Jump to content

Crvena Zvezda

rev

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To su cuvene taktike nasih trenera: "Idemo tamo da se zatvorimo u bunker i da primimo sto manje golova, pa cemo na nasem terenu da ih oderemo". Vazi.

Koliko sam to uvek mrzeo

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

komentar sa b92

Ma samo opusteno!! zahvalite Bogu sto ce te imati priliku da osetite kako je igrati na Marakani,kako je igrati pred skoro 60000 DELIJA koji pevaju,grme 120 minuta,dozivecete spektakl kpoji ce te pamtiti do kraja zivota,a dok budete stajali u tunelu i cekali da istrcite na stadion,nemojte se uplasiti ako vam se ucini da vam se trese tlo pod nogama,da se tunel,ne nije to zemljotres to je PAKAO KOJI VAS CEKA KADA IZADJETE NA MARAKANU!!!! Dakle,nista strasno,sve sto imate dogovorite se u svlacionici jer kada istrcite na teren necete cuti ni sami sebe,jedino sto ce te moci da cujete to je vase srce kako ludo udara,ali ni to nije nista,to je samo OGROMNA DOZA STRAHA,vi na terenu,60000 DELIJA grme i nose Zvezdu do LIGE EVROPE!!!! DOBRO NAM DOSLI I SA PETARDOM OTISLI!!!

frs s mozgom [roflmao]

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Pizon jeste selja, ali nista veci od ovog sto je coveka u godinama ovako razvalio po tartanu.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

komentar sa b92

frs s mozgom [roflmao]

b92 komentari... dovoljno je procitati onaj jad pre/ za vreme/ i po zavrsetku utakmice

grobar1: juce ste se radovali romska goveda... AHHAHAH 0:1, mi makar pobedimo a vi cete da izgubite i od ovih sabana

cigan1: koja smo mi tocila... picke bezvoljne... jedini nacin da date gol je da ga date sami sebi...

cigan2: 1:1, PUSHI GA LEKICU da nisi dao autogol imali bismo neke sanse... ko je taj majmun i ko ga je uopste doveo u zvezdu???

cigan3: 1:2 gasim tv...

grobar2: JEBI KOMSINICU!!!! AHAHAHHAHA...

...

...

...

grobar512: jesi gledao jokanovicu kako se igra??? picketino jedna imas 3 puta bolji tim, ali zvezda za razliku od nas ima srce... sta sam doziveo da mi crno bele boje brane primadone i sisice...

cigan1132: \o/\o/\o/ PRSKAJ LEEEEKICUUU!!!!

cigan2: sve je postalo lako kada su lekicu pokazali na koji gol treba da sutira...

mozda bi citavih 2% postedeo smrtne kazne... ali da mi daju dobar razlog zasto uopste imaju potrebu da se raspravljaju u onakvom konceptu sa onakvim idiotima...

sto se lozite toliko?

sta, kao, pizon je nesto lose uradio? ok, sklonio je loptu igracu dinama, sutnuo je metar od njega, sto je to toliko seljacki? sta je skolari uradio dragu?

to je sve u jebenom zaru borbe, ko da niste nikada igrali fudbal, a pogotovo ovo nesto da se desi u tom trenutku (kraj tekme, 90. min) i to druge utakmice... ali da ga je ovaj gurnuo- jeste, bez ikakvog foliranja je covek pao.

sto se lozite toliko?

sta, kao, pizon je nesto lose uradio? ok, sklonio je loptu igracu dinama, sutnuo je metar od njega, sto je to toliko seljacki? sta je skolari uradio dragu?

to je sve u jebenom zaru borbe, ko da niste nikada igrali fudbal, a pogotovo ovo nesto da se desi u tom trenutku (kraj tekme, 90. min) i to druge utakmice... ali da ga je ovaj gurnuo- jeste, bez ikakvog foliranja je covek pao.

chek ti isto ne bi to uradio? da gubish evropu u 90. minutu i onda u nadoknadi vremena ti protivnicki trener sutne loptu koju juris da bi shto pre izveo aut?

Bilo je nesportski sa obe strane, pizon pali vatru, a ovaj igrach doliva ulje.

tek sad vidim da se mendzi nesto zali :D

mendzi brate, lepo je to sto si zvezdas, ali nemoj da me zasmejavas :D

uraditi onako nesto je dno za jednog trenera...pogotovu sto je nije samo sutnuo onako nehajno (iako bi i to bilo jadno) nego se sagnuo da je kao dohvati (usput se gradeci kao sasha djordjevic) i onda je pichnuo :)))

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Pizon je veliki borac, covek se uzbudio i hteo je da doprinese nekako pobedi [:)]. Ipak, to je na kraju bilo bezazleno, kako obicno i biva kada veliki ljudi (shmekeri [:)]) urade takvu stvar. Lepo je sam Pizon na kraju rekao, parafraziram "Sve je to u zaru borbe, drago mi je da igrac ipak nije bio iskljucen zbog mene". To je dovoljno za svakoga da proceni kakva je situacija bila i shta se stvarno deshavalo.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !