manager Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ja iskreno jedva cekam derbi. ako dobijemo, AKO, pisacu svim grobarima u usta... i smejati se, jako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ja cu se smejati jako ako vas dobije tbilisi :p elem,nisam nesto pratio vasu tekmu,al sam cuo razlicita misljenja o igri,neki kazu "matori sabijamo uzimamo sve !!1" dok neki mi govore da ste bas jadni i da ce biti uspeh ako budete treci. sad,dal moze neko mudar da mi pojasni to,tj da mi kaze realno stanje,da znam sa kime cemo imati posla sledece sezone :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 (edited) Zigic resio 7/8 meceva! Edited July 25, 2009 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 sad,dal moze neko mudar da mi pojasni to,tj da mi kaze realno stanje,da znam sa kime cemo imati posla sledece sezone :) pa tesko da moze na osnovu dve zvanicne utakmice nesto ozbiljnije da se kaze, treba vremena, svakako. ponavljam, nemamo pojedinca, imamo tim, treba se uigrati, treba biti strpljiv. momci imaju zelju, imaju volju, da se sve lepo slozi i onda mozemo nesto i da kazemo. najbitnije je da je 90% tima ponikao u zvezdi i zna sta znaci taj dres sto nose :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 danas igrali sa nasim klincima koji su u fk sopot, a vodi ih Cvetkovic.. lepo je videti da se ti klinci loze, cak su "nam" i gol dali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ajmo fingers crossed vs Tbilisija :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 tako nekako :) sve se nadam da necemo razocarati kao partizan, zasluzili smo, nismo se toliko kurcili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 cenim neki remi sa golovim, tacnije 1:1 !!!! ali. s'obzirom kako pogadjam u poslednje vreme pre ce biti 3-6 nego 1-1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ok, onda samo još mi da damo gol Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 cenim da pakujemo kofere polako :@ Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 bem ti zvezdu:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa dajte ljudi, nije valjda da je neko (osim Leška) očekivao neki do jaja rezultat ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 kada nam je ninkov najbolji na terenu onda stvarno treba da se zapitamo. bravo zvezdo, tugo moja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa dajte ljudi, nije valjda da je neko (osim Leška) očekivao neki do jaja rezultat ? :) ja sam ochekivao i evo ispunilo se :) ma sprdaju se svi zivi sa nama i vama :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 mene je drago što je zvezda ispao pošto za njega navijaju hrvati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Izgleda da ce Sevojno najbolje proci u Evropi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ima li kraja ovoj visegodisnjoj agoniji? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) Ja sam gledao vaterpolo, ne pada mi napamet da se nerviram više zbog majmuna. Bravo Srbi, pobedismo Hrvate sa juniorima :D Edited July 30, 2009 by mist_ Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 jebote stanko i u vaterpolu izgubismo :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) edit: Greshka :) Edited July 30, 2009 by Doca[RUR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ove godine ne idem na utakmice, ne čitam novine, ne palim TV... znači zimski san. Jebem im mamu nesposobnu, zbog ovih kretena da se nervirm. Jebem im mamu. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 komentar sa zvezdinog sajta: Dragan (30. jul. 2009. 18:33) Samo tako, nastavite sa sto vise kritika... Kako vas nije sramota? Sta ste pricali do pocetka utakmice? Tako se ne voli ZVEZDA. Zbog takvih smo i dospeli ovde gde jesmo! Nema predaje, glavu gore, bolji smo od njih i izbacicemo ih. U cetvrtak SVI na MARAKANU, da proslavimo prolaz u sledece kolo. Pozdrav za sve DELIJE. Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 svi na marakanu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Izgleda da ce Sevojno najbolje proci u Evropi. napred sevojno! :D komentar sa zvezdinog sajta: Dragan (30. jul. 2009. 18:33) Samo tako, nastavite sa sto vise kritika... Kako vas nije sramota? Sta ste pricali do pocetka utakmice? Tako se ne voli ZVEZDA. Zbog takvih smo i dospeli ovde gde jesmo! Nema predaje, glavu gore, bolji smo od njih i izbacicemo ih. U cetvrtak SVI na MARAKANU, da proslavimo prolaz u sledece kolo. Pozdrav za sve DELIJE. hae? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts