo cert, to je sa nekog festivala ... sviraju uvek po jednu obradu :) realno retardirani su, but that's the point :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 bas je dobra fora brate urgi, sta, onda su sranje i oni a kapela horovi sto simuliraju muzicku pratnju jer je covek izmislio instrumente da ne bi morao da ih peva?:) fora je u fori Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 SJAJNO!!!! \o/ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 chovek je napravio bubnjeve da ne bi lupao po zamrzivachu i shporetu. ahahaha, LOL, pa ja nisam ni izvalio ovaj post!!! [jbg, nemam photoshop pri ruci, al' zamislite nekog bantu crnca koji lupa u gorenje zamrzivach, naravno pre nego shto su bubnjevi izmishljeni :P] ^^winwin^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts